REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Reacția lui Robert Lewandowski, după ce Messi i-a 'suflat' Balonul de Aur

Reacția lui Robert Lewandowski, după ce Messi i-a 'suflat' Balonul de Aur

Replica API 1 decembrie 2021 | 23:50 968

Vedeta lui Bayern Munchen, Robert Lewandowski, a fost întrecut în competiția pentru câștigarea Balonulu de Aur de Lionel Messi, dar atacantul polonez a reușit să își păstreze amabilitatea, transmițându-i câștigătorului un mesaj de felicitare.

Messi și-a adjudecat al șaptelea Balon de Aur, primind 613 puncte în urma voturilor, urmat la mică distanță de Lewandowski cu 580 de puncte, informează stiripesurse.ro

Jorginho de la Chelsea s-a clasat pe locul trei, cu 460 de puncte, în fața lui Karim Benzema de la Real Madrid și a coechipierului său, N'Golo Kante.

Polonezul a fost într-o formă senzațională în ultimii doi ani și ar fi fost principalul favorit la câștigarea distincției în 2020, când întregul proces de votare și de acordare a trofeului a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus.

El a marcat 41 de goluri în Bundesliga în sezonul trecut, în doar 29 de apariții, și a doborât recordul de lungă durată al lui Gerd Muller, de 40 de goluri marcate într-un sezon.

Nu a fost însă suficient pentru a-l detrona pe argentinianul Lionel Messi, care a condus Argentina spre primul trofeu internațional din ultimii 28 de ani, câștigând Copa America.

El a marcat, de asemenea, 30 de goluri pentru Barcelona, catalanii terminând pe locul trei în La Liga și câștigând Cupa Regelui. Apoi, în vară, Messi s-a transferat la Paris Saint-Germain, unde încă nu a reușit să dea dovada adevăratei sale valori.

Cu toate acestea, Lewandowski a acceptat cu grație înfrângerea, jucătorul de 33 aducându-i un omagiu lui Messi, printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare.

„Pentru început, aș dori să-l felicit pe Lionel Messi, câștigătorul Ballon d'Or", a postat el pe Instagram.

„Vreau să mulțumesc fiecărui jurnalist care a votat pentru mine și a crezut că realizările mele au fost importante în 2021.

Am câștigat premiul de cel mai bun atacant al anului 2021. Niciun jucător nu poate câștiga un premiu individual fără cea mai puternică echipă și fără fanii loiali în spatele său. Nici pentru mine nu este diferit.

Vreau să mulțumesc clubului meu, Bayern Munchen, pentru platforma pe care mi-a oferit-o pentru a reuși și pentru a-mi îndeplini visurile.

Vreau să le mulțumesc coechipierilor mei din echipa națională a Poloniei și de la Bayern Munchen. De asemenea, vreau să le mulțumesc fanilor mei pentru că mă susțin în fiecare zi, fapt care înseamnă foarte mult pentru mine.

Și cel mai important lucru, mulțumiri uriașe pentru familia mea. Mulțumesc mamă, mulțumesc Anna - tu ești dragostea vieții mele și cea mai bună prietenă a mea - mulțumesc surorii mele Milena și prietenilor mei și echipei de management pentru sprijinul continuu, baza realizărilor mele. Mulțumesc."

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102