REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Reglare de conturi în stil mafiot la Constanţa: bătăi cu bâte şi răpiri în plină stradă

Reglare de conturi în stil mafiot la Constanţa: bătăi cu bâte şi răpiri în plină stradă

Replica API 17 decembrie 2014 | 00:23 1403

Administratorii unei firme de taxi şi-au umflat muşchii

Administratorii unei firme de taxi şi-au umflat muşchii

Adrian Eugen Mitu

Imaginile par desprinse din filmele de acţiune, numai că s-au „filmat” pe străzile din Constanţa. Două persoane au fost acostate de Cristian Samara şi Adrian Eugen Mitu, la un interval de circa 8 luni de zile, trezindu-se ba cu o lovitură de bâtă în zona capului, ba cu pumni. O victimă a fost răpită şi abandonată înspre Ovidiu, pe când cealaltă a rămas fără mai multe bunuri dar s-a ales şi cu mai multe lovituri. În urma verificărilor, victimele au recunoscut agresorii după ce au vizionat mai multe fotografii, astfel fiind prins Cristian Samara, dar şi Adrian Eugen Mitu, ambii propuşi spre arestare, dar lăsaţi sub control judiciar cu condiţia de a nu părăsi municipiul Constanţa timp de 60 de zile. Chiar dacă victimele susţin că nu-i cunosc personal pe agresori, se pare că nu este aşa, la mijloc fiind vorba de o reglare de conturi legată de firma de taxi pe care Mitu şi Samara o deţin, respectiv Adicrys Trans SRL.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lâgă Judecătoria Constanţa, la data de 9.02.2014, în jurul orelor 12.20, în timp ce un tânăr, I. M.G. se deplasa pe bulevardul Tomis din municipiul Constanţa, în dreptul său a oprit un autoturism marca Mercedes din care au coborât Cristian Samara împreună cu o persoană rămasă neidentificată până în prezent, iar după ce i-au aplicat o lovitură puternică în zona capului, persoana vătămată pierzându-şi astfel cunoştinţa, au urcat-o în autoturism, autorii profitând astfel de imposibilitatea victimei e a se apăra şi s-au deplasat în apropierea străzii Badea Cârţan unde i-au aplicat mai multe lovituri cu o bâtă în zona capului şi pe corp. Ulterior, s-au deplasat spre ieşirea din oraşul Ovidiu, unde i-au mai aplicat persoanei vătămate alte lovituri cu bâta şi cu pumnii, solicitându-i totodată să se dezbrace de geaca pe care o purta şi în care aceasta avea un portofel ce conţinea documente personale. Persoana vătămată a lăsat geaca pe bancheta din spate a autoturismului cu care a fost transportată, fiind ulterior abandonată la ieşirea din oraşul Ovidiu, valoarea prejudiciului cauzat fiind în cuantum de aproximativ 400 lei. De asemenea, la data de 31.10.2014, în jurul orei 17.30, în timp ce un alt bărbat, I. G., se afla într-un taximetru cu numărul de înmatriculare CT 20 PTB, staţionat la intersecţia bulevardului Tomis cu strada Negru Vodă din municipiul Constanţa, în staţia de taxi, a fost blocată de un autoturism marca Land Rover din care au coborât Cristian Samara şi Adrian Eugen Mitu, dar şi o altă persoană rămasă neidentificată până în prezent, iar după ce s-au urcat în autoturismul taxi cu care se afla persoana vătămată, prin întrebuinţarea de violenţe, Samara, care se afla pe bancheta din spate în dreptul persoanei vătămate, i-a smuls acesteia de la gât un lanţ din aur în greutate de 22 de grame, iar Mitu, care se afla pe scaunul din dreapta faţă, i-a smuls din mână persoanei vătămate suma de 250 lei, valoarea prejudiciului cauzat fiind de aproximativ 3.500 lei.

Victimele sunt taximetrişti cu datorii

Chiar dacă persoanele vătămate susţin că nu-i cunosc pe agresori, există suspiciuni că a existat ceva între ei, legat de nişte datorii. Mai exact, atât Mitu cât şi Samara ar deţine o firmă care are ca domeniu de activitate principal transporturi cu taxiuri, respectiv Adicrys Trans SRL, iar victimele – culmea! – sunt taximetrişti. Potrivit informaţiilor noastre, cei doi ar fi avut datorii, pe care nu le-au „onorat” la timp. În schimb, se pare că agresorii s-ar fi aşteptat să fie ridicaţi de oamenii legii, chiar resemnându-se cu acest gând. În plus, menţionăm că Land Rover-ul îi aparţine lui Mitu, după cum el preciza pe Facebook. Iniţial a avut un Audi, postând: „Până când moartea ne va despărţi”, după care, la ceva timp, a postat o fotografie cu Land Roverul, spunând: „A venit moartea să ne despartă!”.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367