REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Reabilitarea Cazinoului, amânată din cauza contestaţiilor

Reabilitarea Cazinoului, amânată din cauza contestaţiilor

Replica API 26 mai 2016 | 00:11 171

Piedici peste piedici! Reabilitarea Cazinoului din Constanţa se lasă aşteptată. Aedificia Carpaţi SA a depus o contestaţie împotriva Companiei Naţionale de Investiţii, acest lucru după ce la data de 11 mai a.c. CNI a reluat procedura de achiziţie publică. Astfel, a fost contestată fişa de date a achiziţiei elaborată în cadrul procedurii de atribuire, prin „licitaţie deschisă”, offline cu etapa finală de licitaţie electronică, a contractului de achiziţie publică de lucrări având ca obiect „Servicii de proiectare şi execuţie lucrări pentru obiectivul de investiţii inclus în Programul naţional de construcţii de interes public sau social – Consolidare şi restaurare Cazino Constanţa.

Contractul presupune elaborarea proiectului tehnic (PT), a documentaţiei pentru autorizarea executării lucrărilor de construire (DTAC), a detaliilor de execuţie, asistenţă tehnică pe durata executării lucrărilor din partea proiectantului şi execuţia lucrărilor aferente consolidării şi restaurării. Reamintim că valoarea estimată a lucrărilor este de 31.608.903 lei fără TVA, iar durata de realizare a investiţiei este estimată la 3 luni de proiectare şi alte 21 de luni de execuţie de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor.

Lucrările care trebuie executate ar include înlocuirea învelitorii acoperişului, refacerea şi repararea pereţilor exteriori şi interiori păstrând specificul arhitectural şi decorativ al clădirii, restaurarea componentelor artistice şi ale celor arhitecturale, restaurarea şi înlocuirea tâmplăriei deteriorate, consolidarea şi lucrări de reparaţii structurale ale clădirii şi înlocuirea completă a instalaţiilor termice, electrice şi de ventilaţie. După finalizarea lucrărilor, Cazino Constanţa va fi predat Primăriei Municipiului Constanţa care va urma să stabilească modul de exploatare al acestuia şi destinaţia finală a clădirii.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102