REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Reacția lui Nick Rădoi vizavi de divorțul Ioanei de Ilie Năstase!

Reacția lui Nick Rădoi vizavi de divorțul Ioanei de Ilie Năstase!

Replica API 4 martie 2021 | 00:00 1599

Un nou divorț zguduie iar lumea showbizului. După ce anul trecut au făcut o nuntă ca-n povești, iată că acum Ioana și Ilie Năstase se despart. Noi avem în exclusivitate prima reacție a lui Nick Rădoi, fostul partener al încă actualei soții a tenismenului.

Spynews.ro v-a prezentat în urmă cu o zi vestea șoc din showbiz care a venit din partea Ioanei Năstase, partenera de viață a lui Ilie Năstase. După ce în urmă cu două luni a fost victima unui episod de violență a soțului său, iată că acum ea a hotărât să ia o decizie care a șocat pe toată lumea.

Ioana Năstase a anunțat că ea și fostul tenismen vor divorța, iar acest lucru nu se va întâmpla la notar, ci amândoi vor merge direct în instanță, așa cum îi este dorința încă partenerului său de viață, cel cu care s-a căsătorit anul trecut.

„Am fost și am făcut ce trebuia să fac. Am luat decizia, am stat 2 luni, m-am gândit foarte bine și am ajuns la concluzia că e cel mai bine așa. Pentru că așa și-a dorit soțul meu, așa a vrut el, de ce nu știu. Așa și-a dorit (n.r. de ce la tribunal și nu la notar)”, a spus Ioana Simion la Antena Stars.

Reacția lui Nick Rădoi vizavi de divorțul Ioanei de Ilie Năstase!

Așadar, actele de divorț au fost deja depuse, însă vă reamintim că după scandalul din urmă cu două luni, Nick Rădoi, fostul partener al Ioanei Năstase, a avut o reacție, în direct la Antena Stars, care a tensionat și mai mult lucrurile, el spunând că de fapt scandalul ar fi fost provocat din vina sa.

Ei bine, noi avem prima reacție a afaceristului și de data aceasta cu privire la divorțul dintre Ioana și Ilie Năstase.

Nick Rădoi spune că nu vrea să se implice de data aceasta în problemele lor, deoarece nu e cazul ca din nou lucrurile să se complice și mai tare decât sunt.

”Am citit și îți spun sincer ca eu nu mai vreau să intru în acest subiect. Totul este foarte fragil acum între acei oameni și fix eu mai lipseam. Nu vreau să am niciun amestec, este viața lor și știi bine că dacă spun ceva despre asta, problemele lor vor fi mai mari”, a spus Nick Rădoi în exclusivitate pentru Spynews.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920