REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Reacție a Comisiei Europene în cazul Kovesi

Reacție a Comisiei Europene în cazul Kovesi

Replica API 14 februarie 2019 | 00:00 191

Laura Codruţa Kovesi

Oficialii europeni reacţionează în cazul scandalului legat de ancheta pornită împotriva Laurei Codruţa Kovesi. Aceştia anunţă că urmăresc cu atenţie cazul.

Fosta şefă DNA este citată mâine la Secţia pentru magistraţi, în calitate de suspect. Fix cu o săptămână înainte de a fi audiată la Bruxelles, pentru ocuparea postului de procuror-şef al Parchetului European Anticorupţie.

Este un dosar care cercetează cum a fost adus în ţară fugarul Nicolae Popa.

Comisia Europeană spune că urmărește cu atenție toate evoluțiile legate de cei trei procurori care au ajuns pe lista scurtă a candidaților pentru funcția de procuror-șef al Parchetului European, în special cazul Laurei Codruța Kovesi. Fosta șefă a DNA este prima plasată pe această listă care a fost întocmită de o comisie formată din 12 specialiști.

„Comisia urmăreşte cu atenţie ultimele evoluţii în contextul procedurii de selecţie. Este crucial ca toţi candidaţii, selectaţi de o comisie independentă, să fie trataţi echidistant în cadrul acesteia”, a fost răspunsul Comisiei Europene pentru Digi24.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
JAVRA INTERNATIONALA PE NUME LAURA CODRUTA KOVESI.O ESCROACA KGB ISTA DE TALIE MONDIALA
4
2
si tu noua in general si mie in particular,gunoi hastagist ! La asa limbaj asa raspuns!
3
1
Ce trebuie demonstrat in cazul mazare constantinescu furt pe fstza joi
2
2
toti vor sa iasa cand au aflat ca un kkat ca unu suge pula psdului,,,,, de scarba ba prostule, d-aia......
1
4
dar comisiei europene ii strica un inalt functionar penal ? Luati-o pe luluta si faceti-o mare procuror general .CEDO s-a facut de cacat cu dosarul lui Kovesi, acum daca se face si comisia europeana si parlamentul european o voteaza ,ce se intampla?Romanii au mare incredere in uniunea europeana ,oare?Oare de ce au iesit britanicii , de ce olandezii vor si ei de ce polonezii ,ungurii, cehii ,grecii si italienii se uita urat la Europa si culmea toti sunt in PPE .
9
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218