REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Reghe şi Prodanca și-au împărțit pumni și palme, în plină stradă! Video

Reghe şi Prodanca și-au împărțit pumni și palme, în plină stradă! Video

Replica API 25 septembrie 2022 | 00:00 13740

Iată imaginile surprinse pe stradă cu violenţele dintre cei doi, petrecute vineri, 23 septembrie 2022, la Snagov. Din filmare se poate vedea cum Laurențiu Reghecampf o lovește în repetate rânduri în față pe celebra impresară fără să țină cont nicio secundă că este mama copilul lui sau și mai grav, că se află în plină stradă, unde îi poate vedea și filma oricine.

Episodul violent continuă, iar tehnicianul o ia de păr și o trage în toate direcțiile pe Anamaria Prodan. Este la un pas să o dea cu capul și de o mașină parcată în zona unde avea loc încăierarea.

Anamaria Prodan ripostează cu un pumn în figură

Se pare că nicio secundă nu a contat pentru Reghe că lupta se dă între un bărbat și o femeie sau că Anamaria Prodan este mama fiului lui. Strada s-a trasformat într-un ring de box. După cum se vede din video. Lovește Reghe, lovește și Ana. Totul pare desprins din filme. Pumni, palme, îmbrăcituri, de nici nu îți mai dai seama de unde vin.

Ana, deși femeie și cu puteri mai puține, nu se lasă și ripostează cu un pumn direct în fața lui Laurențiu Reghecampf.

Imaginile care au șocat pe toată lumea au ajuns pe mâna forțelor de ordine, după ce, seara trecută, ambii soți au depus plângere la poliție, pentru acte de violență, potrivit fanatik.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Voi merge la toate ziarele din galati , si ii voi face reclama pe care o merita !
1
0
Are 2 puncte in galati ! Evitati cofetaria ! Are prajituri stricate , pune ingrediente ieftine , si cere preturi foarte mari pe prajituri ! Este un animal salbatic , isi cearta angajatii !
1
0
Seful de acolo un fraierica care e plin de datorii isi bate nevasta , la cofetarie vinde prajituri cu gandaci , stricate ! Evitati cofetaria mon mour galati ! Numarul de telefon la fraier este 0751431877!
1
0
Cred ca cineva ar trebui sa anunte la CNA sa va suspende licenta online, pe cine intereseaza mizeriile astea? Plm
4
0
Trebuia mai tare sa o bubuie
5
1
o panarama.ei nu ii este dor de laur ci de sula lui de 24 cm
4
1
Tzigganie ca la usa cortului, specific romanesc.
4
1
Nici alea de pe centura nu au vocabularul Prodancai. Zdreanta needucata.
8
0
fai ano vino la costanta ca te iubesc sa moara mama!
6
0
o taratura interlopa si un betivan
8
1
In apararea maimutei de Prodanca. Luati linku de mai jos https: www.prosport.ro fotbal-intern diverse inregistrare-cutremuratoare-fosta-sotie-a-lui-laurentiu-reghecampf-amenintari-si-insulte-halucinante-pentru-corina-caciuc-te-omor-te-leg-de-masina-si-te-tarasc-19527706
16
3
e roleplay face parte dintr-o scena de dragoste, nu v-ati prins amatorilor
10
1
da.i reg he in gura ca pe coasa.gura e rea...
20
6
Ti-e scarba cand vezi asemenea specimene umanoide care mai au si pretentia de a se chema vedete!
25
1
Ultimul rahat de om este acela care loveste o femeie!
18
20
Ce poate face dintr-un om o fosta dama de companie caciuca
29
5
E mama copilului lui....batate cu un barbat daca si cohones nu cu o femeie..iar cealalta e luata din bordelurile din Dubai..pana una alta asta era sotia lui cu cununie
13
18
Din ce se vede, se pare ca el si-a cam luat-o, nu ea.
9
9
Ai bani, te dai la prospaturi. Nu e primul si nici ultimul. Ce sa mai zici de babalacii Nastase si Tiriac, care schimba fetitele ca pe ciorapi. Iar Prodanca nu se impaca, ca una i l-a luat. Si asta e un lucru care arata ca dupa 1990 lumea s-a intors cu fundul in sus. Mai ales virilul Borcea care se dadea la sotiile prietenilor si rudelor. Degradarea e continua si ireversibila.
33
2
Si-a inscenat bataia, se vede cand da cu pumnul repetat in gura lui Reghe. Reghe e jucator vestit de nationala. Pentru bani l-a lovit cu pumnul pe Campion
24
5
Circ regizat de prostituata Prodanca!
40
4
Un nesimtit! Dand intr-o femeie probabil se simte mai barbat. Un mos care a vrut sa se simta din nou tanar combinandu-se cu una care i-ar putea fi fiica.
14
34
Cel care a scris articolul e clar partinitor. Prodanca e mai barbat decat barbatii, n as zice ca e vreuna care are nevoie de aparare
8
14
Filme cu proosti. Oricum norocosul a primit minim 5000 pt norocul de a fi acolo
13
1
Doua panarame, t*****a e jigodie mare, sufera tare,,
23
0
Bine i-a facut ca o cauta de mult timp,cat sa suporte si el....sa vezi acum circ pe la toate televiziunile ca ea sufera de atentie!!1
36
5

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102