REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Rednic a semnat prelungirea contractului cu Poli Iași în fața jurnaliștilor: Dacă se dorește performanță, continui

Rednic a semnat prelungirea contractului cu Poli Iași în fața jurnaliștilor: Dacă se dorește performanță, continui

Replica API 22 mai 2020 | 00:00 984

”Puriul” spune că este dispus să rămână și în sezonul următor în Copou dacă se dorește performanța la club. Rednic i-a și ajutat pe ieșeni să obțină licența pentru sezonul următor de Liga 1.

"De ce nu? Dacă am garanţii că se vrea performanţă la Iaşi, cu mare drag, mâine semnez. Dacă mi se oferă condiţii. Să ai o siguranţă financiară, să se implice mai multă lume, nu numai cu sfaturi, poveşti, dar să avem un buget stabil, să nu se mai ajungă ca antrenorul să împrumute clubul. Condiţii am, n-am de ce să mă plâng, terenurile sunt foarte bune. Dacă se doreşte performanţă, cu mare drag continui la Iaşi”, a spus Rednic, în cadrul conferinței de presă.

Cu 15 puncte, Poli Iași este prima deasupra liniei retrogradabile, la un singur punct distanță de Academica Clinceni și Chindia Târgoviște.

Marian Rada, noul colaborator al lui Rednic

Simbol al Rapidului, Marian Rada va face parte din conducerea tehnică, alături de Costel Pană, care a rămas la Iași după plecarea lui Mihai Teja la Voluntari, și de antrenorul de portari Benone Dohot.

Rada va avea un rol esențial în pregătirea strictă impusă de măsurile de distanțare - jucătorii se pregătesc într-un grup de maximum patru jucători. Rednic ar fi stat, până în prezent, la sesiunile de pregătire, 300 de minute pe teren.

”El mâine (n.r .- vineri) o să vină aici. E un antrenor pe care îl cunosc, am lucrat cu el la Rapid, în Belgia, în Arabia Saudită. Mă ajuta foarte mult. Și pe noi, și echipa”, a spus Rednic, potrivit digisport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614