REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Reacţia din Kiseleff pentru Cotroceni: PSD e de acord cu întrebările, dar referendumul pare lipsit de utilitate

Reacţia din Kiseleff pentru Cotroceni: PSD e de acord cu întrebările, dar referendumul pare lipsit de utilitate

Replica API 26 aprilie 2019 | 01:06 397

PSD este de acord cu întrebările propuse la referendumul consultativ, pentru acestea existând de altfel un acord cvasiunanim, ele nerăspunzând vreunei controverse din societate, a transmis, joi, PSD, printr-un comunicat de presă.

„În aceste condiții, referendumul solicitat de președinte pare lipsit de utilitate și va reprezenta probabil o cheltuială nejustificată din banii contribuabililor”, a adăugat PSD.

Președintele Klaus Iohannis a semnat joi decretul de organizare a refernumului din 26 mai.

Întrebările sunt:

„1. „Sunteți de acord cu interzicerea amnistiei și grațierii pentru infracțiuni de corupție?”

2. „Sunteți de acord cu interzicerea adoptării de către Guvern a ordonanțelor de urgență în domeniul infracțiunilor, pedepselor și al organizării judiciare și cu extinderea dreptului de a ataca ordonanțele direct la Curtea Constituțională?”.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
noi iti futem nevasta , tu sugi pula la USR !pacat ca fiica ta e virgina , ii dam doar la muie . Pt rezistenti , muie la dementi !
1
2
@15:57 : vezi ca ti-a iesit cacatul pe la coltul gurii hulpavule !!! Nu mai linge cu atata pofta ca le ploua-n gura la toti pesedeii !!! Muie dragnea infractorul, muie pesede !!!
3
3
sa ma sugi la coaie ! referendum de cacat , banul public consumat ! ma voi sunteti prosti , e consultativ , la fel ati luat-o cu 300 de parlamentari , nici un partid nu vrea asta . Nae , tantalaule ,asta e apa de ploaie , nu poti obliga guvernul la nimic , daca trece . Daca nu trece mai rau va faceti de cacat , psd alde udmr va refuza buletinele pt referendum .
5
2
ar fi trebuit pusa intrebarea,sunteti de acord ca muiepesdeul sa vanda toata bogatia tarii moca inclusiv apa curata jidanilor daca da ...
2
3
Avand in vedere ca tocmai ati validat doua ordonante referendumul este foarte bine venit si util.
4
1
La prima intrebare voi raspunde cu DA,DA,DA.... La cea de a doua intrebare voi raspunde cu DA...Asa ca vei suge piticul sa faci ca inamicul
4
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614