REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Reacția lui Meleșcanu la votul pentru Kovesi: Mai este un an de zile până la crearea Parchetului European

Reacția lui Meleșcanu la votul pentru Kovesi: Mai este un an de zile până la crearea Parchetului European

Replica API 28 februarie 2019 | 01:28 454

Ministrul de Externe, Teodor Meleșcanu, a declarat vineri, la Parlament, pentru ȘTIRIPESURSE.RO, despre votul din comisia LIBE pentru Laura Codruța Kovesi, că este bine ca România să aibă un procuror-șef european cu un CV „ireproșabil”.

„Nu am ce să comentez, a fost un vot, s-a exprimat o preferință, urmează să aibă loc negocierile cu Consiliul UE”, a declarat Meleșcanu, la Parlament.

Ministrul a adăugat că Guvernul nu a fost consultat și nici nu și-a exprimat o poziție cu privire la candidatura Laurei Codruța Kovesi la șefia Parchetului European. „Nu, în niciun fel, pentru că fiecare din parlamentari votează așa cum crede și în Parlamentul European și în cel românesc”, a spus Meleșcanu.

Întrebat dacă este bine ca România să dea viitorul procuror-șef european, ministrul de Externe a răspuns:

„Este bine să avem un procuror-șef foarte bun și cu o calificare ireproșabilă, cu o carieră care să dea încredere, dar deocamdată mai este încă un an de zile până când se va crea Parchetul European”.

El nu a vrut să spună dacă Kovesi corespunde acestor criterii.

„Nu sunt eu în măsură să fac astfel de aprecieri”, a indicat Meleșcanu.

Vezi video: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cu referendumul cheltuim banii degeaba. mai bine jos cu alianta .
1
0
Pe noi, orice indepartare de UE o sa ne usture: avem acolo 4 milioane de oameni cu drept de munca si resedinta . Dar poate pentru Dragnea si compania ar fi mai bine fara UE. De fapt sigur ar fi mai bine: ar putea sa isi consume in liniste prada, fara sa fie deranjat de opozitie, presa sau justitie.
2
0
boule , tu latri pe fb , noi iti futem nevasta si fiica , noi suntem tari , ne doare in cur de tine si alti labagii . A venit timpul sa intrati in legalitate , carati-va in UE ca oricum se dizolva . Dupa cum vezi guvernul nu este subordonat UE , ei latra ....guvernul este pro romania . Timmermans este dat in judecat , va sfarsi urat , UE este un cacat . Romanii trag apa sa nu puta si la noi .
0
3
obligatoriu, referendumul pe justitie, pana nu este prea tarziu- si automat va fi aducator de persoane la vot. Poporul este atat de scarbit de aceste scarbe ordinare incat va veni la vot special ptr asa ceva.
5
1
cei multumiti de alianta PSD-ALDE-UDMR cred ca habar nu aveti ce inseamna europa. Nu toata lumea este asa. Vad ca nu au habar nici cei din alianta idolii vostrii salvatori. Exemplu robor euribor buget tezaur . etc. pentru voi a venit din nou pe pamant ISUS. diferenta este ca acum are doar mustata nu si barba. Si da, au inviat si mortii care au mers la vot pentru PSD. minune mare bre... inteleapta vorba ,, fericiti cei saraci cu duhul;;
7
1
Bai mos obosit pleaca bre acasa ca esti o rusine!Ba idiot destoinic care n ai nimic in comun cu diplomatia la nivel international,nu ti a cazut prostata inca?pleaca in mortii matii in Israelul ala pe care il slujesti sau la Moscowa ca ai legitimatie si acolo,vezi ca nu le place jidanilor cu agenti dubli ai grija jeg batran cantati ar Psalmi
5
1
Kovesi nu a primit nici o calificare pe plan professional in Romania,totul fiind la ea evolutie bazata pe pile si influenta politica. A plecat acolo nu ca fiind trimisa de Romania,ci pe persoana fizica si asa varamane. Orice face ea acolo,se reprezinta pe ea si preprezinta pe cei ce au pus umarul sau naiba stie ce, sa ajunda asa cineva acolo.Daca va face porcarii,nu Romania e de vina,ci politrucii din comisiile de la Bruzeles, Daca totusi PNL isi va asuma sprijinul pentru muiere,va prelua belelele muierii in imaginea publica.
3
6
Un securist ordinar ce pune umarul la distrugerea justitiei si a lui KEOVESI.
6
4
@18,36...si stirba aia de nevastata o suge , indiferent cand si unde. Nu este o doamna... Este o tarfa.. Ca si tine, dealtfel..
6
4
Pai ce ma, esti miop, nu-l vezi ca se misca, , nu bea , nu fumeaza, n-are riduri, partea rea e ca poate sa mai traga cate o me. Rugati-l ca e domn, nu refuza.
3
10
Adio UE,adio NATO. Eu votez PUTIN adica RUSIA.
5
11
mai aveti un an sa dispareti in madagascar futu-va-n gat de hoti ordinari !!! Muie dragnea, muie pesede !!!
14
3
Melescanu este doar o alta sluga psd-ista care se da cu capul de pereti pentru ca sfarsitul ciumei rosii este aproape!
14
3
Ai imbatranit deceaba dl. Melescanu. SLUGA LA PSD.
19
3
Mai este viu Melescanu?
17
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367