REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Regele Mihai I, în stare gravă. Cine sunt femeile care îl îngrijesc pe Regele la reşedinţa din Elveţia

Regele Mihai I, în stare gravă. Cine sunt femeile care îl îngrijesc pe Regele la reşedinţa din Elveţia

Replica API 11 noiembrie 2017 | 00:32 445

Regele Mihai I este în permanenţă îngrijit de două măicuţe românce. Ele aparţin Mănăstirii Acoperământul Maicii Domnului, singura mănăstire românească din Elveţia, coordonate de măicuţa Antonia.

Mănăstirea Acoperământul Maicii Domnului are o istorie zbuciumată. A fost creat de maica Antonia în iulie 2013. Măicuţele s-au instalat provizoriu în singurul loc găsit liber, în localurile unei foste mănăstiri catolice. După doi ani, au fost nevoite să părăsească locul pentru că acesta a fost transformat în adăpost pentru azilanţi. Au urmat vremuri grele pentru măicuţe, care au găsit adăpost într-un spaţiu închiriat, de trei ori mai mic decât precedentul. La începutul anului au început negocierile pentru cumpărarea unui spaţiu mai mare, situat în apropiere, părăsit de ceva timp şi care a avut destinaţia de sanatoriu. Obştea ajută cum poate pe oricine. Astfel pe site-ul parohiei este postat un anunţ că românul sărman, care se află în trecere prin zonă şi vrea un loc unde să se odihnească sau are nevoie de merinde poate găsi aici, la Mânăstirea Acoperământul Maicii Domnului.

Aşa încât nu este de mirare, că, atunci când starea regelui Mihai I s-a înrăutăţit, măicuţele au sărit din nou în ajutor şi două dintre ele au fost detaşate lângă Regele Mihai I, pentru a-l veghea zi şi noapte, scrie RTV.net.

Vă reamintim că Regele Mihai I şi familia regală trec prin momente grele. Starea Regelui Mihai I s-a agravat, a anunţat luni Casa Regală a României. Regele Mihai I, care a împlinit 96 de ani pe 25 octombrie 2017, suferă de cancer de piele și leucemie cronică.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ia zi, pulica, "sange regesc, sange din sanjele rejilor, manca-ti-as". Care regi? Carolica Pula Mereu Erecta? Mihaita far-de Val Palatin? Pula mea, niste oameni cu defecte si calitati la fel ca toti ceilalti!
0
0
Prezenta maicutelor ortodoxe langa un bolnav batran , induce ideea de moarte , ideea de destramare ! Cutrele astea miros muribundul precum hienele mortaciunile ! Si eventualele premii ...
1
1
Principelui Nicolae, nimeni, niciodata nu-i va putea lua calitatea de nepot al regelui. Nicolae este sange regesc, sange din sangele regilor Romaniei, este nepotul care dorea sa-si vada bunicul pe patul de moarte. Nu exista nimic mai omeneste, mai crestineste decat aceasta dorinta: nepot-bunic. Da, un rege umilit de proprii copii .....!!
3
0
Tapu este foarte grav bolnav si il asteapta BABA CU COASA,.
0
1
Usor nu i-a fost regelui cu atatea femei pe langa el ... Un singur nepot , Pricipele Nicolae si acela nu a fost lasat sa-si vada bunicul !! Rusine familiei regale !
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102