REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Remus Cernea, AFACERIST PE LITORAL! Va avea rulote cu mâncare vegană, alimentate cu PANOURI SOLARE!

Remus Cernea, AFACERIST PE LITORAL! Va avea rulote cu mâncare vegană, alimentate cu PANOURI SOLARE!

Replica API 15 ianuarie 2019 | 00:13 490

Fostul deputat de Constanța, Remus Cernea, anunța în vara lui 2018 că urmează să plece în Finlanda pentru o perioadă de timp, că ”biletul este numai dus” și că va decide, în perioada în care se va afla peste hotare, dacă se mai întoarce sau nu în țară. Ei bine, acesta s-a întors în țară, ba chiar a anunțat că inițiază o „companie inovativă la Constanța”, care-și va direcționa profiturile înspre protecția delfinilor.

Încă din vara lui 2018, fostul deputat de Constanța Remus Cernea anunța că pentru o perioadă mai îndelungată se va implica în „proiecte creative care au legătură și cu România, dar nu numai”, sens în care a fost plecat, pentru o vreme, în Finlanda. La vremea respectivă, acesta chiar anunța pe pagina sa de Facebook că „biletul este numai dus” și că nu era hotărât dacă se mai întoarce în țară sau nu.

Într-un final, a luat decizia, s-a întors, iar în prezent fostul politician anunță demararea unei companii „pentru oameni, natură și animale, care va direcționa profiturile înspre protecția delfinilor”, la Constanța. Compania se numește „Green Vegan” și se dorește a fi „prima companie românească care este deopotrivă verde, utilizând tehnologii prietenoase cu mediul, surse regenerabile de energie și recipiente din materiale reciclate, și vegană.

„Începând cu data de 1 februarie 2019 veți putea deveni clienți, parteneri ori investitori în probabil prima companie românească care este deopotrivă verde și vegană. Există numeroase companii verzi, dar care nu sunt încă vegane, și viceversa.

Green Vegan este o companie care își va baza oferta de produse pe împlinirea acestei nevoi a clienților de a consuma alimente din ingrediente 100% vegetale, sănătoase și realizate prin tehnologii verzi. Își va începe activitatea în zona turistică a litoralului românesc, iar o parte consistentă a profiturilor realizate va fi îndreptată spre salvarea delfinilor din Marea Neagră și spre susținerea ong-urilor care luptă pentru stoparea masacrelor delfinilor din Japonia și din Insulele Feroe, dar și a altor organizații care se ocupă cu protecția animalelor. Este cunoscută activitatea mea îndelungată pentru protecția animalelor care s-a materializat, printre altele, prin legea adoptată de către parlament pentru stoparea utilizării animalelor la circuri. De asemenea, demersul meu pentru protecția delfinilor a atras pe scară largă interesul presei authtone și internaționale.

Veți putea deveni clienți, parteneri și investitori în companie începând cu data de 1 februarie 2019. Dacă interesul pentru produse va fi mai mare, validând oferta, iar resursele financiare necesare pentru a crește rapid compania vor permite o dezvoltare accelerată, extinderea activităților va viza ulterior tot mai multe orașe din țară.

Timp de peste 20 de ani am întreprins numeroase activități civice, politice și antreprenoriale inovative. Am abordat numeroase teme de care alți politicieni, din teamă ori din cauza unor vederi înguste, s-au ferit să le susțină. Am susținut cauze și am generat schimbări de mentalitate care să apropie România de o democrație veritabilă. În anul 2003 am obținut cel mai important premiu al industriei IT din România, realizând cu Societatea Culturală Noesis și cu prietenii de la firma Treeworks enciclopedii multimedia dedicate lui I.L. Caragiale și Constantin Brâncuși.

Acum mă număr printre cei 12 bursieri ai Startupers.club unde urmez un excelent curs de antreprenoriat pentru o perioadă de 1 an. Ultimele luni au fost dedicate pornirii acestei noi afaceri inovative al cărui succes se va datora în mod determinant atât celor care deja sunt vegetareni ori vegani, cât și clienților care vor să testeze astfel de produse sau care țin post. Compania 'Green Vegan' va oferi street food vegan pe litoral (în prima fază), la rulote alimentate cu panouri solare”, a transmis fostul deputat pe pagina sa de Facebook.

F.B.

Citește și: Fostul deputat de Constanța, Remus Cernea, pleacă în Finlanda: „Biletul de avion este doar dus”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa nu uite sa faca laba la delfini.
1
0
Radeti voi radeti dar cand o sa incaseze pensie speciala sa vedem cine o sa mai rada? El sau voi ? Haaa ?
4
1
Asta ar trebui sa intre la puscarie pentru poponarism
2
0
ascundete mai dosniacule. sa apari pe litoral cu asa zisa afacere a ta sa vezi circ. sa nu ne mai amintim de asa zisa ta reprezentativitate a constantenilor. cunosteai constanta doar pe harta acu ce sa vezi vrei afaceri cu stevie. mars
5
0
Remus Cernea un nimeni foat o interfata prea multa atentie sau isi plateste oare aparitiile?
4
0
La cursul de afaceri este obligatoriu sa afli daca primaria da autorizatie de functionare in oras pentru rulote. Si daca da pentru cat timp si unde? Asta este o afacere pe care scrie faliment. Lipsa de experienta in domeniu si naivitatea se pedepsesc in lumea reala.
6
0
Va fi si o rulota cu pat si dush? Ca poate e nevoie...
5
0
sigur e si o rulota unde te serveste chef Bivolaru
6
0
Nu stie cum sa se afirme si inventeaza diferite teme. E slab ca polician. S-a vazut. Altii fac cariera afara el tot reicepe cate ceva si vine inapoi. Oricum succes poate gaseste calea.
5
0
Cum sa fie tehnologia verde? Produsele pot fi din legume si fructe de culoare verde care sunt sau nu sunt procesate termic. Verde mai poate insemna si crud, necopt.Tehnologia inseamna un procedeu sau o intreaga industrie prin care se obtin bunuri materiale,alimente, medicamente...Ca are si culoare n-am auzit!
3
1
da sunt destui prosti sa puna botul la mincare vegana pt vegetarienele agresive hehe.mergeti ba la pascut sa traiti 1000 de ani
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102