REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Renate Weber: Am decis să mă alătur oficial ALDE

Renate Weber: Am decis să mă alătur oficial ALDE

Replica API 3 septembrie 2018 | 23:44 405

Renate Weber

Europarlamentarul Renate Weber a anunţat că a decis să se alăture oficial ALDE, pentru că acest partid "se fundamentează pe principii liberale autentice".

"După aproape patru ani în care am acţionat ca om politic independent şi după o lungă perioadă de introspecţie, am decis că nu e momentul să mă retrag din viaţa politică, deşi, dat fiind contextul actual, cel puţin al politicii româneşti, aceasta ar fi fost cu siguranţă cea mai comodă opţiune pentru mine personal. Dar, în viaţă nu e mereu despre noi... e şi despre ceilalţi şi despre ce crezi tu că ai de oferit celor din jurul tău. Aşadar, azi am decis să mă alătur oficial partidului ALDE România, pentru că a face politică, a lupta pentru un ideal, a-ţi pune în practică un crez, toate sunt imposibile fără un partid care să te susţină şi să te ajute. ALDE a fost şi rămâne singura mea opţiune politică", a scris Weber, vineri, pe Facebook.

Potrivit europarlamentarului, "protejarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale nu se tranzacţionează, nici măcar în politică".

"Este singurul partid din România care se fundamentează pe valori în care cred şi pe care le împărtăşesc, pe principii liberale autentice. Pe respectarea şi protejarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale. Pentru mine asta este sfânt şi aşa ceva nu se tranzacţionează, nici măcar în politică. Sper ca prin prezenţa mea în ALDE să contribui la dezbaterile şi deciziile partidului şi împreună cu actuala conducere să convingem că prosperitatea individuală, prosperitatea economică a României pot fi susţinute cu şi prin respectarea drepturilor civile, politice şi sociale ale românilor", a transmis Renate Weber.

sursa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asta viseaza ,treziti-o la cat de proasta este
1
0
Si d-na Webar e o mare bandita,se apropie alegerile si vrea scaun la Bruxel,ca romani sunt prosti numi la votare se aud de acesti infractori.
1
0
In perioada 1998-2005 si, respectiv, 2006-2007, a ocupat functia de Presedinte al Fundatiei Soros Romania si daca tin eu bine minte a fost declarata persona non grata in Romania ptr pozitiiile antiromanesti pe care le-a avut in parlamentul european
1
1
cucoana dar mai lasa locul si altora ca sunt atatia romani care e mai despetpti ca dumneata si poate chiar merita acel loc , chiar nu ti-e rusine, hahalera ce esti
2
1
Europene, ai dreptate. Sa-mi dea si mie niste limbi ala de la 09.33.
2
1
Pt.acelasi cacat care nu are loc nici de mine : ti-am zis sa inghiti mai intai cacatul ma-tii aia curvoi si pe urma sa-i dai si pensionarului niste limbi in cur. Dar usor nebunule ca vad ca-ti place ! Futu-ti mortii ma-tii de pesedeu ordinar ! Muie renate curva,muie infractorul dragnea,muie hotii din pesede !!!
2
1
nevasta-ta mai face turcii ....sau acum ii dau doar la muie cand sunt beti ? pensionare pe caz psihic , daca ma-ta invata carte , era si ea parlamentar , dar ea s-a ocupat de fatat animale ca tine .
1
2
Era nevoie de tine ca n-avea femeia de serviciu de la alde, norica nicolai, pe cine sa puna sa-i arunce zoaiele lui tariceanu! Slugoiul lui patriciu caruia i-a dat petromidia aproape pe gratis cand a fost PM.
3
0
Sincer, pe cuvantul tau?, sau din pozitia de independent nu mai ai nicio sansa ptr europarlamentare, si te-ai obisnuit cu confortul, salariu exorbitant- chiar ne crezi spalatii pe creer a fotomodelului si mincinosului tariceanu sau al puscariasului si mai nou prieten al camatarilor draknea?
8
2
zaluda a vazut ca nu mai are nici o sansa asa ca a negociat cu moliceanu i-o fi dat ceva verdeata caci dupa cum arata nici de gura nu-i buna
7
2
Cine merge la un pariu cu mine? Imediat vor aparea postacii cu limbaj elevat la adresa acestei doamne. Ce ziceti, merge cineva la acest pariu?
2
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218