REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
14.2° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Repatriații din hotelurile de pe litoral, veșnic nemulțumiți de condițiile de cazare! VIDEO

Repatriații din hotelurile de pe litoral, veșnic nemulțumiți de condițiile de cazare! VIDEO

Replica API 7 aprilie 2020 | 00:00 8334

Românii care au venit din zonele afectate de coronavirus sunt nemulţumiţi de condiţiile din spațiile de carantină din Constanța. Întoarsă din Marea Britanie, o famile cazată într-un hotel de pe litoral, devenit acum spațiu de carantinare, transmite faptul că în camera în care au fost repartizată este murdară și nu urcă la așteptările ei.

La Constanţa, mii de români întorşi din zonele de focar sunt carantinaţi în spațiile de cazare destinate acestora. Aceştia spun că nu pot sta în asemenea condiţii şi le este frică să nu se îmbolnăvească. Într-o astfel de situație se află și o româncă proaspăt întoarsă din străinătate, împreună cu familia, care se declară total nemulțumită de condițiile de carantină de la hotelul de pe litoral în care a fost cazată. Femeia se plânge de faptul că în camera este praf în prize, tocul ușii este rupt, mâncarea este proastă iar la recepția hotelului nu răspunde nimeni.

Am venit din Uk...

„Bună seara! Suntem în carantină (în Constanța) pentru că am venit din UK! Condițiile sunt groaznice! Am ajuns la 08:30 și am fost cazați la ora 10:00! Am stat într-o sală de așteptare în care se fuma și stăteam toți la grămadă. Specific că sunt cu familia și copilul meu în vârstă de 3 ani! Copilul plângea de foame, am rugat să îmi aducă ceva de mâncare a spus să intrăm în camere și vom primi .. am primit la ora 14:00, un pilaf nefiert și o carne fiartă, voi atașa poze! Am sunat la recepție între timp, să cer mâncare pentru copil. a spus să aștept 30 de minute, am așteptat până la 14.30 .. și a venit “minunea” a mâncat copilul pâine goală și l-am culcat! La ora 17 a venit nașa și mi-a adus pachet în care avem voie doar mezeluri și iaurturi, tot ce este ambalat și cumpărat din magazin. Nu avem voie mâncare gătită! Ea mi-a spus să sunăm la DSP, dacă nu ne convin condițiile. Nu suntem băgați în seamă, sunăm la recepție nu ne răspunde nimeni, dacă ieșim pe hol ne amendează! În condițiileastea cu siguranță copilul se îmbolnăvește și bineînțeles și noi! Nu știu cum o să rezistăm 14 zile în condițiile astea! Am venit sănătoși și cu siguranță plecăm bolnavi!”, a transmis aceasta.

Românii veniți din zone puternic afectate de coronavirus iau ca pe o povară această carantinare de 14 zile însă, aceștia nu conștientizează faptul că dacă ar fi infectați ar răspândi virusul în rândul cunoscuților, prietenilor dar și familiei, aceasta din urmă putând fi cea mai afectată. Nu este de condamnat faptul că acești oameni vor să se întoarcă acasă, în sânul familiei, în astfel de vremuri grele însă atunci când se încumetă să plece la drum trebuie să știe ce au de făcut și la ce riscuri se expun.

Video:

Andreea POPA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Jegurile Romaniei au votat neinvitati, s-au intors neinvitati, ne-au imbolnavit si acum va trebui sa-i suportam...
10
1
Problema ei nu e mancarea, nu e curatenia. Problema ei e ca nu intelege ca trebuie sa stea in carantina. Ea vrea acasa.
17
1
trebuia sa stea draku acolo ,nu sa vina cu virusi in Romania,,,mueeeeeee.
19
2
Sa ne s g a p l a toate jegurile care s au intors in Romania! Vai!E praf in priza? Mincane a ti p...!Ati plecat de la coada vacii,ne ati facut tara de ras in Anglia si vreti si curatenie? Da de de p a mea v ati intors si nu ati ramas in minunatul UK? Dupa ce ne umpleti de virusi va mai si platim.hotelurile! Faceti voi curat! Jegosilor!Intorceti va in UK!
24
1
daca era liber, personal le faceam masaj. aduceam si fete.
12
1
Ce mor pe oamenii astia .. nu ti convine ca e murdar, pune mana pe matura, ia o carpa, sterge prafu, fa curatenie! Lasa telefonu si arfele si fa ceva util! Vii din UK .. vai mama ce case sunt acolo.. stiu din propria experienta .. cine te a pus sa te intorci acasa acum in perioada asta? Te asteptai sa stai la hotel all inclusive, mars! MARS inapoi de unde ai venit!
19
2
Tu cred ca esti putin cu doua clase mai mult ca trenul personal din timpul bunici tale de la tara. Unde vezi PSD, aici ? PSD a adus virusul in tara noastra ? Dar iti place sa manaci rahat cu vagonul . Din cauza unuia ca tine se duce dracu tara asta.
13
7
Javrele de PSD care i-au bani profitand de Corona si nenorocirea oamenilor. Mazare.
7
15
Era mai curat in Germania unde te prostituaiii ?? Sau aveai femeie de servici ?
17
4
Dane, eu te impuscam in aer liber la comentarii din astea! Daca in mintea ta de primitiv imputit curatenia inseamna lux atunci da NOI VREM LUX!
3
13
Pai ce vreti ma, lux? Eu va cazam in corturi militare de cum treceati granita!
20
3
Cine te-a tinut sa iti faci comanda la mancare?? Nu din a
9
0
Pai prostii pulii au crezut ca se deschid hotelurile cu personalul aferent cu tot?De unde sa fie femei de serviciu,bucatari si alte alea cand nici in conditii normale inca nu e data deschiderii sezonului? Romanii astia idioti au pretentii sa fie pupate in cur pentru ca asa le-a dat de inteles ciuma galbena ,ca ei sunt miezul din gogoasa si daca au fost la cersit si furat peste granite,sunt ,,diaspora'' cea valoroasa. Sa le dea aia niste maturi,carpe si galeti,sa-si faca dracului curatenie sub buci si sa zica multumesc ca sunt luati in seama de medici. Toate spurcaciunile au pretentii.
17
2
O sa plecati din hotelul ala si va va ajunge foamea. Tarile civilizate de ude ati plecat au zis multumesc ca au scapat de voi si sigur vor da niste legi care va vor tine departe de ele. O sa regretati ziua in care ati plecat de acolo. Nu ma refer la oamenii care au muncit cinstit si s-au intors din cauza pierderii locurilor de munca.
17
2
Mai baieti. Stati in UK? Hai sa lasam asta pt ca face parte din faza cu capra vecinului. Hai sa vedem de ce de 75 lei in regim de cantina acestor oameni li se aduc laturi? Se castiga din asta frumos. La orice catering de 25 lei manaci relativ bine masa de pranz. Dar baietii destepti castiga din asta. Acea masa stimati comentatori este 75 lei nu e gratis .... Nu se inasprisera sanctiunile penale pentru aceaasta perioada de stare de urgenta? Hai sa inasprim si sanctiunea referitor la delapidarea banilor publici. Jigodii penibile
12
7
Dc nu ai stat in UK? Trebuia sa stai acolo unde erai, nu mai plange ca nu ai platit si nu platesti nimic sa stai acolo. Esti o nesimtita.
19
5
De ce ati venit ?----Datorita voua ati influientat votul din toamna si ne-am ales cu ce n-am vrut
16
6
Oana mama, Carantina e carantina, nu te mai da cu fundu de pamant ca te scot astia de la Flora si te muta la Palazu. Nu te mai agita, nici la puscarie nu te lasa cu mancare gatita, asa ca treci si mananca ce mananca si ceilalti 400 de vecini ai tai. Si nu mai face parada si presiuni cu copilul, ca te trezesti cu Protectia copilului la usa si dai in altele. Apropo, bemveu ca bemveu, da la primaria din Agigea de ce ai avut datorii ?
22
4
Figurantele astea trebuia sa stea in UK unde acolo e mama jegului si a infectiei sta mizeria in straturi pe orice lucru si ce sa spun vai e praf pe prize . O sa va iasa pe ochii mofturile astea ca de aia a ajuns lumea cu susu in jos de vesnicii nemultumiti!
25
3
Aici se injura ca la usa cortului iar voi cenzurati mesajele scrise corect de pe telefoane
9
7
E praf in prize!!!!! Puturosi panarame!! Te DOR FLOCIi DE LA S...LA!!!
20
2
Romanii de buna credinta , cei cu serviciu si chirie stabila au ramas in tarile adoptive ! Majoritatea celor care s-au intors sunt cei care traiau de pe o zi pe alta , munca la negru , furturi , prostitutie , etc !
24
4
Ati venit din Anglia unde plateati chirie 2-3 persoane pe o camarutza jegoasa , unde dormeati cu randul in functie de job , si acum......avem figuri de UK , MARS SI MATURATI CAMERA AIA...JEGOASELOR !
35
7
Dar noi care platim contributii in Romania, luna de luna si nu speram sa beneficiem de servicii publice pt ca se cheltuiesc bani cu pretentiile celor veniti din afara ce ziceti? Cred ca persoanele nemultumite au impresia ca au achitat un sejur in Romania si au pretentia la servicii pe masura. E corect?
37
3
Astea-s holelurile de cacat din Mamaia, numai prostii mai fac concedii in Haznaua Mamaia, mai pute a cacat?
14
25
Dragii de voi! Oare la ce va asteptati? Dupa ce ca sunteti feriti de probleme pe banii statului, adica si ai mei, tot voi faceti fite? Persoana cu copil de 3 ani nu stia ca are nevoie de mancare pentru el? Au venit la pomana si acum sunt plini de fite. Sa vina cineva sa le stearga praful la printi si printese! Niste nesimtiti care au Numai drepturi. Cred ca le cautam prea mult in coarne. Sa isi comande pe banii lor icre negre si somon! Cine nu ii lasa? Probabil acasa nu au dupa ce trage apa.
40
2
Sa plece fiecare acasa la el si sa manance ce are, nu ai mai cazati, pe Constanteni i-ati intrebat?
37
2
daca statul plateste acestor hotelieri, de ce nu sunt in stare sa asigure servicii de calitate?
12
25
in constanta mai exista si servicii de delivery . pot sa comande ce vor daca platesc
33
2
Constanta isi cere scuze ca nu a avut posibilitatea sa cazeze elitele sosite din iubire pentru tara in hoteluri de 5 stele.
43
1
cand dormeati sub pod in Italia nu era mizerie ? nuuu era ... cand dormieati in case cate 6 in camera si va spalati 20 si plus in caeasi baies ca sa aveti chiria mica nu era mizerie ??? nuuuu in Romania vreti curat conditii la moaca ? nuuuuu ...
44
3
muierea asta este o moldoveanca care a plecat la produs in UK , dar de proasta ce era a ramas insarcinata... oricum, si-a continuat frumoasa meserie , dar in prezent ptr ca nu mai avea clienti multi , nu-si mai putea permite plata chiriei , a utilitatilor si a hranei din banii obtinuti din supt... asa ca va merge o perioada la Vaslui...
26
3
si ce pielea mea ,credeati ca o sa veniti la ritz ,hilton s au burj al arab.de ce nu ati ramas in tarile voastre smechere unde ati uitat ramana.
38
3
Voi cand v-ati intors din minunatele tari unde ati prestat servicii pana acum, inapoi in tara, v-ati intors in VACANTA sau ca va era dor de cei de acasa? Daca va blocam granitele, tot nu era bine, pentru voi. Stati in pula mea in carantina aia si nu mai faceti mofturi pe banii statului luati cu japca din buzunarul celor care INCA se mai chinuie in Romania. Si mai taceti in pula mea cu vaicarelile ca nu sunteti la 5 stele in statiune de lux, v-ati intors in ROMANIA.
43
0
Pe fiecare etaj din toate hotelurile exista cel putin un oficiu, burdusit cu tot ce trebuie pentru curatenie. Toti ne facem curatenie in propria casa mereu. Omul sfinteste locul.
46
1
Un articol scris de un jurnalist de kkt , la fel ca si ziarul ...... si comentat de toti idiotii
15
33
Nu sunt conditiilr extra, dar nu platiti nimic, cazare zero,servicii zero,mancare cat de cat zero. Nu aveti de ce sa va plangeti.Ar trebui carantinarea sa se faca pe bani cei care au bani de 5 stele sa plateasca si cine nu are sa stea in vechile umitati militare dezafectate facute cat de cat locuibile. De ce sa suportam noi statul toate cheltuielile cu acesti asa zisi diasporeni. Analizat fiecare caz in parte. Abia scapasem de milogi,putrosi, prostituate, pesti si alte jeguri, acum ni le trimit inapoi.
39
1
Stai in Uk, iti da cineva cazare moca si nu iti convine. Mars acasa in uk de jigodie, ai venit sa te tratezi la spitale cu puradel si sot, pe banii romanilor care muncesc in tara
45
1
m-as bucura extraordinar de mult sa le faca hotelul praf. sa nu ramana camera intreaga, sa bage toti banii pe care inca nu i-a luat de la stat in reparatii sa se sature javrele dracului ca au futut litoralul. la dat dracu calicii astia
18
6
Nu stia de unde a plecat?E stare de urgenta,s-a intors in plina pandemie.Daca in Romania manca mai bine,de ce a plecat?Nu ii bag pe toti in aceeasi oala,dar unii au si ei ocazia sa vada marea!Nici mie nu-mi convine ca au fost adusi aici,trebuiau dusi in judetele de care apartin,ca daca aveau actele in regula,asigurari medicale etc.,cei mai multi dintre ei ramaneau acum in strainatate!
35
1
Ia uite ce pretentii au gainarii, cersetorii. De ce n-ati stat dracului acolo unde ciordeati. Ati fost anuntati ca va baga in carantina. Politisti, jandarmi, puneti bata pe ei. Nu fiti timorati. Si amenzi f. mari si dosare penale ca procurorii sa-i bage la racoare.
39
1
Hai sictir ! Ce repede ati uitat ca v- ati lasat galosii plini de noroi la SUSEA , aveti 3 euro in buzunar si va credeti occidentali deja ,puneti mina si maturati ca aveti experienta si afara faceati trotuarul . Parvenitilor ,ati uitat de unde ati plecat ?
43
2
Sa i ia prefectul pe diasporezi acasa
35
3
Puteati sa ramaneti acolo unde v-ati dus. De ce v-ati intors ? Ce vroiati sa va primim cu placinte ?
48
2
Nu i.a invitat nimeni pe rapanosi in tara.Afara mincau din gunoaie si aici fac fite.La muncs,sa va platiti mincarea,pina acum platita de noi,care mai muncim,Nu bugetari trintori! Ba guvern,taie odata dreq pensiile si salariiel speciale,salariile imense de la primArii,judecatorii,cs nu fac nimic.La fel la sportivi!
46
4
Panarama asta de diasporeza pe care o cheama Oana a lucrat ca escorta la Londra. Priviti ce manichiura are, ce bratara de goldeanu ! Marsh si fa curatenie in camera, ca acolo stati in carantina pe taxele platite de noi in RO.
43
1
sa se bucure ca au avut un pat si pot sa steaga si ei praful Stiau ca vor sta in carantina Iar hotelurile nu erau pregatite pt musafiri Sezonul mincepe prin mai Asa ca puneti mana pe maturi si asa nu aveti nimic de facut Ati putea sa stergeti si geamurile ca vine Pastele
53
1
Plm, cand veneati pe litoral si plateati 400 lei pe noapte ptr camerea asta era smecherie. Sunteti in carantina nu in vacanta, astea sunt conditiile. Si apropos, stati pe banii nosti, a fraierilor care au ramas aici in tara, atat putem sa va oferim.
62
2
...in hotel.de 5 stelute? Trebuia aa ramaneti in sttainatate. Astea sunt conditiile din Romania. Nu sunteti la plaja veniti. Cand plecati inapoi sunteti zei. "Mergem acasa ce sa faci in tara asta de cacat"...asa spuneti in drum spre strainatate.. Ei..uite ca a venit vremea ca "tara asta de cacat" sa va primeasca..in.conditiile pe care le are.
61
3
Plm, e carantina nu este sejur pe litoral.
59
2
Trebuia sa ramai in U.K. bagaboanto ! Ati venit sa ne infectati si mai si comentati ! Mars inapoi de pe unde v-ati futut !
54
7
oana aia prostituata care a futut o tot orasul
32
4
Pune mana si fa curat sa ti aduca prietena mop si solutii dezinfectante si hai la treaba. V a apucat umblatul jn pandemie. Nici nu trebuia sa fiti primiti
56
1
ei nu se expun la nici un risc , statul roman i-a luat de pe drum si i-a aruncat intr-o cocina infecta , fara mancare , mai rau ca la puscarie . Pt tiganii aia mustaciosi o fii lux , dar pt altii astea sunt cocini .
10
46
Sa va ia Johannis la el acasa
45
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218