REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

REGULI MAI STRICTE pentru cei din Campusul Social Henri Coandă: trebuie să meargă la muncă, iar copiii la școală!

REGULI MAI STRICTE pentru cei din Campusul Social Henri Coandă: trebuie să meargă la muncă, iar copiii la școală!

Replica API 30 noiembrie 2018 | 00:08 287

Autoritățile locale pregătesc predarea locuințelor din etapa a II-a a „Programului de construire unități locative modulare în municipiul Constanța și lucrări tehnico-edilitare aferente”, din Campusul Social Henri Coandă. Dar până atunci, a subliniat primarul Decebal Făgădău, este necesară înăsprirea condițiilor de închiriere a locuințelor în campusul social respectiv.

Joi, 29 noiembrie a.c., proiectul de hotărâre privind aceste locuințe a fost supus atenției consilierilor locali. Cu această ocazie, primarul Decebal Făgădău a subliniat că autoritățile trebuie să fie mai stricte în ceea ce privește respectarea regulilor în respectivul campus social: păstrarea curățeniei, frecventarea școlii de către copii și menținerea unui loc de muncă.

„Suntem în linie dreaptă pentru predarea locuințelor din etapa a II-a a locuințelor sociale Henri Coandă. Au fost exemple în care unii n-au apreciat ajutorul pe care comunitate le-a dat, am venit cu modificări la contract. Să facă efort și să trimită copiii la școală, să respectele regulile minime de igienă, să își facă analizele obligatorii sau să meargă la muncă. Mi se pare ciudat să mergem noi să le facem curat. Oamenii veneau la noi să se plângă că în locuința pe care noi le-am dat-o sunt gândaci. Nu este normal!”, a spus Decebal Făgădău.

Acesta a adăugat, către consilierii locali: „Vă invit să facem un efort să mergem la acești oameni, să le deschidem poarta către integritate, către găsirea unui loc de muncă. Ține de integrare și bun simț. Nu voi ține cont că e sezonul rece. Dacă nu respectă regulile, îi vom evacua”, a adăugat primarul.

M.P.,F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Trebuie triati si invitati sa faca repede cate un dus cu CyclonB ca sa poata servi o supa calda din partea comunitatii
4
0
Unde ai vazut tu tigan cu caracter? Si stimabile .. se scrie IMPART nu INPART. Un gram se scoala la timpul ei face ceva minuni care tin o viata. Prima este Educatia!
0
0
mai bine tigan cu caracter . . . nu roman sa imi inpart nevasta prin diaspora
3
0
Unde muncesc tiganii din Henri Coanda ?Vand tigari in piata Tomis trei.De ce trebuiau adusi in inima Constantei sa deranjeze cu comertul,galagia lor si furturile? Avem vreo sansa sa scapam de ei ,sa traim linistiti ?De ce nu i-ati dus la marginea Constantei?
4
1
Campusul HC a fost construit extins de tiganul sef Valentin Ciuceanu de la Brick prin firma Mobitom, cea care suge bugetele locale prin proiecte esuate ca Podul de la Butelii, parcul de langa Primarie, Delfinariul, biroul de cadastru trantit in parc si multe alte hidosenii cu care manelizeaza orasul. Conduce un Mercedes GL negru cumparat din bani furati 3 WC uri in parc 150000 eur
9
2
prin comunicate oficiale cand si unde putem merge sa vedem tiganii cum muncesc.ar merge un experiment,o fabrica unde respectivii sa fie adusi sub paza militara si sa munceasca macar 8 ore zilnic,sa vedem,cum se descurca.Iar din banii luati sa-si plateasca la fel ca oricare dintre noi taxele,medicamentele,hrana,utilitatile,etc.O singura conditie pusa:tiganul care se coteste de munca sa fie expulzat din Judetul Constanta,tot sub paza militara.Utopie,nu??
12
0
pai si normal ce sa faca statul cu cei 75 la suta impozite luate de la fraeri,ii creste pe tigani si clasicii politici,a si basca grajdul caprelor regale,ar fi de inteles ca un fost sef de stat sa aiba niste ciubucuri dar nici asa inclusiv urmasii nelegitimi ai acestuia,ventrilocul nu a fost casatorit cu ana de bourbon,de aia scrie pe placa ei numai ana,este strigator la revolutie,in filmul robin hood 2018,seriful de notingham omoara un taran si tarancii ii explica ca din 4 morcovi productia ei el ii va lua 3,exact ca la noi,dar acolo a generat o lupta impotriva serifului dracnea care a murit
11
2
Bv domnu primar mutat-i pe cei dela corturi nu pe aia cu bani
1
5
haha dom premar, ce gluma, ce analize obligatorii bre? care-s alea? Mai bine intreaba prin jur pe la servici sa nu dea baietii tai aprobare la bloc cu 4 etaje linga case, ca cica asa e regimul zonei...ca va treziti garantat cu reclamatii peste tot
10
1
Stiti de ce construiesc tot timpul maghernite?ca au dat sfoara in tara, ca primesc case gratis si paduchii vin din toata Romania.Stiati ca primaria trimite oameni p teren sa le faca buletine de Cta?inainte stateau pe la Cet cu chirie, deci isi permiteau,acum,ne taxeaza pe noi mai mult ca sa tina lichelele la caldura.Constanteni,hai sa mergem la Fagabou si sa ii spunem ca vrem sa mute cartierul la Palas, sa ii supravegheze jandarmii, ca noi ne-am saturat de ei.Nu mai faci din astia oameni;unde sunt camerele pe strazi ca in alte orase?de ce politia se face ca nu ii vede in piete cand vand tigari
25
1
Primarul are dreptate --la munca si copii la scoala !--Dar ei au frezoane si transpiratii cum zic ei cind e vorba de munca !Cine nu munceste nu traieste --asta e !!!
16
0
astora le place munca ca magar fuga
17
0
da' ce-aveti vere cu ei ? Ca sofera cu inima si cu toate boalele ? Cum sa munceste ei ? Si da sa da la ei locointe cu gandaci ?
12
2
Sai cazati in primarie sau expulzati dupa mazare in madagascar..cand e vb de munca toti sunt bolnavi..normal le dati locuinte si ajutoare sociale cum sa mai munceasca..
22
0
ce nu stiati ca ghetoul se extinde?Uneori 10 ani de prostie adica guvernare psd sunt suficienti sa vezi un oras distrus iremediabil.
21
0
as dori ca domnu Fadagau sa mearga intr-o zi singur fara alai in acel "campus" eventual mai pe inserat si dupa aceea mai vorbim
25
0
Eu mazare am batut joc de oras am vandut tot terenu din ct si am distrus constanta am dat pacete expirate la pensionari si asa am reusit sa distrug ct
24
1
Multumim lui Mazare , el a inceput sa faca din Constanta , oras " cultural " European . Care actual rivalizeaza cu orase din Pakistan , nu cu Oradea sau Cluj .
35
1
Alo primaria, bai bulangiilor, in loc sa-i alungati si pe aia care deja locuiesc in campus, voi ii inmultiti? Deja va e foame, se apropie alegerile?
38
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218