REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Reacţii după sinuciderea militarului din Năvodari! S-a împuşcat în cap: ‘Sunt în stare de şoc; părea atât de puternic!’

Reacţii după sinuciderea militarului din Năvodari! S-a împuşcat în cap: ‘Sunt în stare de şoc; părea atât de puternic!’

Replica API 28 mai 2018 | 00:00 331

Nenorocire într-o unitate militară din judeţul Constanţa! Un militar s-a împuşcat în cap, fiind declarat decesul. Cazul este cercetat de către Circumscripția Teritorială Constanța a Parchetului Militar. Incidentul s-a produs în jurul orei 15.20, în timpul executării serviciului de pază la U.M. 02052 Mamaia Sat.

Caporalul Ionel Pricop, din Năvodari, s-a împușcat cu arma din dotare. Personalul unităţii a anunțat imediat serviciul unic de urgență 112, iar echipajul medical a fost chemat la fața locului, însă nu s-a mai putut face nimic, în afară de constatarea decesului militarului.

Conform procedurilor, cazul este cercetat de către Circumscripția Teritorială Constanța a Parchetului Militar. Militarul, în vârstă de 36 de ani, era necăsătorit, angajat al M.Ap.N. din 2004 și nu a participat la misiuni in teatrele de operatii. La ultima testare psihologică susținută în anul 2018, militarul a fost declarat apt pentru serviciul militar, precizează Forţele Navale.

Vestea că tânărul s-a împuşcat i-a şocat pe oamenii din Năvodari, care au transmis zeci de mesaje de condoleanţe: „Sunt în stare de şoc, nu îmi vine să cred”; „Ce nenorocire pentru familie!”, „Părea atât de puternic!”, „Dumnezeu să îl ierte, ce nenorocire” – sunt câteva dintre mesajele postate pe o reţea de socializare. Au fost însă şi comentarii care au făcut referire la controlul psihologic obligatoriu: „Sunt controale de ochii lumii, doar se ştie... cine ştie prin ce depresie trecea militarul...”.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe bune ? De la bani cu camata? Chiar nu imi vine sa cred . Si daca ar fi adevarat mi-ar parea rau ca nu a pastrat glontul pentru tine
2
0
Ca de obicei, o parte din adevar o afli din comentarii, nu din articol.
2
0
Daca e adevarat ce ai scris aici, macar ai constiinta impacata acum? Te ai linistit???
0
0
Nefericitul luase bani cu camata de la mine si o cam zguduia cu inapoiatul, asa ca am recurs la amenintari. Si m-a lasat cu paguba.
2
2
Am vazut paramilitari - militari nu se pot numi - care veneau direct de acasa cu pusca mitraliera la subrat, si asta in RATC. Pai unul din asta ne poate curata pe toti. Si nimeni nu suna la 112, sa raporteze asa ceva: vine de acasa direct cu arma; arma se ia din unitate, nu dormi cu ea acasa.
5
3
Unu cu 87 clase care juca la pacanele, jocul secolului
2
2
Voi chiar nu mai aveti stiri de dat?!?? Va faceti articolele de cacat, pe durerea altora!! Habar nu aveti de ce s-a intamplat asa cu nefericitul asta care si-a luat viata!
2
1
Statul este devina pentru ca a angajat toti nebunii cu minim 10 clase. Astea sunt conditiile de angajare.
2
7
nu medicul este vinovat ci democratia in care traim, umilinta la care suntem supusi zilnuc de niste cretini, hoti, borfasi , mafioti- numiti ciuma rosie, imbuibarea lor nu are limite, oamenii nu se mai descurca cu atatea beneficii votate dar transferate nemernicilor condusi de un dictator si presurile , slugile fidele acestui dictator.
14
5
Medicul psihiatru care a semnat ca este apt sa poarte arma.
2
8

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218