REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

REFERENDUM, ziua a doua. Prezența la vot!

REFERENDUM, ziua a doua. Prezența la vot!

Replica API 7 octombrie 2018 | 00:13 429

La nivel central, prezența la vot duminică, până la ora 10.00, la referendum pentru redefinirea familiei este de 7,24 %. La nivelul județului Constanța, prezența este de 6,48%. Astfel, din totalul de 625.928 alegători, au votat, până la ora 10, 40.626 constănțeni. În străinătate, până al orele 10.00, au votat 51.000 români. Precizăm că în județul Constanța sunt 556 secții, peste 200 doar în municipiu. Cea mai mare prezență în județul nostru este la Saraiu. Din totalul de 614 alegători cu drept de vot au votat 192, adică 31,27%. Următoarele date cu prezența la vot va fi prezentată la orele 14.30.

La nivel central, au fost 16 sesizări în legătură cu procesul de vot. Una nu a fost confirmată de polițiștii, restul fiind în curs de soluționare.

UPDATE, orele 14.00:

Până la orele 13.00, prezența la vot, la nivel central, este de 11,67%. La nivelul județului Constanța este de 9,61%. În municipiul Constanța, frecvența la vot este de 10,76%. Astfel, din cei 264.330 alegători cu drept de vot, doar 28.447 s-au prezentat la vot pentru redefirea familiei. În străinătate, 63.241 români au votat până la orele 13.00.

UPDATE, orele 15.30:

Până la ora 16,00, au votat la referendumul pentru redefinirea familiei 15,21% dintre alegători, potrivit datelor centralizate de Biroul Electoral Central (BEC). La nivelul județului Constanța, prezența este de 11,64%.

Numărul total al persoanelor care s-au prezentat la vot până la ora 16,00 este de 2.781.918, dintre care în mediul urban au votat 1.426.989, iar în mediul rural - 1.354.929.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da ti demisia GUNOIULE, nu intelegi ca orasul Constanta e pe ultimele locuri la vot din cauza ta, esti un gunoi de om un mic nimeni care vorbeste inutil, MARS acasa. Cel mai prost primar al Constantei esti tu. DEMISIA FAGADAU. PSD din cauza piticul o sa pierdeti in judetul asta.
5
0
bai kkt-ule , astia trebuiau sa fie primii la vot , din prima zi, nu acum
3
2
Prostule au votat doar pana la ora 16 , 3 milioane, deci o sa fie mai multi. Prostule mai citeste inainte sa deschize gura
4
5
Ba PSD manjit. Unde sunt aia 3.000.000 care au semnat? Se vede acum mangla. Investigheaza careva??
14
6
205 din aia 155 sunt votanti multipli pe liste suplimentare .au mers autocarele in draci ,sunt locuri cu prezenta de 300%
9
5
Are 11 procente la ora 16. FELICITARI lui DECEBAL FAGALAU , lui Babu si lui Rasauteanu la oras. O sa va voteze p.la pe voi la urmatoarele alegeri. Cei mai prosti alesi din istoria Constantei. Niste imbecili HOTI. PSD ule S.T.Roe bravo ma, foarte bine ai gestionat, doar 11 procente. Ceva ai gresit tu, iti spun eu prietene, ti ai batut joc de oameni, ai folosit oamenii si apoi dupa alegeri te a durut in cur de ei. Acum sa te duci singur sa faci campanie boss
22
1
Dragnea nu mobilizeaza partidul ptr referendum, acesta este invalidat, Dragneaeste maine achitat si mai tarziu aproape de europarlamentare executat - e intotdeauna mai bine fara martori!
6
2
Mai bine sa scape o gasca de infractori decat sa se poata casatori poponarii !
7
12
daca nu mergeti la vot , vin poponarii si ii iau lui Dracnea , fetita ai cu care vrea sa se insoare !
11
8
Stai jos. Ai nota 2. Sa vi cu tac tu tuns la scoala imbecilule.
4
7
voi aveti impresia ca referendumul are legatura cu dragnea va inselati amarnic. Dat fiind subiectul, indiferent cine ar fi initiat referendumul, trebuia sa folositi oportunitatea de combate ciuma pederasta. Cine va impiedica sa votrati intr-un fel la referendum si impotriva lui Dragnea la alegeri? Chiar daca sa zicem ca falsifica referendumul i interes propriu, cat timp ii mai ramnea ? nu ganditi deloc si incghititi toate manipularile sorosiste. Sunteti natangi si naivi - victima perfecta a operatiunilor de dezinformare!
10
22
adica acum am voie sa ma fut in cur?
4
10
Romanii n-au iesit la''referendum''ca sa-i dea la muie lui sadam nicu dragnea si pentru ca e clara ''manevra''nu pentru ca toleram homalaii.Cand va veni momentul acest popor se va ocupa si de voi ca sa nu va luati prea multa viteza la o adica daca va fi nevoie.Nu cumva sa credeti ca merge si aici ca in Canada de exemplu.Muie p$d muie dragnea
9
9
Si astfel aflam si noi cate procente are PSD cu adevarat. Va sa zica cu 15 procente ei dicteaza in Romania si scot tara din UE. Referendumul acesta nu are legatura cu poponarii. Referendumul servit la misto de PSD este o declaratie publica de forta. Numai ca s a vazut ca o are mica.
16
13
De maine putem sa speram ca s-a dus dracu familia ortodoxa si crestina in general . In sfarsit o sa ne bucuram de frumusetile antinatura legiferate ca familii. Pentru ei conventiile care sa substituie o casatorie cum e in vest le ar sta in gat. He he..
11
13
Citesc comentariile astea si trag o singura concluzie. Inca suntem la stadiul de furci si topoare. Jumate nici nu inteleg ce voteaza dar i-ar arde pe rug pe gay. Ei sunt diavolul. Mai avem 100 de ani pana sa iesim din grote si sa ne civilizam
13
10
bate unul campii mai jos cu dusmanul dar cine altcineva decat dracne si veorica au inchinat romanica israelului,le-au dat tot,aurul,gazul,petrolul si inca si apa pura din aqviferul sud dobrogean,jidanii isi iriga si via cu apa asta iar pe noi porcul de stroe si pesedeaua cu dejectiile europei,muiepesede
14
10
Cum asa? La dracu s-a mai apucat principele nicolae sa se casatoreasca de urgenta ca sa domneasca la intrecere cu margareta peste toata tara.Pai lor ce le mai ramane de domnit.Doar sufrageria!!!!!
7
6
hehehe, cu mengina din astia care nu ies la un referendum de bun simt, moldova lui stefan deci si basarabia si bucovina va fi nova novaya rassia, erdely va fi bozgoria , valahia cu doborgea va fi a bulgariei, iar banatul compensatie ptr kosovo ce va fi recurperat mai tarziu, si tot estul va fi slav sub calcaiul putinica fara frica, in timp ce haustria si califatul jerrmanic vor sta capra la rusi
7
5
Hahahaha....nu se voteaza familia traditionala asta e unul din lucruri pe care il baga in fata, altul este daca romani sunt de acord cu candidarea celor cu dosare PENALE in functii de interes public....deci ROMANILOR nu v.a lasati pacaliti iar si iar de o mana de hoti care au batut poporu pe 10 aug dar au facut un mitig de adoranta psd...sa nu uitam!
9
8
Da-i dusmanului tau femei usoare, vin mult si dansatori imorali, astfle ii vei scadea vigoarea si il vei infrange lesne. Dar cum prost nu el de cere ci el de da vina e a celor care nu ies sa voteze. Ei bine daca voi vreti sa fiti invinsi nua veti decat. Cand dusmanul va veni la noi in tara si va veni eu nu numai ca nu am sa apar aceasta noua sodoma ci voi lupta de partea inamicului daca acel inamic e moral. Sun Tzu zice ceva si de ascendentul moralitatii asupra armatei si a poporului. Mergeti la vot si pe urma citi sun tzu dsi ganditi. Nimic nu e nou sub soare. Toate cate sunt s-au mai vazut!
9
7
Esti dobitoc. Ma-ta are un astfel de copil. Crezi ca II este usor?
8
4
hai sictir bai protestant fariseic ce mergi la iad cu biblia la subsoara, ortodoxia e credinta adevarata iar icoanele adica imaginile sunt sfinte, numai ciuhapii decapiteaza oamanei ca deseneaza un chip lui Dumnezeu care ce sa vezi ne-a facut dupa chipul si asemnarea lui - Ca intre timp unii s-au indracit si nu s-au dus sa sustina viata si adevarul e vina alora nu a Sfintelor ICOANE! PS Legea reflecta SUFLETUL OMULUI TRANTA!
9
6
Toata lumea ce a votat cu Da, sper sa aveti copii gay , daca tot va ingrijoreaza cine cu cine si-o trage
9
16
Ce de moralisti lingatori de icoane pe-aici!!! Se zbat ca ai lor copii vor ajunge nu stiu cum! Pai depinde de voi cum ajung,nu de lege. Ptr ca voi,lingatori de icoane dupa ce veniti de la craceala inselandu-va partenerii sau partenerele dati fuguta la biserica.Copiii vostri va mostenesc chiar daca le ascundeti desfranarea dar avand pretentia ca ei sa fie puri. Nu! O sa fie ca voi. Ex. Lingator mieros de icoane in societate dar in viata privata isi obliga partenera sa faca avort.O MARSAVIE TOLERATA ....de icoane
7
15
degeaba ti-l educi tu cu simt de rapsundere daca la scoala ii baga pe gat toate mizeriile, iar pe strada vede depravarea ca fiind acceptabila, ca sa nu mai zic ca nu se vor limita doar la expuneri ci vor veni dupa tine si te vor forta sa accepti noua normalitate si daca insisiti cu simtul rapsunderii o sa te trezesti ca in uk si norvegia ca-ti iau copiii si ii plaseaza la pseudofamilii de homalai
18
7
mda! clar! romanii sunt cu adevarat prosti de-i manipuleaza toti agarici dornici de ars la ochiul maro. E timpul sa ne familiarizam cu alfabetul chirilic si sa avem in vedere transfer de valuta catre est.
17
8
Nu trebuie decat sa ne educam copii cu simt de raspundere!
8
14
Copiii platesc pacatele parintilor. Copiii nostri vor plati ticalosia si puturosenia noastra prin sclavia copiilor nostri in stapanirea celor mai degradati si perversi monstri de pe planeta care sunt acesti pederasti pidosnici! Blestem pe natia asta daca nu se ridica sa-si apere viitorul. Chiar asa unde-s aia 3 milioane?
16
8
pe lumea asta, ptr tradarea asta acest neam va plati cu varf si indesat printr-o pedeaspsa mai rea ca moartea - sclavi ai poponarilor
16
11
aia 3 milioane , care au semnat ,pentru initierea referendumului ?
25
8
E o vorba in cartier : sa te fereasca Dumnezeu de razbunarea sclavului si de tupeul bulangiului. Haideti sa votam sau vom fi fututi cu tupeu - la propriu.
20
12
Am copii si ma tem ptr ei. Daca poporul tradeaza si poponarii castiga copii nostri vor fi violati, rapiti agresati indoctrinati sa fie depravati. de aici pana la boli incurabile gen sida , droguri si sinucidere e doar jumatate de pas. Iesiti la referendum sau copiii nostri vor plati ptr indolenta noastra. Nu va lasati pacaliti de comunisti asa cum au facut-o inaintasii nostri in 47. Comunistul este demonic prin insasi natura lor si se va folosi de orice ca sa-ti faca rau inclusiv de minciuni evidente.
19
18
Dupa procent se dovedeste ca pesedeii nu sunt muiti doar de opozitie. Cu putin peste 7 la suta,avand in vedere sustinatorii psd cotizanti,plus fameleoanele lor rezulta ca acum la referendum isi dau muie singuri,traditional.Dupa ce si-au dat muie singuri cu grindeanu si tudose acum simteau nevoia ca mai trebuie.Dupa referendum pesde isi mai da o muie la autodebarasarea premierului dancila.
17
20

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614