REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Reorganizarea Ministerelor Transporturilor şi Muncii, aprobate în şedinţa de guvern

Reorganizarea Ministerelor Transporturilor şi Muncii, aprobate în şedinţa de guvern

Replica API 28 ianuarie 2020 | 00:00 198

Ionel Dancă

Guvernul a aprobat, marţi, reorganizarea Ministerului Transporturilor şi Comunicaţiilor şi a Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale, a declarat şeful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Dancă.

"Astăzi în şedinţa de guvern au fost adoptate câteva hotărâri de guvern pentru reorganizarea unor ministere.(...) Este vorba în primul rând de Ministerul Transporturilor şi Comunicaţiilor. Dacă înainte erau două ministere, Transporturile şi Comunicaţiile, care aveau 21 de direcţii, în urma comasării au rezultat 14 direcţii, iar din 6 direcţii generale au rezultat 3 ca urmare a reorganizării. La nivelul funcţiilor de demnitate publică, din 9 secretari de stat au rămas 6. Cu alte cuvinte reducem funcţiile de conducere, mai puţini directori generali, mai puţini directori, cu tot ce înseamnă cheltuiala aferentă. Ca număr de posturi, noul minister are o reducere de la 721 la 584 de persoane", a spus Dancă, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria.

El a adăugat că la Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale, în urma restructurării, numărul de posturi a fost redus de la 424 de persoane la 346, o reducere cu 21%, "ceea ce înseamnă o economie de aproximativ 9 milioane de lei în cheltuielile de personal ale acestui minister", scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
la balaceanca cu pnl ,,luati muia inapoi.
0
0
Il baga la inaintare pe infatuatul asta , ei se lauda ca au dat afara o liftiera. A doua zi femeia a venit la serviciu intrucat penibila aia de la Munca , de proasta ce e, habar n-are ca ea era angajata la o firma particulara. Acum ca reogarnizeaza, orice tampenii, dar nu fac nimic eficient sa dezvolte tara.In fiecare zi cu cretinii astia , tara se afunda in saracie lucie. Romani , nu luati in joaca nebuniile lor.Amintiti-va de anul 2010. Dar astia sant si incompetenti si slugoii lui Soros, Occidentului.
2
1
penele face ce vrea FMI si Banca Mondiala. Oameni fara servici tara indatorata infractiuni la greu drogati curve bolnavi copii needucati incultura omniprezenta populatie usor de manipulat.
2
0
Sa faci o conferinta de presa pentru kkturi de astea? Guvernul asta face ceva concret care ar putea trezi interes public? Sunt vai de mama lor! Iar acest Danca e absolut gretos... Ce menajerie!
4
0
si oamenii pe care ii dau afara ce sa faca sa le gaseasca locuri de munca
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218