REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

REMARCABIL: Un constănţean a găsit mai multe bagaje într-o staţie şi le-a dus la Poliţie

REMARCABIL: Un constănţean a găsit mai multe bagaje într-o staţie şi le-a dus la Poliţie

Replica API 19 martie 2018 | 20:15 235

Un gest „neobişnuit”

Un gest „neobişnuit”

În ultimul timp ne-am obişnuit să vedem numai lucruri negative, infracţiuni, oameni care profită de pe urma altora, politicieni care îşi văd doar propriul interes, poliţişti pedofili, preoţi gay şi multe alte "malformaţii" de acest gen. Dar să nu uităm că se mai găsesc şi oameni NORMALI, în adevăratul sens al cuvântului, persoane care fac gesturi remarcabile, nu că aşa le-a cerut cineva, sau că se conformează vreunui cod de legi, ci pentru că aşa le dictează conştiinţa.

Iată şi dovada: Iulian Petrache, un constănţean care circula pe bulevardul Mamaia, duminică dimineaţa, a găsit într-o staţie de autobuz mai multe bagaje care păreau a fi uitate sau pierdute de cineva. Constănţeanul nu şi le-a însuşit, aşa cum ar fi făcut alte persoane, nici nu le-a lăsat pe loc, pentru a deveni ţinta vreunuia care s-ar fi bucurat de ele. Omul le-a băgat în maşină şi le-a dus la Secţia 1 Poliţie Constanţa, unde le-a predat. Mai mult decât atât, bărbatul a postat o imagine cu bagajele respective, pe o pagină de anunţuri de pe Facebook, în speranţa că proprietarul le va putea recupera. Imaginea a fost postată însoţită de mesajul „Ora 07.00, d-dul Mamaia, staţia de autobuz Dorobanţi, lângă notariatul domnului Stoica, erau aceste bagaje! Ţi le-am dus la Poliţie Sectia 1”.

În speranţa că acest gest, demn de aplaudat, va fi un adevărat exemplu pentru mulţi co-naţionali, aşteptăm ca proprietarul bunurilor găsite să îi mulţumească lui Iulian Petrache în mod public, prin intermediul ziarului „Replica”.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Poate era un chinez mic .transat pe calitati
0
0
e bmw seria 6 model mai vechi 2010 ceva de genu
0
0
Ai vrea sa aiba Loganul asa portiera...!
0
0
Cu adevarat iesit din comun. Ca atare,omul ar trebui sa fie recomandat pentru recompense mari din partea primariei. Nu glumesc,nu vreau deloc sa fiu inteles ca ironizez cumva situatia. Din pacate noi ridicam in slavi tot felul de curve si boschetari ,insi de bani gata ,le spunem vedete,ne inchiman la dementi . Uite ca normalul din minte exista foarte rar si in realitate ,asa ca ar trebui marcat,dat exemplu !
1
1
s-a stricat omul la mate si-a sarit gardul sa se usureze,la inapoiere nu a mai gasit bagajele
3
0
Ala nu-i Logan !
1
1
la biroul notarial ...
1
0
Un adevarat erou national. Eu propun ca strada pe care se afla garsoniera in care se scrie Replica, sa fie redenumita dupa acest individ.
10
1
Baaaa,daca era un bagaj - capcana cu ...putin explozibil.Nu mult! Numai facea el poze cu bagajul ci ii faceau altii cu el acoperit.Nu va mai dati rotunzi ca nu se stie cand va detonati de prea buna simt civic.Mai bine semnalati la politie un bagaj suspect si atat.
9
0
Este extraordinar gestul. Numai in filme vezi asa ceva. E mai tare ca Alba ca Zapada. Dar de ce a pozat si Loganul?
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614