REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Regele lipiilor, Nassar Ghaleb, investește în două imobile, în Mamaia

Regele lipiilor, Nassar Ghaleb, investește în două imobile, în Mamaia

Andreea VREJOIU 8 iunie 2023 | 00:00 2380

Societatea Betina M, deținută de Nassar Ghaleb, supranumit și regele lipiilor, intenționează să construiască 2 imobile cu 10 etaje, în stațiunea Mamaia, în zona restaurantului Tomis. Astfel, în cursul zilei de miercuri, 7 iunie a.c., societatea a obținut un certificat de urbanism ce vizează ,,construire 2 imobile S+P+9-10E+ et. tehnic, cu funcțiunea de apart-hotel, locuințe colective, spații comerciale, alimentație publică la parter”. Documentul eliberat de municipalitate are o valabilitate de 12 luni.

Regele lipiilor, Nassar Ghaleb, investeste in doua imobile, in MamaiaNassar Ghaleb

Societatea deținută de Nassar Ghaleb are în plan ridicarea a 2 imobile, cu funcțiunea de apart-hotel și locuințe colective, în stațiunea Mamaia. În cursul zilei de miercuri, 7 iunie a.c., Primăria municipiului Constanța a eliberat certificatul cu numărul 1610 ce are în vedere ,,construire două imobile S+P+9-10E+ET. Tehnic, apart-hotel, locuințe colective, spații comerciale și alimentație publică la parter”. Investiția ar urma să fie edificată în stațiunea Mamaia, în zona restaurantului Tomis.

Societatea Betima M a fost înființată în anul 1994 și are sediul în stațiunea Mamaia. Asociați în cadrul societății îi regăsim pe Merched El Khawaja și Nassar Ghaleb. Societatea administrează fostul hotel Palm Beach din Mamaia, actualul Queen Vera. Asociat la Bertina M mai este și Merched El Khawaja, acesta din urmă deținând și Vera Hotels, administrată de Nassar Ghaleb.

Regele lipiilor, Nassar Ghaleb, investeste in doua imobile, in Mamaia

Nassar Ghaleb a venit prima oară pe litoral în 1999

Revenind la Nassar Ghaleb, acesta a investit pentru prima oară, pe litoral, în 1999, când a cumpărat o terasă în stațiunea Mamaia, apoi Restaurantul Soleta de lângă Plaja Modern din Constanța. Ulterior, a deschis restaurantul libanez din zona Dacia. El deține hotelul de cinci stele din Predeal, Comfort Suites. Din 2002, a deschis și la Constanța Școala Libaneză, care acum se numește Cambridge School. Deține mai multe unități de cazare de pe litoral, printre care și Hotel Florida şi, până nu demult, Hotelul Hera din Predeal, compus din clădire S+P+3E+M şi teren în suprafață de 1000 mp. Deține și localul Byblos din zona Primăriei. Libanezul provine dintr-o familie numeroasă, cu 9 frați, toți implicați în afaceri dezvoltate în România.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hotel Hera din Predeal nu va apartine
2
0
Ai cam lipsit de la ora de geografie p***tănacule. De ce nu mergi în Siria, atenție Siria,sa ajuti oamenii de acolo ca tot stai degeaba pe aici
1
1
Primul idiot ... Liban cumetre e alta tara, Sitia e alta tara si oricum chiar daca ar fi sirian ce mor.tii tai vroia sa faca ? Sa ia o piatra si sa arunce in americani sau talibani ? Ba unii dintre voi sa-mi bag pl sunteti idioti irecuperabili
2
1
Ce treaba are Siria cu Libanu ba tarane?ai citit articolul?asta e libanez nu sirian.
2
1
am adunat ce lumea a ...aruncat!romanasi nostrii iam indepartat,muncesc la altii in ograda!
5
0
Ciuhabul shaormar
2
2
Siria e in ruine. Copiii Siriei sunt ucisi de Nato. Ce parere are Domnul investotor?
3
7

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102