REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Remus Borza - demis din funcţia de consilier onorific pe probleme economice al premierului

Remus Borza - demis din funcţia de consilier onorific pe probleme economice al premierului

Replica API 11 iunie 2019 | 01:13 431

Remus Borza

Remus Borza a fost eliberat din funcţia de consilier onorific pe probleme economice al prim-ministrului, printr-o decizie a premierului publicată luni în Monitorul Oficial.

Premierul Viorica Dăncilă a luat decizia demiterii lui Remus Borza în urma declaraţiilor făcute sâmbătă de acesta la un post tv, au precizat, în aceeaşi zi, surse guvernamentale.

Potrivit acestora, declaraţiile lui Borza nu reprezintă poziţia Guvernului.

Remus Borza a declarat sâmbătă, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, că România are "un comportament comercial de ţară bananieră". El a avansat ideea unei noi ordonanţe care să modifice OUG 114/2018 şi OUG 19/2019, dar a vorbit şi despre o reducere a numărului de bugetari şi o scădere a numărului de ministere.

Borza a fost numit consilier onorific al prim-ministrului pe data de 30 mai.

Printr-o altă decizie, Adrian Ignat a fost eliberat din funcţia de secretar de stat şi şef al Departamentului pentru Armamente din cadrul Ministerului Apărării Naţionale.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Saracul Borza el a crezut ca are voie sa spuna ce e corect,domule Borza PSDeul nu greseste niciodata dar cum parerea ta e alta.Mars afara javra ordinara.
3
1
Oameni buni, in timp ce noi batem campii cu articolele de doi bani din Replica asta, ajunsa sanitarul psd-ului, coalitia HOTILOR penali pregatesc OUG pentru a le face pensii speciale primarilor, viceprimarilor, presedinti de Cj..Cum asa! In loc sa opreasca OUG asa cum au promis ca facm astia continua sa fure din banul public! Baga si mai mult mana in banii tarii sa-si ingrase godacii psd! Nu se poate, Nu trebuie lasati!!!
6
0
Wow! Dai afara profesionisti, care vor sa corecteze dezastrul facut de olguta, teodorovici, valcov... ?! Tipic pesedistilor: totul politizat !! Rusine PSD, oricum ati pierdut si pierdeti in continuare ! Dezastru, incurajati nemunca, pomeni electorale! Sunteti niste JIGODII. Ati distrus tara, i-ati dezamagit pe romani, romanii adevarati.
5
1
Ei tot nu inteleg de ce au pierdut alegerile. Mai incet sau mai repede cu astfel de decizii prin care dai afara pe cei care vor sa corecteze dezastrul creat de valcov-teodorovici PSD iese din istorie. Pa pa.
4
0
cine are nevoie de profesionisti in aceasta tara unde toate institutiile sunt politizate ? borza probabil un naiv sau un idealist ..........
2
0
Esti demis
3
0
Normal cine vrea normalitate e demis tipic PSD mmmmpsd
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367