REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

REGULILE de CIRCULAȚIE au ajuns FACULTATIVE, la CONSTANȚA!

REGULILE de CIRCULAȚIE au ajuns FACULTATIVE, la CONSTANȚA!

Replica API 27 octombrie 2021 | 00:19 4264

Parcarea rămâne un subiect sensibil în continuare pentru şoferii constănţeni, mulţi dintre ei fiind clienţi fideli pe paginile de profil pe internet, stârnind atât amuzamentul internauţilor cât şi comentarii, unele din ele mai puţin elevate. În imaginea de mai jos regăsim un alt exemplu de nepăsare și lipsă de bun simţ, taxat imediat de ceilalţi participanţi la trafic. Este un alt caz care ne conduce la ideea că regulile de circulație au ajuns să fie facultative, la Constanța.

Regulile de circulaţie par sa nu fie pentru toată lumea dacă stăm să ne luam după ce regăsim în trafic zi de zi, dar unele dintre aceste “specimene” ţin să se facă remarcaţi prin orice mijloace, fie ele şi negative. Că bulevardul Mamaia este un adevărat furnicar pe anumite tronsoane orare şi nu numai e deja ştiut, să nu mai punem şi lucrările care au luat amploare pe arterele importante din oraş , mai apar și “fenomene” de genul care îngreunează și mai mult circulaţia, după ce pun stăpânire pe prima bandă. Cu aceasta ocazie nu ne rămâne decât sa completăm cu succes pagina “ Parchez ca un bou” care se bucură de un real succes constant.

Șoferul autoturismului din imagine a comis o parcare "originală", ocupând o bandă de mers de pe bulevardul Mamaia. Priviți și vă minunați!

G.A.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si daca-i vreun comisar de politie ce-o sa-i faceti?
0
0
Pai politia locala vaneaza batranii. Atata pot...
11
1
Asa a fost , si asa va ramane la Constanta- Totul depinde, ce masina ai, si cine o conduce
19
2
Te injura, te scuipa, educatia lipseste cu desavarsire.
24
1
toti gibonii au cate paispe masini de care i doare n branza.
25
1
Gresit, asta este rezultatul lipsei de educatie si de civilizatie de care sufera multi constanteni! Din pacate acest oras a ajuns o adunatura de melteni!
42
1
Asta este rezultatul parcarilor gratuite .Parchezi camionul unde vrei ,cum vrei.
9
14
masina ridicata sau confiscata...dar cine sa faca treaba asta ...politia locala se da la babe care vand patrunjel pe marginea drumului
36
2
cipanezii cu "gip" parcheaza asa.
37
1
Politiile: locala si circulatie sa fie pe strazi, sa patruleze. Nu din paste in craciun cum fac..
33
1
Haos este putin spus, jungla, dar si cu ajutorul autoritatilor.
52
1
Acesta este rezultatul indiferentei autoritatilor competente , politia locala trece nepasatoare lasand sa se perpetueze acest haos generalizat. Bugetari ignoranti care beneficiaza de salarii mai mari decat in sistemul privat , fara insa sa performeze la nivelul sumelor incasate ...
56
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218