REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

REACȚIE HALUCINANTĂ a șoferului implicat în accidentul MORTAL de la Lazu: „Dă-o-n p... mea”

REACȚIE HALUCINANTĂ a șoferului implicat în accidentul MORTAL de la Lazu: „Dă-o-n p... mea”

Replica API 21 noiembrie 2017 | 16:37 900

Pe rețelele de socializare au apărut detalii halucinante cu ce s-a întâmplat imediat după producerea accidentului din zona localității Lazu, unde o femeie de 66 de ani - Maria Paţachia - și-a pierdut viața, iar o altă persoană se află în stare gravă la Spitalul Județean din Constanța.

Pe un grup a apărut o povestire a unui alt participant la trafic care a spus că l-a auzit pe șoferul autoturismului Mercedes care a intrat, din câte se pare, cu viteză în autoturismul Sandero. „Un tip de lâng mine în întreabă pe șoferul autoturismului Mercedes de starea victimei, la care acesta răspunde sec, plin de scârbă ”Dă-o în p...a mea”, a scris bărbatul pe grupul de Facebook. Reacția poate fi catalogată mai mult decât stupefiantă, dat faptul că pasagerul din autoturismul lovit a murit ulterior la spital, femeia de 66 de ani fiind resuscitată o lungă perioadă de timp, însă fără noroc.

C.C.

Citește și: ACCIDENT RUTIER TERIBIL, LA LAZU! O PERSOANĂ A DECEDAT - VIDEO

Cum a fost posibil TERIBILUL accident de la Lazu, în care o femeie A MURIT!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dece nu scrieti a cu ieste baiatul poate asa asi da seama si parinti lui ce handicapat au la usa sau deja umbla tasu pe la bucuresti,cu basinile aste care le are bulache asta mic poate cade si el la cusca si atunci vede el cum e cu pula si cum si o baga in c,,r singur
1
0
Fosila... tu nu vei ajunge fosila? sau poate NU, daca mergi cu viteza aia. Rusine
1
2
Io sunt de parere. Ai omorat omu. Minim 7 ani. Paote se mai linistesc. In cazu lui. Avand in vedere ca masa e capu rautatilot. Si ea face legea. Vai baiatu meu trebuie sa aibe mertzan. Iar el e un . Mapet. Daca ii dai o palma il suna pe tasu.
2
0
Bagateas pula IN gura de orfan obosit cu mercedesu pizdi mati tot tu vinovat tot tu r Imputit
5
3
Viteza excesiva ucide ! Asta este concluzia. Intr-adevar, daca Sandero nu intra in depasire fara sa se asigure din spate nu se intampla nimic sau cine stie cel cu Mercedesul se oprea in alta masina etc, dar faptul ca Sandero nu s-a asigurat nu este o scuza pentru cel cu Mercedesul care avea o viteza mult prea mare pentru segmentul de drum. Nu zice nimeni sa fiti ca melcul in trafic, dar fiti mai preventivi si cascati ochii pentru ca este pentru voi nu pentru altcineva. Repet, viteza excesiva ucide !
2
1
tigan recalcitrant
1
1
Popor de tigani....roman sau tigan tot dracul ala e
4
2
Cum sa spui asa ceva? Acum ca nu mai are mert este posibil sa fii fost socat ! S-a luat maicuta lui cu vorba cand a fost gravida si a uitat sa il avorteze ... a iesit un retardat ! Rudele decedatei ar trebui sa ii rupa capul! Justitia si asa este de kkt !
4
0
in gura de cocalari ..parca v ati nascut in mertzane..nu va place sandero ..
5
0
Bai Hello poti sa ai orice masina adusa din vest din est ,sud ,sau nord daca nu stii sa o conduci atunci tu esti prostul nu masina desteptaciunea pulii ce esti
3
1
Sa mi bag pula in sufletul tau Dan si in a lu mata si in tot neamul tau sa te sterga de pe fata pamantului ! Pai daca nu conteaza viteza ce rost au limitele de viteza retardatule ?! Sa-mi bag pula in aia care te a fatat mai bine se caca la gard !!!
2
1
1.Greseala SANDERO 2.Cartus in cap La MB, Pe loc ca la MOSKOWA
4
2
Ala cu mercedesul e psdist. Nu a fost in stare sa-si ia o masina cu distronic . Vai de poola lui ce-l asteapta.
4
2
Cum poate sa priceapa un bou ca ''regele'' si altii ca el ca limitarea de viteza pe un drum are rostul ei si este acolo din mai multe motive determinate de oameni mai destepti?! Nu neg vina femeii si a femeilor in general dar cum pula mea sa te mai asiguri si ce timp de reactie sa mai ai cand un bou care s-a urcat la volan direct din fata calculatorului vine ca MIG-ul din spatele tau???
8
0
Problema este intre volan si scaun la ori ce masina .
7
1
Cumparati masini de cact sandero logan sicrie pentru idiotii de romani !Va mancati unii pe altii in loc sa ucidem guvernul si politicul care isi bat joc de noi de 27 de ani!
11
13
Viteza ucide
11
2
E un caz simplu , vina accidentului apartine in totalitate Daciei ptr neacordare de prioritate la schimbarea directiei de mers . Cine neaga asta e un prost . Viteza mercedesului a agravat impactu si a omorat o femeie , ptr asta el va fi tras la raspundere si probabil va fi acuzat ptr omor din culpa ii se vor da cativa ani cu suspendare ! Repet , nu viteza a cauzat accidentul ci o simpla neacordare de prioritate , viteza a facut totul tragic . Sa terminam cu prostiile ca era S putea fi la fel de bne si un Logan cu aceeasi viteza , femeia tot n ar fi acordat prioritate.
11
7
Dute-n Pula Mea
5
5
Numai al-de "B0$$"
3
3
daca greseai tu si te taia in doua ce mortii ma-tii mai ziceai ? nimic ca erai mort !
6
6
66 de ani !
2
1
Doamne, ...mai exista limba romana scrisa si vorbita corect?
14
1
FEMEILE NU AU CE CAUTA IN TRAFIC, IN SPECIAL FOSILELE. As avea acelasi comportament si eu daca din cauza unei fosile, era sa mor eu. Vina femeiei 100%.Nu o sa faca parnaie nu din cauza banilor ci din cauza ca este complet nevinovat. Invatati legislatia, da va dracu de fosile.
11
23
Ce-a facut masinile?
3
15
Stire de tot cacatul... sa te stergi la cur cu ea
7
18
Daca mergea regulamentar avea timp sa reactioneze si poate evita impactul.
14
6
Au uitat sa puna airbaguri pe Sandero?
11
10
S a scos taxa auto s a multit masiile cu prosti si drogati
20
3
Femeia care a schimbat banda de circulatie fara sa se asigure poarta cea mai mare vina dar si faptul ca acest jeg uman mergea cu mult peste viteza legala si ca nu a fost in stare sa anticipeze ce se poate intampla cand mergi in halul acesta este la fel de grav! Cum zicea cineva pe aici, nu este suficient sa apesi pe pedale si sa invarti de covrig ca sa fi sofer, mai este nevoie si de minte, intuitie, bun simt si multe altele!!
33
3
Smenarii cu bani din tara asta unde legile sunt facute doar ptr prosti iar smecherii sunt acoperiti de justitie si politie.Va dau cazul lui Lefter Costel din Cernavoda.A omorat o femeie pe trecerea de pietoni din Mamaia la data de 20 Agust a.c fiind beat si drogat.E bine mersi prin Bucuresti o lalaie prin spital ca il doare n cur ca l doare carici.Daca era un sclav acum era arestat.Coruptia distruge suflete nevinovate !!!.
52
6
Agariciu asta e un umflat de steoizi, o pasarica care fuge la bataie, umbla cu muritorii de foame din km5 .saracu daca a trecut de la golf la s de unde sa stie sa conduca saracia,sa ti iau mortii in pwla tsb ule
36
3
Reactia lui arata ce caracter infect poseda! Acest "nimic " al societatii ar trebui sa se mute in jungla.
29
2
O fi gresit femeia, dar in Lazu numai cu 70 nu se circula. In general nu numai in cazul de fata.
22
1
Dane chiar ca esti un prost. De fapt esti mai prost ca noaptea
20
0
Popor de tigani, hoti, cocalari in trafic, smecheri. Asta e devenit poporul roman. Se speram ca vor veni cat mai multi refugiati in tara asta pt a inlocui acest popor
34
2
lepra ce esti, cum nu conteaza viteza, idiotule? si pare-se ca ai si carnet ceea ce e f trist...
27
1
jmekerul cu mertzan scapa cu mustrare ! are tata bani
16
2
ala cu masina nu a semnalizat din timp intentia de a face dreapta si a frant brusc, femeia a tras stanga din reflex iar mecedesul venea tare din spate si nu a mai avut ce face din cauza vitezei mari. Pacat, dar trebuie atentie si responsabilitate. Daca ala semnaliza din timp, daca femeia cu sandero semnaliza si ea din timp si se asigura, daca mercedesul circula cu o viteza mai mica gen pana in 100km h, poate nu se intampla.
24
3
dan, tu esti foarte foarte foarte prost...! Cum plm nu conteaza cu ce viteza venea mercedesul ma? Viteza maxima permisa are un sens boule, nu tine de cati cai are masina ta, tine de pericolele ce se pot intampla acolo indiferent ca e sau nu vina ta, prostule!
56
0
pt eu1 habar nu ai cum te cheama si si dai un raspuns de retardat :E problema lui cu ce viteza mergea, el nu a facut nici o greseala esti handicapat cu diploma de facultate sau poate nu ai permis sau cine stie esti vreun frustrat sunt multi ca voi la volan ar trebuie o lege cu masini mai mari de 2000cc sa ai voie sa conduci dupa 30 ani
9
48

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614