REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
14.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Reacţii după interviul TV acordat de cuplul Harry-Meghan jurnalistei Oprah Winfrey

Reacţii după interviul TV acordat de cuplul Harry-Meghan jurnalistei Oprah Winfrey

Replica API 9 martie 2021 | 00:00 1190

Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan, au acordat duminică seară jurnalistei americane de televiziune Oprah Winfrey primul lor interviu major după ce s-au retras din rândul membrilor activi ai familiei regale britanice în urmă cu un an, informează Reuters, citată de Agerpres.

Prezentăm în continuare câteva reacţii publicate de anumite personalităţi pe reţelele de socializare după difuzarea acestui interviu de postul american CBS.

Republic, un grup care face campanie pentru abolirea monarhiei: "Monarhia tocmai a fost lovită de cea mai gravă criză a ei după abdicarea din 1936. Fie pentru binele britanicilor, fie pentru binele tinerilor membri ai familiei regale, această instituţie putredă trebuie să dispară".

Serena Williams, jucătoare de tenis: "Meghan Markle, prietena mea altruistă, îşi trăieşte viaţa - şi o face dând un exemplu - cu empatie şi compasiune. Ea mă învaţă în fiecare zi ce înseamnă să fii nobil cu adevărat. Cuvintele ei ilustrează durerea şi cruzimea cu care s-a confruntat".

Billie Jean King, fostă jucătoare de tenis: "Printre dezvăluirile făcute de Meghan şi Harry în acest interviu se află şi lupta lui Meghan pentru a-şi apăra sănătatea mintală. Sper că sinceritatea ei va duce la mai multă acceptare şi la mai mult ajutor pentru toţi oamenii care au nevoie de astfel de lucruri".

Actorul George Takei, cunoscut din serialul "Star Trek": "Poate ar trebui să o numească pe Oprah regină şi să punem punct aici".

Piers Morgan, jurnalist de televiziune: "Acest interviu este o trădare absolut ruşinoasă faţă de regină şi faţă de familia regală. Mă aşteptam la acest non-sens josnic, distructiv şi egoist din partea lui Meghan Markle, dar nu mă aşteptam ca Harry să îşi dezamăgească în acest fel familia şi monarhia. Este ruşinos".

Michelle Tauber, jurnalistă la revista People: "E ca un fel de seism să auzi un membru al familiei regale care spune că şi ea a simţit atât de multe lucruri într-o perioadă de criză".

Daily Mail - titlul de pe prima pagină: "Meghan acuză Palatul Buckingham de rasism".

Daily Mirror - titlul de pe prima pagină: "Au întrebat cât de închisă va fi culoarea pielii lui Archie".

Greg Kelly, prezentatorul emisiunii TV "Newsmax": "Eu nu cred asta. NU CRED ASTA. Meghan a vrut să aibă totul. Membri ai familiei regale care vor bani, excelent interviu Oprah!".

Bernice King, fiica cea mică a activistului Martin Luther King Jr.: "Regalitatea nu este un scut în faţa devastării şi disperării provocate de rasism".

Dan Wootton, fost corespondent al tabloidului The Sun: "Nu vă lăsaţi înşelaţi, Meghan tocmai a declarat război familiei regale, atunci când i-a spus lui Oprah: 'Erau dispuşi să mintă pentru a proteja alţi membri ai familiei'".

Saeed Jones, scriitor: "Aproape că au omorât-o pe această femeie. Sunt foarte bucuros că Meghan şi Harry şi-au luat copilul şi au plecat naibii de acolo".

Ana Navarro-Cardenas, coprezentatoare a emisiunii "The View": "Nu a mai fost vărsat atât de mult ceai englezesc în America de la Boston Tea Party încoace".

Abby D. Philip - corespondent politic la CNN: "Este sfâşietor".

Nina Parker, corespondent E! News: "Ştiţi de ce femeile de culoare o cred pe Meghan? Pentru că ele ştiu cu exactitate cum arată astfel de micro-agresiuni. Şi cum te fac ele să înnebuneşti încetul cu încetul".

Brittany Packnett Cunningham, activistă de culoare şi prezentatoare de podcast: "Felul diferit în care au fost tratate Meghan şi Kate reprezintă unul dintre cele mai clare exemple de 'misogynoir' (termen contras din 'misoginie' şi 'rasism' - n.r.) şi o reamintire a faptului că, dacă ei pot să facă asta unei ducese, astfel de lucruri i se întâmplă unei femei de culoare în fiecare zi".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asta se intampla cand iei de nevasta o neica nimeni, o curva care a supt tot ce a prins.
3
0
megainterviul Oprah-Sosoaca, cu dezvaluiri in exclusivitate despre cat de rasist e Klaus si cat de demonic e catzu.Sa vedeti partea cu Arafat...
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102