REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

„Reformiștii“ din PSD i-au făcut o ofertă de „adio“ Vioricăi Dăncilă

„Reformiștii“ din PSD i-au făcut o ofertă de „adio“ Vioricăi Dăncilă

Replica API 25 noiembrie 2019 | 00:00 139

Viorica Dăncilă

Liderului PSD, Viorica Dăncilă, i s-ar fi promis un mandat pe lista partidului la alegerile parlamentare din 2020, la schimb cu retragerea de la șefia partidului, după ce a pierdut alegerile prezidențiale, spun surse din partid. De asemenea, Dăncilă ar urma să revină la șefia organizației de femei a PSD, mai spun sursele citate, dacă va accepta o tranziție lină pentru o nouă echipă de conducere.

Nu este exclus să se ajungă la o înțelegere chiar în această seară. Viorica Dăncilă are la această oră o discuție cu Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților. Mai mulți lideri PSD așteaptă în București să afle rezultatul negocierilor, după care să aibă o ședință informală de urgență.

CEX PSD se reunește marți, de la ora 18.00.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cel care mereu votezi - impotriva schimbarilor a celor care nu mai sunt aproape de Constanteni - ori esti prost , ori esti prost ! Rusine ! V ati invatat la Ciolan si atitudine de Dumnezei ! Sunteti muritori dar fara coloana vertebrala !
1
0
Acum sa vezi si sa nu crezi
1
0
PSD din partid al populatiei a ajuns un partid al baronilor al coruptilor si cel mai grav al incompetentilor. El va fi confiscat de oamenii "sistemului ocult" si tinut departe de guvernare asa cum se intampla acum in UE cu social democratii de multi ani. PPE care numai popular nu e, este la butoane si va mai fi. Vom vedea mari schimbari. Nu chiar bune. Prin manipulare vom sta cuminti si "fericiti". Sa speram in reducerea coruptiei si poate in promovarea valorilor nu a oportunistilor si mincinosilor cum faceau altii din PPE care erau Base si ai lui. Ai lui sunt din nou la putere acum, atentie.
0
0
muie pnl! muie pnl! muie pnl! muie pnl! muie pnl! muie pnl! muie pnl!
3
5
Ciolacu nu e un reformist, e omul ocultei...
3
0
Pai daca o vezi pe Veorica pe listele de la parlamentare, doar sa fi beat sau prost sa votezi PSD
8
2
Demisii de onoare de la centru si teritoriu ! Aveti barbatia...nu sunteti vesnici ! Constantenii au ales...Nu mai sunt vremurile sa mintiti cu nerusinare ! Ajunge !
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367