REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Reguli draconice în Europa, cerute la nivel înalt: cancelarul Austriei vrea sancțiuni mai aspre pentru statele membre

Reguli draconice în Europa, cerute la nivel înalt: cancelarul Austriei vrea sancțiuni mai aspre pentru statele membre

Replica API 4 mai 2019 | 00:00 196

Tratatul care formează baza Uniunii Europene ar trebui actualizat pentru a include sancţiuni mai aspre împotriva statelor membre care încalcă reglementările în materie de datorie publică, migraţie şi democraţie, a declarat cancelarul austriac Sebastian Kurz, transmite dpa, potrivit Agerpres.

'Am avut o criză a datoriilor, o criză a euro, criza migraţiei, criza schimbărilor climatice şi haosul Brexitului', a afirmat conservatorul Sebastian Kurz, într-un interviu apărut vineri în cotidianul vienez Kleine Zeitung şi în alte ziare regionale.

'Avem nevoie de un nou tratat al UE. Cel vechi nu mai este de actualitate', a declarat cancelarul austriac, cu trei săptămâni înaintea alegerilor europarlamentare.

În opinia sa, Tratatul UE nu ar trebui să fie modificat în mod fundamental în ce priveşte instituţiile europene actuale, însă numărul de comisari din executivul UE ar trebui redus.

În plus, Parlamentul European ar trebui să-şi desfăşoare activitatea doar la Bruxelles, capitala de-facto a Uniunii Europene, şi să se renunţe la sediul din Strasbourg, mai propune şeful guvernului austriac.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Englezii au facut bine cu Brexit un exemplu de urmat
3
1
pai sa inceapa cu austriacul din romania care ne taie padurile daca vor sa bage legi draconice ,mai dati dracului de pedofili homosexuali nu m,ai de la ei au venit prostiile astea cu porno muie etc
9
2
O...mare m...ueee...nu vrea el!?
6
0
cum ar fi sa se interzica exportul de orice fel a masei lemnoase sau derivate din acestea pana nu se va impadurii toate zonele exploatate si nu innainte de 15 ani dupa impadurire !
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218