REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Regia de Drumuri, proprietară de trăsuri, hamuri şi costume de călărie

Regia de Drumuri, proprietară de trăsuri, hamuri şi costume de călărie

Replica API 8 iulie 2016 | 00:13 426

Conducerea CJC şi-a pus mâinile în cap:

Conducerea CJC şi-a pus mâinile în cap:

După controalele inopinate la Spitalul Judeţean Constanţa şi Direcţia pentru Protecţia Copilului, conducerea Consiliului Judeţean Constanţa face verificări la Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri. În cursul zilei de ieri, preşedintele CJC, Horia Ţuţuianu, şi vicepreşedinţii Daniel Learciu şi Claudiu Palaz s-au deplasat la staţia de asfalt de la Cuza Vodă, care aparţine RAJDP.

Situaţia de la staţia de asfalt este sinonimă cu un dezastru, conducerea CJC identificând aici utilaje vechi, uzate, care, conform angajaţilor regiei, nu ar mai putea fi utilizate. De asemenea, la aceeaşi staţie au fost găsite depozitate caleşti, hamuri, costume de călărie, mese de petrecere ş.a.m.d. Verbal, angajaţii regiei au menţionat că aceste obiecte aparţin... regiei, deşi RAJDP nu are ca obiect de activitate echitaţia ori altceva care să justifice prezenţa unor trăsuri! Pentru a afla exact de ce anume există acele obiecte în curtea staţiei de asfalt, reprezentanţii CJC au cerut documente şi au luat legătura cu administratorul judiciar al RAJDP. Contactat de „Replica” de Constanţa, preşedintele CJC, Horia Ţuţuianu a declarat: „Scopul nostru este acela de a salva regia şi de a o scoate din administrarea judiciară, de a o rentabiliza. Am fost şocaţi de ceea ce am găsit la staţia de asfalt de la Cuza Vodă. Eu, care vin din management, consider că e inadmisibil modul în care a fost gestionată şi condusă această regie”. „Am identificat numeroase probleme şi am început discuţiile cu administratorul judiciar şi cel special pentru a remedia lucrurile”, a adăugat Ţuţuianu. Amintim că RAJDP Constanţa a intrat în insolvenţă în decembrie 2015. Cererea a fost acceptată de Tribunalul Constanţa, în şedinţa din 29 decembrie. Administrator special a fost numit Virgil Stan la începutul lui 2016, în urma unei hotărâri a Consiliului Judeţean.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614