REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
11.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Reglări de conturi! Mai mulţi indivizi s-au luat la bătaie la Năvodari, după ce şi-au "şifonat" maşinile

Reglări de conturi! Mai mulţi indivizi s-au luat la bătaie la Năvodari, după ce şi-au "şifonat" maşinile

Replica API 24 septembrie 2014 | 13:22 648

O persoană a fost înjunghiată

O persoană a fost înjunghiată

Un scandal de proporţii a izbucnit pe strada Nuferilor din Năvodari, fiind vorba de o reglare de conturi. Din câte se pare, şoferii a două autoturisme s-au luat la bătaie, în urma unei şicanări în trafic, lăsându-se cu înjunghieri. O persoană a ajuns la spital. Atât agresorul, Mamut Asan, zis Garaj, cât şi victima, Osman Asan, zis Noni, sunt veri, iar locuitorii din Năvodari spun că sunt cămătari, conflictul pornind de la bani.

Potrivit anchetatorilor, evenimentul s-a petrecut în dimineaţa de miercuri, 24 septembrie. Ocupanţii unui autoturism marca Volkswagen au tamponat de mai multe ori, în mod intenţionat, o Dacie de culoare roşie, de aici urmând o urmărire ca-n filme. Autoturismele au gonit până pe strada Nuferilor din Năvodari, acolo unde au oprit, Dacia oprindu-se într-un stâlp. Ocupanţii acestora auieşit pentru a clarifica lucrurile. După mai multe schimburi de replici, au trecut la pumni, stârnindu-se o bătaie de toată frumuseţea. Între timp, unul dintre cei doi indivizi care au coborât din Volkswagen, respectiv şoferul, Mamut Asan, zis Garaj, a scos un briceag şi l-a înjunghiat pe şoferul Daciei, Osman Asan, zis Noni, care îi este văr, în zona inghinală, aici stingându-se conflictul. Oamenii legii au ajuns la faţa locului şi au declanşat o anchetă sub supravegherea unui procuror. Victima a fost transportată la spital, urmând ca, în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale să se facă încadrarea juridică a agresorilor. Potrivit martorilor, cei doi, atât agresorul, cunoscut ca “Garaj”, cât şi “Noni”, sunt de etnie romă, sunt veri şi ar fi cămătari, iar conflictul a plecat de la bani.

“Miercuri, 24 septembrie a.c., ora 10.20, polițiștii din cadrul Poliției oraș Năvodari au fost sesizați prin 112 cu privire la agresarea unui bărbat la intersecția străzilor Tașaul cu Nuferilor din localitate. Intervenind prompt, polițiștii l-au depistat și imobilizat pe A.M., de 35 ani, din localitate, din primele cercetări stabilindu-se că acesta, în urma unei șicanări în trafic cu șoferul unui alt autoturism, șicanare urmată de o tamponare, folosind un obiect tăietor înțepător l-a înjunghiat pe acesta din urmă. Agresorul a fost condus la sediul Poliției pentru cercetări, totodată fiind depistați și ceilalți doi bărbați care-l însoțeau pe agresor. Victima a fost transportată la SCJU Constanța în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate și examinării de către medicul legist”, au spus reprezentanţii IPJ Constanţa. Cercetările sunt continuate de către polițiști urmând a fi dispuse măsuri legale în consecință.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102