REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Reacția Președinției în cazul Florian Coldea

Reacția Președinției în cazul Florian Coldea

Replica API 14 ianuarie 2017 | 02:13 533

Purtătoarea de cuvânt a Administrației Prezidențiale, Mădălina Dobrovolschi, spune că a existat o întâlnire între Klaus Iohannis și Florian Coldea. Este singura reacție a Cotroceniului pe acest subiect.

Președintele Klaus Iohannis l-a chemat ieri la Cotroceni pe Florian Coldea, adjunctul șefului SRI, suspendat în urma declarațiilor lui Sebastian Ghiță, a spus purtătorul de cuvânt al președintelui, Mădălina Dobrovolschi.

„A existat o astfel de discuție, nu am informații despre conținutul discuției. Acestea sunt singurele comentarii pe care le voi face pe acest subiect”, a spus purtătorul de cuvânt.

„Președintele României este foarte informat, de fiecare dată când sunt subiecte sensibile deține cele mai multe și cele mai bune informații, dar, concret, despre acest subiect dați-mi voie să mă limitez la declarația pe care am făcut-o inițial”, a adăugat ea, scrie Digi24.

Întrebată dacă președintele a discutat cu șeful SRI, Eduard Hellvig, despre punerea la dispoziție a lui Florian Coldea, Mădălina Dobrovolschi a răspuns: „La nivel instituțional există în permanență un dialog între instituțiile principale ale statului. Nu mă voi referi concret la unele discuții care s-au desfășurat în ultima perioadă”.

Purtătorul de cuvânt a refuzat să răspundă la întrebările jurnaliștilor legate de șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, o altă țintă a acuzațiile fostului parlamentar dat acum în urmărire internațională.

„Știți foarte bine că atunci când există speculații, discuții de felul acesta, de la nivelul administrației prezidențiale nu există comentarii”, a spus Mădălina Dobrovolschi.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Omu e prostanac rau de tot, e cel mai buna marioneta,incet, molau, prost, si corupt ca sa il aiba la mana.halal presedinte
1
0
mi-a promis ca nu va divulga dosarele cu casele si ma ajutat sa ajung pres. deci si eu am datoria de al ajuta sa ajunga mare diplomat sa uite lumea de el !
1
0
Nu va faceti griji... Mafia nationala romaneasca nu se destructureaza,ci se restructureaza. Are mult prea multi oameni implicati,la absolut toate nivelurile,fapt ce se vede limpede prin rezultatele din viata de zi cu zi a tuturor romanilor si a praduirii complete a resurselor tarii de niste insi rapaci.Romanii au fost facuti praf,imprastiati in lume,dezbinati si cu sperantele anulate. Va fi un simulacru de imbunatatire,o mima a democratiei si basta. Scuze,nu mai cred ca fara o revolutie reala facuta de un popor constient,va fi candva mai bine.Adica,peste sute de ani.....
1
0
seful este un om ce nu are nici in clin nici in maneca cu binele poporului al interesea-za doar binele personal stiind ca este patat si face aceleasi tampenii ca basedoar ca sa fie el la adapost. Chiar nu vedeti ca nu este de acord cu demisia binomului crezand ca va fi acoperit fara a gandi ca nimeni nu scapa de judecata dupa terminarea mandatului; ce crede ca base nu va da socoteala ??? Se insala amarnic, base va pati cea mai aspra sentinta intrucat are cele mai multe si f. grave dosare si formarea tuturor serviciilor si instit. in interes personal si injosirea acestui popor pe toate liniil
1
0
mut care ii este frica de umbra lui.
6
0
Deoarece basista a pierdut lupta pe 11 dec. o vrem pe Madalina prada de razboi!
1
5
A prins molaul glas.
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614