REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Rectificare Guvern: Turiștii vor putea face plajă și pe cearșaf sau prosop

Rectificare Guvern: Turiștii vor putea face plajă și pe cearșaf sau prosop

Replica API 29 mai 2020 | 20:39 3452

Premierul Ludovic Orban a precizat că se va veni cu o nouă completare în ceea ce priveşte măsura legată de accesul pe plajă, în sensul de a permite şi prezenţa turiştilor cu cearşaf sau prosop.

Ludovic Orban

"În hotărârea de guvern pe care am dat-o privitor la deschiderea plajelor, acolo, într-adevăr am specificat că pe plajele amenajate, pe plajele amenajate, menţionez, accesul se face cu şezlonguri care trebuie să fie la 2 metri (distanţă unul de altul - n.r.). Aici o să facem o revenire pentru că asta nu înseamnă că interzicem ca pe o anumită suprafaţă dintr-o plajă amenajată, oamenii care nu au resurse financiare să-şi achiziţioneze şezlongul cu cât e, 8 - 10 lei, să poată să vină cu prosopul, cu cearşaful. Deci, facem corectura, sensul textului din Anexa 3 a hotărârii de guvern nu era de a interzice persoanelor care vor să vină la plajă şi care nu au posibilitatea să-şi ia şezlonguri, ci de a spune că pe acele zone amenajate ale plajelor, indiferent că este vorba de plaje care sunt la mare sau care sunt la lacuri, la acestea accesul se face pe şezlonguri care au o anumită distanţare, dar, cu siguranţă, vom face o revenire şi vom specifica foarte clar că este permis pe anumite zone pe unde nu este reglementare cu astea (şezlonguri - n.r.) să vină cu cearşaf, cu prosop", a explicat Ludovic Orban, vineri, la finalul vizitei efectuate la fabrica Techtex din Târgu Lăpuş, judeţul Maramureş, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca nu puteti boicota plasticele samsarilor macar nu plecati fara bon fiscal stampilat pentru a fi siguri ca ajunge macar TVAul la stat!
0
0
Sunt sursa dovedita de virusuri, bacterii si evaziune fiscala cu bani multi. Treziti -va INSP, MS, DSP, OPC, FISC
2
0
ura ,,,au privatizat total plajele urmeaza muntii dealurile si restul tarii ca noi o taiem afara
7
0
Suta la suta vor reveni cu inca o modificare. Se poate face plaja si in costumul lu Adam sau Eva.
3
0
Noi facem numai cu prosop. Ce prostie e asta, sa ai voie sa faci plaja numai pe sezlong scump platit? Un jeg de sezlong nou e f ieftin. Javrele de patroni de sezlonguri nu le spala, nu isi arunce gunoiul si vin musculite pe copii turistilor. Pe sezlonguri stau toate cordaciunile care se prostitueaza in Summerland.
18
0
Mare bolovan orban asta si gasca lui de ministrrei. Oare ce consuma insinte sa scoata aceste eculubratii carora le spun ordonante!
11
0
aici, PNL a pierdut Constanta. se va vedea la alegeri
13
1
deci dupa mintea lui orban sunt doar un amarat fraier daca nu dau 10 lei in realitate 30 pe un plastic pe care si-au frecat curul bubos uns cu tot felul de alifii de bronzat toate parasutele si cocalarii. Atunci plec in bulgaria , e la doi pasi si nu se compara, sa cheltui acolo banii mei din tara ca oricum isarescu vede doar banutii neimpozitati adusi de daspora!
17
0
Bine ca ne-a dat voie si pe nisip! Dar va mai fi loc, mai ales acum cand s-au latit cu plasticele imputite pe toata plaja??
16
0
Sezlongul este mai periculos. Voi credeti ca il dezinfecteaza cineva? Daca a stat un virusat pe el, 4-5 ore virusul este activ. Asadar, mai bine luati-va prosoape personale pe care le puteti spala la temperaturi mari imediat ce v-ati intors acasa. Transportul acestor prosoape se va face in pungi de plastic. Cei cu sezlonguri sa o mai ia in gura anul asta. Oare spanioli, italieni, sau croatii sunt mai fraieri sau mai saraci ca noi de stau pe cearceaf sau prosop, la plaja? Doar la noi vezi ruptii in cur care se tolanesc pe o bucata de plastic, nociv.
22
1
Au ajuns niste cacati sa ne spuna cum sa facem plaja. Mai ramane sa ne indice pe ce parte sa ne regulam.Ma pis pe voi
23
2
La toti , pentru ca dovedesc prostie astia din guvern care nu stiu sa scrie o lege sau hotarare de 2 pagini fara sa trebuiasca sa o modifice si celor care sunt fanatici interesati ai plajelor sufocate de sezlonguri pentru ca sunt niste evazionisti spagari trantori profitori.
16
1
Cine vrea plaja gratis pe cearceaf sa faca o petitie la guvern sa li se asigure plaje PUBLICEEEEE sa fie platite de Primarie sau Guvern unde sa stea cei care vor cerceaf..si sa le asigure Guvernu curatenia, dus, wc,
2
30
Sezlongu e mult mai scump decat zice domnia lui. Habar n-are. Apoi lasa de inteles ca daca un administrator pe care nu l-am chemat noi sa gestioneze o plaja dar astea sunt "afacerile" din turism ar putea sa nu aiba rezervate locuri pe cearceaf. Oricum ele vor fi pe la margine unde te omoara soarele se arunca gunoaie si se pishe unii caini. De aia sezlongurile ar trebui altfel reglementate. Fiind de fapt o sursa de abuz din cauza banilor usor de obtinut cu ele prin investitii chiar nule.
28
0
Sica nu stie cat costa un sezlong... sezlongul e o sursa de trenmitere ...
22
0
da sica asta care spune ca trebuie sa dam bani pe sezlog de ce nu trimite anaful sa vada cate bonuri fiscale se dau pe inchirierea acestor sezlonguri?? asa plange pe umerii lui catu ca nu are bani de pesii!!!
20
0
...intr-un final s-a trezit Replica... ati scris un art tendentios. care a creat confuzie ..si nici de aceasta data nu este semnat...fituica de 2 lei...neprofesionalism ...plutiti ...
10
4
Guvern de cacat in frunte cu bozgorul betiv si plavanul clapaug !
24
6
De citez: cei care nu au posibilitatea sa dea 8 lei 10 lei pe un sezlong.
19
3
Care vrea nisip si plaja moka sa mearga la Primarie si sa intrebe unde sunt cei 6 m de plaja pe care i a mostenit la nastere...toti cred ca au dreptu prin nastere la 6 m de nisip...gratis...si sa fie si amenajat de fraieri care platesc ZECI DE MIII de euro la STAT!!!
2
34
Sezlongul sursa de infectie. DSP, INSP, MS treziti-va!
28
1
Pot sa imi pun prezervativul pe carici sa dau MUIE la acest guvern si sefului vostru?.
23
3
Ai cearceaful pe ochi Sica. Nu mai vezi nimic.
31
3
pai cine a formulat articolul nu stia? sau la discutii n-a fost nici un operator de plaja sau prosopist? sau doar ne am dat cu parerea si corectam din mers. da tot e bine si asa.
15
1
s-a trezit ....
23
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369