REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Reacție ÎNFIORĂTOARE a lui Emmanuel Macron, când a auzit, în timpul unei emisiuni, despre atentatul de la Lyon: 'Nu este sarcina mea să fac bilanţul'

Reacție ÎNFIORĂTOARE a lui Emmanuel Macron, când a auzit, în timpul unei emisiuni, despre atentatul de la Lyon: 'Nu este sarcina mea să fac bilanţul'

Replica API 24 mai 2019 | 00:00 151

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a anunţat vineri seară că este ţinut la curent în legătură cu "atacul" de la Lyon, informează cotidianul Le Monde.

"A avut loc un atac la Lyon. Nu este sarcina mea să fac bilanţul. În acest moment, ştiu că sunt doar răniţi", a declarat Emmanuel Macron în cursul unei emisiuni, răspunzând la o întrebare despre incidentul din Lyon, informează mediafax.ro, conform stiripesurse.ro.

Preşedintele Franţei a precizat că "gândurile" sale sunt la persoanele rănite în acest atac. Conform unor surse din cadrul serviciilor de securitate franceze, autorul atacului este căutat activ de autorităţi.

Cel puţin opt persoane au fost rănite în urma unei explozii produse vineri după-amiază în oraşul Lyon, situat în estul Franţei, afirmă surse din cadrul serviciilor de securitate.

Deflagraţia s-a produs în zona Victor Hugo, în apropierea Pieţei Bellecour, în centrul oraşului Lyon, anunţă surse citate de cotidianul Le Figaro şi de postul BFMTV.

Cel puţin opt persoane au fost rănite în explozie, conform bilanţului preliminar.

Autorităţile au instituit un perimetru de securitate şi încearcă să afle cauzele deflagraţiei.

Potrivit Parchetului din Lyon, autorităţile suspectează că explozia a fost provocată de un dispozitiv artizanal.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218