REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Reacție rapidă din PSD, la sondajele ieșite din ședința PNL

Reacție rapidă din PSD, la sondajele ieșite din ședința PNL

Replica API 16 martie 2019 | 06:02 454

Președintele PNL, Ludovic Orban, a prezentat în ședința BEX o serie de cifre ale ultimului sondaj comandat de PNL, iar conform acestuia liberalii au două procente peste PSD. Fostul ministru, Victor Negrescu, susține că cifrele liberalilor sunt false și că Orban încearcă să păcălească lumea, relatează stiripesurse.ro

"Pentru PNL nu contează ce cred cu adevărat românii despre partidele politice, pun niște cifre în sondaje și își fac iluzii că se vor realiza. Avându-i în frunte și pe lista pentru europarlamentare pe cei au tăiat pensiile și salariile, pe aceeași care în trecut au folosit toate instrumentele pentru câștigarea puterii, PDLiștii reformați cred că pot să păcălească din nou lumea. PNL înseamnă PDL, înseamnă Partidul Popularilor Europeni, mai exact cei care au introdus politica de austeritate, cei care de 15 ani au condus UE și au distrus încrederea în proiectul european, cei care au criticat mereu România și închis ochii când românii erau discriminați. Dar am mai văzut sondajele vesele ale PNL și în 2016. Ne vedem la urne." a explicat fostul europarlamentar PSD, Victor Negrescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Voi vota USR pentru ca doar datorita lor am vazut si auzit ce reforma penala a initiat PSD! Ei au fost cei mai vizibili in lupta cu ciuma rosie si au muncit extraordinar de eficient. Mai ales pe online. Nu stiu pe nimeni dintre ei sa fi furat sa fie condamnat ca cei din coalitia PSD - ALDE unde gasim numai hoti si condamnati penali care fac zid in fata hotilor. Acum au distrus si Justitia, dau drumul criminalilor, violatorilor din puscarii... CLAR votam USR.
7
0
Si Blaga unde era? Nu la PDL, ca sa dau doar un exemplu? Dar Hava, dar Daniel Buda, dar PMP-istul Siegfried Muresan, dar ala cu gura aia scarboasa ce se intande de la o ureche la alta, Gh. Falca, asta nu e omul PDL-ului lui Basescu? Niste ciori vopsite ce se vor papagali! Credeti voi ca memoria romanilor e atat de scurta? Javrelor, va ingramaditi la ciolanul european, e carnos, nu-i asa? Sictir, jegosilor!
0
6
A TAIAT PENSIILE SI SALARIILE.
2
8
tradatorii astia mereti la cacat
8
1
VOTATI PSD ,,VOTATI SPERANTA,,
1
12
Labaralii isi fac reclama cu sondaje Seriosi, cind ?
5
8
...rabdare, ca nu mai au mult si se duc ciumatii unde a intarcat mutu iapa-muita cu lamaita...rabdare...
12
4
hai cu UE la PSD.
10
2
Minte PNL ul ceva de groaza. Se merita reciproc Rares Bogdan cu PNL, umfla procentele exact ca stirile false pe care le dadea realitatea. Acum cine vrea poate sa inteleaga de ce facea Rares Bogadan tot teatrul ieftin la televizor, pentru bani, pentru functie. E pe fata acum.
10
14
Bine cau reactie ca altfel se misca ca niste dinozauri care nu fac nimic
11
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218