REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Refugiata din Ucraina care a primit 200 de lei într-o benzinărie din România a luat o decizie surprinzătoare

Refugiata din Ucraina care a primit 200 de lei într-o benzinărie din România a luat o decizie surprinzătoare

Replica API 16 mai 2022 | 00:00 2171

Refugiata ucraineană Iulia Chernitskaia, care a devenit cunoscută în țara noastră după ce a povestit cum a primit 200 de lei într-o benzinărie din România de la un bărbat, a decis să se întoarcă în Ucraina.

Iulia Chernitskaia

Sursa foto: Facebook/Юлия Черницкая

Femeia, care este antrenor de fitness, a locuit în București și în Brașov de când a plecat din Ucraina. După două luni departe de casă, Iulia Chernitskaia spune că vrea să se întoarcă în țara natală, deși susține că în România ”are parte de toate posibilitățile”.

Aceasta a povestit, într-o postare pe Facebook, cum a ajuns la această decizie:

„A treia încercare să revin la tine, dragă Ucraina. Mă rog la Dumnezeu ca nimeni să nu ne oprească. Am învățat să o iau de la zero, să am grijă de copiii mei și să muncesc într-o țară străină.

Am acceptat ajutor de la străini, m-am gândit în fiecare moment unde o să trăim și cu ce cost. M-am văzut în multe moduri, mult mai puternică, dar și mai vulnerabilă. M-am simțit obosită și tristă, dar m-am ridicat pentru a fi alături de copiii mei.

Și am ajuns aici, mai bine de două luni am trăit într-o țară străină, cu oportunități și cultură diferite. Cu altă mentalitate și alte reguli.

Am reușit să mă opresc din plâns și să mă gândesc mai mult la copii. Însă în niciun moment nu m-am oprit din a dori să revin acasă, în Ucraina, în ciuda tuturor dificultăților.

Chiar dacă am parte de toate posibilitățile aici, în România, am parte de liniște și de o viață bună, mă întorc acasă. La tine, iubitul meu Kiev, la țara mea natală, Ucraina.

Poate că e prea devreme, poate e târziu, nu știu, dar inima mea vrea să se întoarcă acasă și copiii mă susțin. Sunt bucuroasă precum un copil și sunt pregătită pentru orice va fi”, a anunțat Iulia Chernitskaia, pe Facebook, scrie antena3.ro.

Ucraineanca a recunoscut că nu se aștepta să revină în Ucraina curând și a anunțat ce va face la trecerea graniței.

„Îmi voi proteja copiii așa cum tatăl lor o face pe front, în prima linia. Dumnezeule, nu-mi vine să cred că ziua asta e pe cale să vină. Voi îngenunchea după ce trec granița”, a scris Iulia Chernitskaia.

În momentul începerii invaziei ruse în Ucraina, Iulia se afla la Kiev și s-a refugiat la București, alături de cei patru copii. A devenit cunoscută în țara noastră după ce a povestit cum a primit 200 de lei într-o benzinărie de la un bărbat în vârstă din țara noastră. Deși i-a refuzat inițial banii, românul a insistat, iar antrenoarea i-a transmis că trebuie să știe că a ajutat o mamă a patru copii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
i-a dat cei 200 de lei pentru un sex oral .!
1
1
cei 120 sunt tot pentru jigodiile de la putere.asa sefac banii
0
0
... la ei in Ucraina cum a plecat si pushlamaua a**a ! Ne-am saturat dracu de fitzele lor ! Sa-i ia dracu de slavi si pe rusi cu Putin al lor si pe ucrainieni cu evreul lor drogat , au distrus economia Europei , din cauza lor numai scumpiri si probleme cu kktul lor de razboi !!! Romanii nu au bani de facturi si lacheii din fruntea tarii le dau cate 120 lei pe zi la betzivancele astea !!!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920