REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Reparaţii serioase la Pavilionul Expoziţional şi Palatul Administrativ

Reparaţii serioase la Pavilionul Expoziţional şi Palatul Administrativ

Replica API 15 decembrie 2016 | 00:00 309

Anunţ al CJC

Anunţ al CJC

Pavilionul Expoziţional, Centrul Militar Zonal şi Palatul Administrativ se vor moderniza. Consiliul Judeţean Constanţa a făcut public anunţul „Privind achiziţionarea şi montarea de ferestre uşi sau panouri PVC şi AL. Pavilion E.‘pozitional şi la Palatul Administrativ), repararea unor uşi din aluminiu eu inkeuire piese de feronerie (la Pavilion E.x-podtional), înlocuirea unor sticle lcr Pavilion Expozitional şi bloc L4, achiziţionarea şi montarea unei uşi de intrare Icr Centrul Zonal”.

Judeţul Constanţa, reprezentat prin Consiliul Judeţean Constanţa, intenţionează să achiziţioneze tâmplarie PVC si AL., precum si feroneria necesară înlocuirii celei existente la Palatul Administrativ, la Pavilionul Expoziţional, Centrul Militar Zonal şi bloc L4. La Pavilionul Expoziţional sunt necesare a se achiziţiona şi monta urmatoarele: o uşă din PVC la corpul exterior, perete despărţitor din PVC, la etajul 1 cu uşă cu dublă deschidere, stâlpi de rigidizare, o uşă pe terasă etaj 2 cu dublă deschidere, panou intrare, parter , stanga, cu două uşi duble.

De asemenea, trebuie înlocuite 2 uşi din aluminiu, una la parter în stânga lifiului, iar cealaltă în dreapta liftului. Tot la Pavilion mai trebuie achiziţionate şi montate: 6 sisteme de închidere uşi alcătuite din maner +butuc+broască; 2 seturi mâner trafic; de reparat o uşă din aluminiu către curtea interioară; de reparat uşi din aluminiu cu înlocuirea pieselor de feronerie, 4 sisterne antipanică alcatuite din mâner şi broască. Trebuie înlocuite si 16 bucăţi de geam.

La Centrul Militar Zonal este necesar de achiziţionat şi montat uşa nouă de PVC intrare faţă, cu urmatoarele specificaţii: -profil 76mm, 5 camere; Culoare :Alb; cu dublă deschidere; prag aluminiu; mâner aluminiu Yala cu Bila. La Palatul Administrativ sunt necesare a se achiziţiona şi monta urmatoarele: un panou cu lişă PVC în holul de la parter, de înlocuit fereastră baie etaj 1, de înlocuit fereastră dublă birou secretariat şi de înlocuit 7 uşi hidranţi interiori. Ofertantul va prezenta termenii şi condiţiile garanţălor pentru fiecare lucrare, atât pentru piesele de feronerie mobilă precum balamale, mânere, glisiere cât si pentru tâmplăria PVC nou montată. Termenul de executare a lucrărilor va fi de maxim 45 de zile lucrătoare de la data transmiterii notei de comandă.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218