REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Recidivistul care îşi sechestra victimele în coşciug l-a ameninţat cu moartea pe judecătorul Coadă

Recidivistul care îşi sechestra victimele în coşciug l-a ameninţat cu moartea pe judecătorul Coadă

Replica API 28 martie 2013 | 00:00 1308

I-a arătat magistratului penisul şi l-a urmărit în trafic!

I-a arătat magistratului penisul şi l-a urmărit în trafic!

Proprietarul clubului "One" din Constanţa, Adrian Ştefanian, zis Creţu, a fost trimis în judecată cu propunere de arestare preventivă, după ce acum o săptămână a înjurat, a ameninţat cu moartea şi a şicanat în trafic un judecător care a avut "tupeul" să îi atragă atenţia că nu este frumos să îşi facă nevoile în public!

Adrian Ştefanian, în vârstă de 27 de ani, nu este la primul conflict cu legea, chiar dacă tatăl acestuia este Emanuel Ştefanian, pensionar al Ministerului Afacerilor Interne, un om despre care poliţiştii au numai cuvinte de laudă. "Un coleg deosebit, fiul său e un derbedeu, îl face de râs şi am auzit că îl şi bate. Bietul om a făcut o semi-pareză...", au comentat, cu regret, poliţişti din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa. Revenind la păţania magistratului, ea a avut loc în data de 20 martie. Judecătorul Ciprian Coadă, de la Tribunalul Constanţa, se afla cu autoturismul în zona Poarta 2, când a sesizat un individ care îşi face nevoile în public, în apropierea unui parc şi a unei staţii de autobuz. I-a atras atenţia că nu este frumos, iar de aici s-a declanşat coşmarul! Adrian Ştefanian, căci despre el vorbim, a mers în faţa maşinii în care se afla magistratul, dar şi soţia şi copilul lui Ciprian Coadă. Ştefanian a început să înjure şi să-şi arate organul sexual, aşa că magistratul a plecat, însă lucrurile nu s-au încheiat aici. Ştefanian s-a urcat şi el în maşină, un Audi A6 ultimul răcnet, şi a pornit în urmărirea magistratului, şicanându-l în trafic. Scenele au fost surprinse de camerele de luat vederi din zona Poarta 1. Într-un final, a fost solicitată intervenţia Poliţiei, însă, conform unor surse, unul din oamenii legii sosiţi la faţa locului ar fi omis să îl testeze cu aparatul Dragger pe Ştefanian, deşi existau indicii că ar fi fost băut. Tot potrivit surselor noastre, poliţistul în cauză ar fi fost sancţionat. În ceea ce-l priveşte pe Ştefanian, facem precizarea că el este recidivist, iar acum riscă ani grei de închisoare, după ce într-un dosar de infracţiuni informatice a primit o condamnare cu suspendare. Ştefanian zis Creţu a mai fost trimis în judecată într-un dosar în care este acuzat că a închis un om într-un coşciug, două zile consecutiv, pentru a-l determina pe respectivul să îi dea o anumită sumă de bani. Ieri seară, instanţa a admis propunerea de arest preventiv pentru 29 de zile.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218