REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Reacție dură din FDRG după ce grupul parlamentar al minorităţilor naţionale a semnat pactul propus de Viorica Dăncilă

Reacție dură din FDRG după ce grupul parlamentar al minorităţilor naţionale a semnat pactul propus de Viorica Dăncilă

Replica API 17 septembrie 2019 | 00:00 329

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Deputatul FDGR, Ovidiu Ganţ, a anunţat că nu a semnat pactul propus de premierul Viorica Dăncilă şi precizează că refuză să discute cu premierul până când nu-şi cere scuze public minorităţii germane ”pentru calomniile debitate de diverşi reprezentanţi PSD”. Reacţia vine după ce premierul a salutat decizia grupului minorităţilor naţionale din Camera Deputaţilor de a semna ”Pactul pentru bunăstare” pe care l-a propus.

”Stimaţi prieteni nu am semnat niciun pact cu Dăncilă şi refuz să discut cu ea până când Guvernul, prin persoana prim-ministrului, nu-şi cere scuze public minorităţii germane pentru calomniile debitate de diverşi reprezentanţi PSD şi nu o demite pe numita Varga Dana, consilier de stat, pentru mizeria postată pe Facebook la adresa preşedintelui Klaus Iohannis şi a minorităţii germane”, a scris pe Facebook deputatul FDGR, Ovidiu Ganţ.

Dana Varga a distribuit pe Facebook un colaj de fotografii în care sunt sugerate asemănări între Klaus Iohannis şi dictatorul nazist Adolf Hitler.

Premierul Viorica Dăncilă a făcut o declaraţie, luni, la sediul PSD, despre pactul pentru bunăstare pe care l-a propus partidelor, spunând că este îngrijorătoare atitudinea liderilor politici din ultimele zile şi adresând un nou apel pentru semnarea acestuia.

Ea a salutat decizia grupului minorităţilor naţionale din Camera Deputaţilor de a semna acest pact.

"Orice abordare care nu are în centrul ei bunăstarea şi interesul oamenilor este una nocivă şi trebuie să dispară. Am fost prima care am semnat acest pact şi l-am transmis tuturor partidelor. Salut decizia grupului parlamentar al minorităţilor naţionale din Camera Deputaţilor de a semna pactul pentru bunăstarea tuturor cetăţenilor români, indiferent de etnie", a afirmat Dăncilă.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu avea cum sa semneze pactu lu Dancila organizatia germana a lui Iohannis. E logic, asa cum se se face politica azi. Pe de alta parte pactul e cam trist formulat.
0
0
Turcu tiganu lipoveanu sarbu croatu samd.slugile obediente ale psdului. Gunoaie puse de psd.mizerii de oameni. Astia au semnat..... la cati bani au tocat nu este normal sa stea capra la psd? Despre ce dracu vorbim.... Doamne ajuta ne a aceste minoritati sa nu mai existe in parlament.nu merita sa existe atat timp cat joaca dupa cum canta psd ul
4
3
caracteristic curvelor ciumate in frunte cu bucatareasa sefa vorica
4
6

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367