REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

REPARAŢII COMPLEXE. O lucrare pe Aurel Vlaicu durează încă de astă-vară

REPARAŢII COMPLEXE. O lucrare pe Aurel Vlaicu durează încă de astă-vară

Replica API 24 februarie 2018 | 00:00 275

Gropi, șantiere și lucrări! De asta dau constănțenii zi de zi în traficul din municipiu. Din nefericire, lucrurile nu par să se schimbe prea curând – gropi vor apărea non stop, șantiere și lucrări sunt la orice colț. De exemplu, o lucrare pe bulevardul Aurel Vlaicu, zona Medeea, durează încă de astă vară. Asta pentru că „nivelul de dificultate” este ridicat!

RAJA efectuează lucrări de reparație la o conductă situată sub bulevardul Aurel Vlaicu încă de astă vară după cum au precizat reprezentanți ai Primăriei Constanța, cât și de la RAJA. În vara anului 2017, au început lucrările de reparații a unei conducte principale situată în apropiere de OMV-ul de la intersecția bulevardului Aurel Vlaicu cu șoseaua Industrială. În toamnă, un șofer care conducea un Matiz s-a răsturnat în acea groapă pentru că nu a fost atent la semnalele de avertizare care anunța că sunt lucrări acolo. De altfel, potrivit reprezentanților RAJA, dificultatea cu care se intervine acolo reiese din adâncimea la care se află conducta respectivă. Ei vor reveni săptămâna viitoare cu o explicație cu privire la durata lucrării din acea zonă.

Revenind la șantierul de acolo. De altfel, lucrarea din vară în acel punct s-a finalizat, însă întreaga intervenție în zonă se face pe segmente. De aceea acum s-a deschis un alt șantier mai aproape de podul I.P.M.C. la aceeași conductă! Cât o să dureze lucrarea respectivă? Asta depinde de același „nivel de dificultate” pe care îl vor întâmpina muncitorii.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dupa interventie asfalteaza precum valurile Dunarii!
0
0
Am facut nebumarate sesizari,pana acum niciun raspuns.
0
0
Stati linistiti ! Primaria este vigilenta. Le-am scris celor din primarie cum repara bitumul in bataie de joc firma respectiva,noi cei care trecem zilnic spre locurile de munca ne rupem masinile. Raspunsul primariei a fost ca totul va fi bine din martie cand porneste statia de bitum.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218