REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Remi de la AJOFM crede că a ajuns pe funcţie pentru că e valoros

Remi de la AJOFM crede că a ajuns pe funcţie pentru că e valoros

Replica API 18 iunie 2011 | 00:00 170

Supărat pe colegii care i-au retras sprijinul politic

Supărat pe colegii care i-au retras sprijinul politic

În afară de Marian Mitrea de la Apele Române, şi Remi Mincă de la Agenţia pentru Ocuparea Forţelor de Muncă din Constanţa a pierdut sprijinul politic urmare a evaluării la care au fost supuşi câţiva directori de deconcentrate. Evaluarea a fost făcută de membrii conducerii PDL Constanţa, în cazul lui Mincă 16 pedelişti exprimându-se pentru retragerea sprijinului politic. Facem precizarea că la evaluarea în cauză nu au fost prezenţi toţi cei luaţi "în pix" de Biroul Permanent Judeţean al PDL Constanţa, unul dintre absenţi fiind chiar Remi Mincă. "Eu nici nu eram în seria aceasta de evaluări, nu înţeleg de ce au decis să-mi retragă sprijinul politic", a spus, vineri seara, Remi Mincă.

"Mă întorc de la Sanatoriul Techirghiol, sunt în concediu medical, am probleme cu coloana. Dar m-a anunţat un coleg ce s-a întâmplat la evaluare. Nu ştiu cum a ieşit aşa evaluarea, pentru că eu am sunat la mai mulţi colegi din conducerea PDL Constanţa, şi 20 dintre ei mi-au spus că nu au scris în chestionare să îmi fie retras sprijinul. Eu chiar nu cred că meritam asta. Am adus rata şomajului la un nivel satisfăcător, am fost evaluat bine... A, s-a spus că am o comunicare deficitară cu cetăţeanul. Păi, cum să fie aşa, de vreme ce AJOFM lucrează cu cetăţeanul, am organizat burse ale locurilor de muncă, am dat de muncă oamenilor!?", a spus Mincă, el concluzionând că: "Rezultatul evaluării în cazul meu nu corespunde cu realitatea". "Am încercat ieri (joi-n.r.) să vorbesc cu Chiru. Dacă îmi zicea că nu mai sunt dorit la AJOFM, înţelegeam, mă retrăgeam. Dar mi-a zis că se duce să-şi facă analizele, apoi nu l-am mai găsit la sediu. Păi, dacă mi s-a retras sprijinul, nici nu mai candidez. Pe 18 iulie are loc examenul pentru director executiv al AJOFM (la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici - n.r.), mă apucasem de învăţat. Am o întrebare însă: dacă mi s-a retras sprijinul nu mai pot candida? Că este un post de funcţionar public... poate oricine să candideze", a mai spus Mincă, "uitând" probabil că funcţionari sau nu, directorii de instituţii au avut nevoie de sprijin politic, altminteri "picau" fie numirea, fie examenul. Cel puţin aşa a funcţionat şi funcţionează sistemul. Tot directorul AJOFM a mai spus că nu pricepe cum au putut vota "împotriva" sa pedelişti care nici măcar nu îl cunosc, fiind "noi în structura de conducere a PDL Constanţa" sau care nu sunt "specialişti" în domeniul în care activează el, pentru a-şi da seama dacă este un bun profesionist sau nu. În încheiere, ca o bombonică pe tortul invidioşilor, adăugăm faptul că Remi Mincă are la AJOFM un salariu de 37 de milioane lei vechi, cu sporul de vechime şi cel de conducere: "Vi se pare mult?!", a mai spus el.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367