REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.6° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Renate Weber, hărțuită în plină stradă de protestatarul Marian Ceaușescu: „Comunistă ordinară“

Renate Weber, hărțuită în plină stradă de protestatarul Marian Ceaușescu: „Comunistă ordinară“

Replica API 22 aprilie 2019 | 02:01 462

Renate Weber

Protestatarul #rezist Marian Ceaușescu, cunoscut pentru faptul că de-a lungul ultimelor luni a atacat mai mulți politicieni PSD, face o nouă victimă, de data aceasta pe europarlamentarul ALDE, Renate Weber, care s-a ales cu o gamă variată de insulte din partea lui Ceaușescu.

"Nu credeți că ar fi cazul să vă retrageți că ați făcut parte din guvernul sifonarului Tăriceanu? Tovarășa Weber, mai plecați dracu acasă. Grijania mă-tii de comunist încă mai ești în politică. Ai uitat când colaborai cu SRI? Renate Weber europarlamentar, o comunistă ordinară", a strigat Marian Ceaușescu după Renate Weber.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
justitie de tot kakatu
0
1
acest kk-t Ceausila e sponsorizat de Muiohanus de aceea nu se atinge nimeni de el
4
4
Huliganul asta care nu munceste nicaieri pana cand isi piermite sa jigneasca oamenii ma intreb unde este politia romana ? cum isi face treaba? DE CE ACEST INDIVID MAI ESTE IN LIBERTATE?
3
4
o muie eleganta la 200 de lei faci ? sunt membru usr , imi faci reducere ?
4
5
Aceastei traseiste ii lipsesc reperele morale, politicienii trebuie sa accepte accepte faptul ca nu exista doar bai de multime si poate ca limbajul la care s-a ajuns li se datoreaza in mare parte, a se vedea cazurile bacalbasa , brailoiu sau nicolicea
5
3
Pai la ce scoate asta pe gura, la fel ca si norica nicolai sau rapandula de graphini, sa nu te-apuce nebunia! Slugile lui DRACnea si voiculescu care isi apara stapanii HOTI cand le auzim cum bat campii cu toate prostiile cum sa nu le iei la intrebari cand le intalnesti! Niste zedrente penale platite regeste sa minta, manipuleze , dezinformeze si HOTII sa prospere. Sheet!
6
5
Ei, uite ca hastagistul asta e pe gustul romanilor anti PSD si gata ! Nu are voie sa spuna si el niste vorbe intelepte? Ar fi chiar indicat sa fie sprijinit sa candideze la functia de presedinte al Romaniei,caci de asa oameni are nevoie tara .
6
9
Du-te si tu cu el la Socola.
4
7
Un Kazar bolsevic ce a contribuit si contribuie la perpetuare comunismului in Romania.
4
2
De ce asta e pe strada inca? Unde e legea? Politia? Daca un oarecare ar tipa in starada ar veni sa-l duca la nebuni.
9
7
Cu fratele pseudo regizor. Au supt toti trei de la Soros inca din anii 90. Acum ca Soros si-a gasit alti sclavi si le-a dat un sut in cur, s-au reprofilat si purcelele webar si dosia. Unde au scuipat, acum ling.
6
5
Securistii sint promovati;iar cei ce spun adevarul sint facuti nebuni !!??
10
4
Sa te iei de mana cu nebunul. Eventual sa-i sufli in fund de la 2 milimetri.
8
8
stai opozitia SCANDAL; SCANDAL; SCANDAL Va asgteptam la vot, de abia astept sa va tai de pe lista Mizeriilor !
5
6
Nu e nebun,spune adevaru la lume,cred ca nu aveti abarn cat de bandita este aceasta mafiota M.Webar.Are combinati in ADN de nemtoaica-moldoveanca hota si perversa.Marian Ceauseascu are perfecta dreptate.
15
10
Fantastic in ce tara traim. Procurorilor, politistilor, judecatorilor, care santeti platiti cu salarii colosale din banii nostri chiar nu aveti ce sa- i faceti acestui individ nebun, agresiv. Or avea el certificat de nebun dar nu inseamna ca nu tb. judecat ca oricare cetatean.
16
11

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218