REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° ConstanÈ›a Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° ConstanÈ›a Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Redacţia "Replica" a fost colindată de copiii de la Centrul de Plasament "Antonio"

Redacţia "Replica" a fost colindată de copiii de la Centrul de Plasament "Antonio"

Replica API 21 decembrie 2013 | 00:00 258

Binecuvântaţi

Binecuvântaţi

A devenit o tradiţie pentru colectivul "Replica" de Constanţa ca, în pragul Crăciunului, micuţii de la unul din centrele de plasament să ne treacă pragul pentru a ne colinda. Anul acesta, am fost binecuvântaţi de copiii de la Centrul de Plasament Antonio. Adunaţi în jurul bradului împodobit, ne-au cântat cele mai frumoase colinde.

Moş Crăciun a poposit vineri în redacţia Replica! Cu doar câteva zile înainte de Crăciun, redacţia Replica de Constanţa a fost vizitată de micuţii Centrului de Plasament "Antonio", care au dorit, sub îndrumarea psihologului Mirela Tanislav, să ne vestească bucuria Naşterii Domnului. Pentru imensa bucurie adusă în casa noastră, a ziarului "Replica", toţi cei 18 copii au primit daruri chiar de la Moş Crăciun! Acţiunea s-a derulat cu sprijinul Arhiepiscopiei Tomisului şi Parohiei Sfântul Mina; de asemenea, au contribuit preşedintele Organizaţiei Judeţene a PP-DD Constanţa, Gheorghe Slabu, Radu Ion (consilierul judeţean PP-DD), Andrei Popescu (preşedinte Organizaţiei de Tineret din Constanţa a Partidului Forţa Civică), împreună cu tinerii politicieni ai organizaţiei FC, Dănuţ Culeţu (preşedinte Organizaţiei Judeţene FC Constanţa), Mihai Petre (preşedinte Organizaţiei Municipală FC Constanţa), senatorul Marian Vasiliev, preşedintele Organizaţiei Mişcarea Populară Constanţa, Claudiu Palaz, Harry Michelle Boiagian (consilier local municipal), SC Dobre şi Fiii SRL.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102