REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Reclamaţia unei constănţence: La Mega Image din zona Brik se vând produse expirate

Reclamaţia unei constănţence: La Mega Image din zona Brik se vând produse expirate

Replica API 15 ianuarie 2018 | 20:23 462

După zecile de controale ale OPC, care i-au „scuturat” bine pe mulţi agenţi economici, indiferent că vorbim despre restaurante, fast-food-uri sau magazine alimentare, s-ar părea că la Constanţa încă se mai vând produse expirate, culmea, în magazine mari, cu renume, care îşi mai fac şi reclamă, pe deasupra. Ce este mai grav, însă, este faptul că atunci când vrei să vorbeşti cu un reprezentant al acestor unităţi, măcar pentru a-l anunţa că au expirat produsele în raft, dacă nu ştia deja, ţi se vorbeşte „de sus” şi eşti luat de fraier, mai pe scurt. Asta i s-a întâmplat unei constănţence, care ne-a sesizat despre păţania sa, printr-un mesaj:

„Pe data de 2 ianuarie am făcut cumpărături de la Mega Image, de langa Piața Brick. Printre cele cumparate, am luat și Kinder Pingui, produs destinat mai ales copiilor, expirat, dintre care am mâncat 2 bucăţi seara. Abia a doua zi, când să mai mănânc unul, am observat că erau expirate de câteva zile. Am fost înapoi, pe data de 3.

O întreagă cutie era la vânzare, expirată de pe data de 31, pusă strategic în faţă, că cine cumpără să le ia pe alea, să scape de ele. Am întrebat: cum se poate așa ceva, iar ei au început să mă ia și peste picior. Am cerut să vorbesc cu șeful, dar a venit un copil de aproximativ 20 de ani, pretinzând ca el este. Când i-am povestit despre ce este vorba, a venit o alta cucoană, vorbind de sus explicându-i ce i s-a intamplat și dânsei.

A lăsat-o mai moale și dădea vina pe o anume doamnă, că ea era de vină, că nu a fost atentă. Am zis sa trec peste. Nu am mai făcut plângere. Iar am făcut cumpărături, alte produse la care, din păcate, nu mai am bonurile: am luat iaurturi Zuzu, care zici că e lapte bătut, probabil din cauză că nu a fost ținut în condițiile în care trebuia”, ne-a declarat femeia.

Sperăm ca în urma publicării acestui articol, reprezentanţii magazinului respectiv să ia atitudine, atât cu privire la marfa din rafturi, cu atât mai mult alimentele destinate copiilor, dar şi a atitudinii personalului, atunci când este vroba despre clienţi.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bai mizerio dar daca mancau copii produsele voastre expirate ? pisamas in tine de teava ce esti
2
1
Dar esti cumva angajata acolo draga de sari asa de cur in sus Sincer e prima data cand fac asa ceva din simplu motiv ca m am saturat sa ajung acasa si sa vad ca dau bani pe gunoaie expirate si altele bune de aruncat la gunoi m am saturat de arzoi care au impresia ca sunt jmecheri si toata lumea e proasta Si sincer pentru comentariul asta, de care sunt sigura ca este dat de vre un maimutoi.aica de la Mega cu pricina am sa tin toate bonurile si chear am sa va fac reclamatie Nu v am facut dar dupa cum am zis ca sunteti tari in gura ei bine am sa va fac Vanzatorilor de produse expirate
4
0
Cred ca esti de profesie , reclamagioaica
2
3
Opc iar mare atemtie Supermarketurile mu le purificati? De ce? Va doaren cur!
0
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218