REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Reacția Gabrielei Firea, după ce Ludovic Orban a ieșit la terase: Mă bucur sincer!

Reacția Gabrielei Firea, după ce Ludovic Orban a ieșit la terase: Mă bucur sincer!

Replica API 7 iunie 2020 | 08:26 1477

Primarul Capitalei, Gabrielei Firea, a reacționat sâmbătă la ieșirea premierului la terasele din Centrul Vechi.

„Mă bucur sincer, fără urmă de ironie, că premierul s-a simțit bine azi în Centrul Vechi din București. Dacă se ducea acum 5 ani, cand primar general interimar era un coleg de-al său de la PNL, ar fi constatat că centrul vechi arată jalnic. Clădiri dărăpanate, fațade care se desprindeau sși cădeau peste vizitatori, mizerie, mașini peste tot, încurcând circulația pietonală”, a scris Firea pe Facebook.

„În 20 de ani, s-au condolidat doar 20 de clădiri cu bulină. În ultimii doi ani, 10 imobile risc seismic I au fost consolidate din punct de vedere tehnic, de către echipa mea, 3 imobile au fost deja predate proprietarilor - două în mai puțin de un an, 10 imobile sunt în curs de consolidare și zeci de fațade au fost reparate complet, nu doar zugrăvite. Peste 1.500 de persoane au fost relocate din imobile risc seismic 1. Și continuăm, nu ne oprim aici! Deci, se poate! Așa că, distracție placută, în Centrul vechi sau oriunde v-ați afla! Noi ne ocupăm de consolidări, refaceri de fațade, facilități concrete pentru industria HORA si HORECA, un climat de sigurantă și curațenie”, a mai scris primarul Capitalei, conform stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sica nebunelule sigur ai si votca in berea aia.ce draq din cate se stie cu berea tu te speli pe dinti.
0
0
Publica si o poza cu seful vostru, Felix motanul Psroe, cum mananca un porc odata la o masa si cat se ca ca apoi. Asta inseamna presa, nu rahatul vostru cu atac la persoane permanent. Porcul a demonstrat ce a facut in cta: nimic.
1
2
Cabinetul cu betivi din cladirea guvernuui s-a mutat in Centrul Vechi. Ludivicul pare ca a scos halba de bere de sub haina si o soarbe de la subrat.
3
3
Pai da, asta e planul lui Mandolina de relansare economica. La cat bea avortonul asta e posibil sa ii si mearga.
3
3
Basescu este mic copil cat pot eu bea.Daca vreti facem o proba sa vedeti cati sunteti sub masa dupa o zi de baut cu mine.Va astept la un concurs de betii marca SICA
5
3
ce vrea hoata asta de gabriela firea, s-o manince cancerul de jigodie ce e, cu familie cu tot.
3
4
Ia uitati , cum duce la muian bautura, parca n-a baut alcool de ani de zile. Si Betivul ca sa se sature a luat 6 terase la rand. E frica sa mai faca chiolhanuri la Guvern si a luat carciumile la picior in Bucuresti. Saptamana viitoare o sa le ia la rand prin alte locatii.Cand ti-a intrat alcoolul in sange, nu te dezbari de el. Rau e ca tara asta e blestemata sa fie condusa de ani de zile de alcoolisti.
6
8
Bravo PSD! Am fost pus sef de guzganu rozaliu hrebenciuc.Depesedizarea SNN urgent.
5
4

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920