REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Reacția lui Ciolacu, după ce Iohannis a spus că PSD este vinovatul moral pentru tragedia din Piatra Neamț

Reacția lui Ciolacu, după ce Iohannis a spus că PSD este vinovatul moral pentru tragedia din Piatra Neamț

Replica API 18 noiembrie 2020 | 23:52 1941

Liderul PSD Marcel Ciolacu a reacționat dur, marți, după ce președintele Klaus Iohannis a indicat PSD ca fiind vinovatul moral pentru incendiul de la spitalul din Piatra Neamț în urma căruia au murit 10 persoane, scrie stiripesurse.ro.

Marcel Ciolacu

„Iohannis, te cațeri pe cadavre fără rușine pentru a ține la putere guvernul MORȚII! Ești un politruc de cea mai joasă speță! Un jalnic mestecător de lozinci al PNL!

Realitatea e simplă:

TU ești de 6 ani președintele României! 6 ani, Iohannis! Ai avut guvernele tale cu care ai făcut... nimic! Ce reforme ai făcut tu, Iohannis?! Unde e România educată, propagandistule?! În școlile închise??!

Dai vina fără rușine pe autoritățile locale ”pesediste”. Uita-te pe hartă, Iohannis! Zonele roșii, carantinate, sunt preponderent în județele conduse de baronii galbeni, Iohannis?! Câte zile au trebuit să treacă, Iohannis, ca să se carantineze Sibiul?! Acolo au murit și mor oameni pentru că autoritățile tremura de frica ”șefului” de la Cotroceni! Nu ți-e rușine?! Ce se întâmplă la Sibiu este expresia fidelă a propriului tău eșec, Iohannis!

Cine a pus Iohannis toți cioclii, coafezele și chelnerii cu școala vieții la conducerea spitalelor?! Cine a vrut, Iohannis, la începutul anului să privatizeze sănătatea?! Guvernul TĂU!!

Au murit oameni, Iohannis, în așteptarea unui pat la ATI în timp ce tu și guvernul tău de incompetenți mințiți în fiecare zi că măriți capacitatea! Fals! Tot autoritățile locale au făcut asta, nu VOI! Voi nu le-ați dat un LEU, în schimb îi arătați, cu nesimțire, cu degetul!

Iohannis, lasă alegerile! Le vei pierde! Ești de 6 ani președintele României și n-ai făcut nimic!”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Ce a spus Klaus Iohannis

Klaus Iohannis a vorbit marți de un "vinovat moral” pentru tragedia din Piatra Neamț, „cel care a blocat guvernul lună de lună în Parlament şi a cerut oamenilor să nu respecte regulile în plină pandemie, cu efecte dramatice asupra sănătăţii cetăţenilor noştri".

"În acelaşi spirit al blocării eforturilor de stopare a pandemiei, autorităţile locale pesediste - este un adevăr pe care trebuie să îl spunem - au aplicat după ureche măsurile de la centru, în spirit electoral. La Piatra Neamţ, baronii roşii au schimbat directorii de spital de capul lor, refuzând să colaboreze cu Direcţia de Sănătate Publică sau cu specialiştii Ministerului Sănătăţii. Autorităţile locale pesediste pun permanent piedici deciziilor guvernamentale, nu alocă resurse suficiente, nu aplică standarde ridicate şi preferă improvizaţii care, în cele din urmă, fac victime. Această situaţie nu poate continua aşa", a arătat preşedintele.

Astfel, Iohannis a punctat că "România are nevoie de reforme profunde, care sunt posibile doar cu sprijinul unei largi majorităţi parlamentare. De aceea, votul din 6 decembrie este mai important decât oricând, pentru a fi posibil amplul proces de reconstrucţie a României, pe care eu, împreună cu Guvernul PNL, ne-am asumat-o".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Multa muie tuturor sustinatorilor plavanului din deal si a ciumei galbene.
1
2
asteptati PSD istilor, circul abia incepe
2
1
pe iohanis l-au votat fraierii a doua oara dintr-un singur motiv are coaie, dancila nu are, in rest cap sau stofa de presedinte nu au nici unul!!!
1
0
Bravo spalatorii mei
3
2
Ciolacule, mai ai mai putin de 3 saptamani si o sa ti se inchida gura aia de tot. Zici de Iohannis ca e presedinte de 6 ani. Pai este, pentru ca v-a tras-o de 2 ori. O data lu Ponta si o data lu Dancila. Si mai are inca patru ani de acum inainte., iar tu mai ai un pic si treci in binemeritata tacere.
4
9
Puterea in ROmania este detinuta de Psd.Minti cu nerusinare!
2
6
Sa ti dam noi tie MULTA MUYE CU BORATURA so HALESTI K LA CASA DE CULTURA!! DIAREEA GALBENA PENELEprele
4
7
Voi cautati vinovati intre PSD,PNL,USR,UDMR,Pro Romania,sau alte partide numai de spaga pe care o primim noi sa nu vorbeasca nimeni si sa nu vina nimeni sa controleze cum se cheltuiesc bani spitalelor cu finantare de la stat,consilii judetene,municipale sau locale pentru ca atunci noi medici ne suparam si va speriem ca plecam din Romania,vorba vine plecam pentru ca cei care au vrut sa plece au plecat deja.
6
0
Joianis da vina pe Draknea. Presedintele care era singurul candidat care avea o hotarare judecatoreasca definitiva definitiva ca furase o casa, vrea acum sa arate ca nu guvernul lui este incompetent ci PE SE DE....hahahaa....dar cretinii care l-au votat sunt de acord
16
4
ciolanule si tuturor postacilor pesedei. Mai e putin si veti lua muia finala !!!
10
17
Bai ciolacur, bai lesinatule, bai rebut politic ,cum te baga in seama careva reactionezi ca la comanda lui dragnea
11
18
cum ma sa votezi pnl si kkanis ca sa scapi de dracila si psd.ce retarzi.pnl e de mii de ori mai de kkat ca psd,iar psd nu sunt usi de biserica.
13
6
MUIE MALARIA GALBENA SI TUTUROR VOTANTILOR SI SIMPATIZANTILOR SAI
21
11
i-au ajutat, Petrov,Udrea, Cocos,Barna,Bogdan Olteanu,greieras Orban etc
16
6
Da ma Ciolacule pentru felul cum arata Spitalul Judetean Neamt,personalul corupt de acolo si dotarile pe care le are spitalul PSDisti care au fost sefi acolo zeci de ani de zile nu sunt vinovati,vinovati sunt PNListi si sunt atat de vinovati ca Orban trebuie sa isi dea demisia pentru ca acolo a avut loc accidentul asta,dupa care gata problemele de la S.J.NEAMT sunt rezolvate.Daca vreti sa faceti ceva politicienilor verificati pentru ce s-au cheltuit bani la spitalele astea de stat pentru ca si directori si medici din spitalele astea de stat s-au comportat si se comporta ca niste patroni.
11
9
Tiganul asta analfabet a uitat cain 30 de ani de guvernare nu au facut nimic,doar au furatcu Nastase,Hrebenciuc,Dragnea ect.
11
22
klaus wernner johannis
15
6

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102