REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Reacția lui Codrin Ștefănescu la respingerea miniștrilor: 'Iohannis se crede vătaf pe moșie'

Reacția lui Codrin Ștefănescu la respingerea miniștrilor: 'Iohannis se crede vătaf pe moșie'

Replica API 24 aprilie 2019 | 00:53 411

Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat, marți, pentru MEDIAFAX, în urma deciziei președintelui Klaus Iohannis de a nu accepta remanierea celor trei ministere, propusă de PSD, că șeful statului "se crede vătaf peste moșie" și că PSD va avea o replică "în cel mai scurt timp".

"Ceea ce face Klaus Iohannis în acest timp este halucinant. Se crede vătaf peste moșie, că poate decide de unul singur sau cu camarila sa toate ideile care îi trec prin cap. Propunerile au fost sprijinite de majoritatea parlamentară, aleasă democratic. Aceste propuneri sunt legale, constituționale, democratice. Ce face n-are legătură cu democrația, cu realitatea. PSD va avea o replică în cel mai scurt timp", a afirmat Codrin Ștefănescu.

Președintele Klaus Iohannis a declarat marți că nu este de acord cu remanierea și că i-a cerut premierului Viorica Dăncilă să vină cu alte propuneri sau cu miniștri interimar, propunerile actuale considerându-le nepotrivite.

PSD a propus noi miniștri la Justiție (Eugen Nicolicea), Fonduri UE (Oana Florea) și Românii de pretutindeni (Liviu-Tit Brăiloiu).

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mars de aici bai pui de tarfa!
0
0
Cap de pola
4
1
Hm. Nu l-am votat in 2014, dar incepe sa-mi placa Iohannis.
4
1
mai muistilor , sunteti negri in cerul gurii , mamele voastre au supt puli arabesti ! jigodiilot , ne cacam pe voi si pe uniunea voastra ! jegosilor , criminalii romanilor !
2
5
Cu gasca asta de HOTI ai lui DRACnea care s-a urcat cu picioarele pe tara si pe noi, toti trebuie sa fim alaturi acum mai mult ca oricand! Hotii nu se dau in laturi de la nimic si nu mai tin cont de nimic: Nici de romani nici de UE..Ei lupta sa-si salveze hotiile, sa scape de lege si puscarie, nimic sa nu pateasca! Ori asa ceva in secolul 21 nu se mai poate! STOP HOTIEI si HOTILOR. Banii furati inapoi la buget sa crestem tara si economia, sa traim toti romanii mai bine nu doar o gasca de HOTI care-au distrus tara si pe noi toti! HOTII la puscarie unul cate unul...
7
2
nu BOULE- Iohannis este singurul care reuseste- din ce nu ati reusit voi sa ii interziceti prin legi admise si de sluga CCR dorneanu- sa ne apere, la propriu, de nemerniciile voastre. Convins, tot in puscarie veti ajunge, in haita- aceiasi haita care ne-au furat
6
2
ce esti bai cap de pula? O sluga proasta si umila!
5
2
Bai Codrine si voi PSDistilor intrebatil pe nea Nelu ce inseamna sa fii presedintele Romaniei ca voi altu nu ati avut.Va lamureste tataie asta al vostru.
7
1
cu respect ma pis pe tine ! si pe ma-ta , si pe tac-tu si pe grigore cumnat-tau ! muie vanzatori de tara , fii de curve !
4
4
Se crede vataf pe mosie si voi slugoii lui ! de fapt la capul tau e inutil sa vorbim despre creier !
3
4
maa, nu mai puneti poze pornografice pe aici! dau si eu sa citesc cand vad poza de mai sus cu ditamai capu de p..ula
12
0
Puie MSD!!!
12
1
Nu ba ,Codrine,trebuie sa fie o marioneta in mainile voastre!Daca se poate sa fie cineva in fruntea statului ca Veorica voastra!
15
1
priviti la nataraul asta . e un escroc pr care si Vadim nu la mai tolerat si cu un sut in dos la zburat .Nicolicea -zis Cacalicea - e un tip pregatit pt asa o functie , e tot prostanac ca si tine . Ce studii juridice are ? la Tg Severin facute de acasa ? .
17
2
Trebuia suspendat presedintele tari.El a fost si este un parazit.
2
20
Un golan-cretin stefanescu ataca un prostanac securist - klaunul iohannis. 2 kkti nocivi care sunt la conducerea Romaniei, ei oglindesc perfect majoritatea romanilor, unii golani, altii prostani...
4
14

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367