REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Reacția lui Tăriceanu după dezvăluirile Rise Project: 'Eu nu sunt vânător. Vorbiți cu cei de la PSD și vă dau lămuiri'

Reacția lui Tăriceanu după dezvăluirile Rise Project: 'Eu nu sunt vânător. Vorbiți cu cei de la PSD și vă dau lămuiri'

Replica API 17 noiembrie 2018 | 00:00 162

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, sâmbătă, la Brașov, după ce Rise Project a publicat imagini de la partidele de vânătoare ale șefilor Tel Drum, unde apare Liviu Dragnea alături de mai mulți lideri PSD, că nu ar partipa la astfel de evenimente, pentru că nu este „vânător”, potrivit stiripesurse.ro

Chestionat de jurnaliști dacă ar participa la partide de vânătoare, așa cum apare Liviu Dragnea alături de mai mulți lideri PSD în imaginile făcute publice de către cei de la Rise Project, Călin Popescu Tăriceanu a negat.

„Nu, eu nu sunt vânător”, a punctat președintele ALDE, conform Mediafax.

Călin Popescu Tăriceanu nu a dorit să comenteze mai mult pe marginea partidelor de vânătoare ale șefilor Tel Drum, unde apare Liviu Dragnea alături de mai mulți lideri PSD.

„Eu nu sunt aici venit ca să stau să comentez ce face nu știu cine, vânătoarea PSD-ului. Vorbiți cu cei de la PSD și vă dau lămuiri. Ce vrei să spun eu despre vânătoarea care a apărut?” a precizat Tăriceanu.

Președintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu, secretarul general ALDE Daniel Chițoiu, președintele OFLDE Grațiela Gavrilescu, europarlamentarul ALDE Renate Weber, au participat, sâmbătă, la Brașov, la evenimentul „Cariera politică a femeilor ALDE”.

Evenimentul a fost realizat de europarlamentarul Renate Weber, cu sprijinul Grupului ALDE din Parlamentul European.

Rise Project a publicat, sâmbătă, pe pagina de Facebook, imagini de la partidele de vânătoare ale șefilor Tel Drum. Într-un video, realizat după o partidă de vânătoare, apare Liviu Dragnea alături de mai mulți lideri PSD, printre care Adrian Țuțuianu, Dan Nica, Nicușor Constantinecu, Dan Nica, Dumitru Buzatu, Marian Oprișan.

În alte fotografii apar, cu vânatul, Petre Pitiș, director general Tel Drum, Mircea Vișan, director tehnic Tel Drum, Dacian Pene, fost director mecanizare Tel Drum.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Replica ! Ce face psd, da la muiri??
0
0
Bai asta care tot faci opozitie in draci ai in vedere ca dupa ce ajung ai tai la butoane tu o sa ramai ca papleaca pe dinafara si o sa uite si sa te plateasca!
0
2
eu nu sunt vanator. Eu sunt muist. Iau muie de la hotul dragnea. Si e bine. Muie tariceanu hotul, muie dragnea, muie pesede !!!
3
1
Tariceanu vaneaza femei. Cand ocheste face si nunta. Cand termina mandatul de parlamentar se insoara iarasi.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218