REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

„Repertoriul” hoţilor din Cernavodă, prinşi în flagrant: „Nu sunt cu ei, eu vin de la Spital”

„Repertoriul” hoţilor din Cernavodă, prinşi în flagrant: „Nu sunt cu ei, eu vin de la Spital”

Replica API 17 octombrie 2016 | 01:08 405

Date din anchetă

Date din anchetă

Costel Ioniţă, Daniel Viorel Pandel, Ilie Nuţu, Cătălin Ionuţ Oană au ajuns în atenţia oamenilor legii după ce au pătruns într-o locuinţă din Cernavodă de unde au furat bijuterii din aur în valoare de 1.500 lei. Indivizii sunt cunoscuţi cu antecedente penale, unul este chiar recidivist, iar „repertoriul” pe care l-au băgat la înaintare în faţa poliţiştilor este chir hilar: „Eu? Nu, nu sunt cu ei. Eu vin de la spital”.

Costel Ioniţă are 30 de ani, fără loc de muncă, fără ocupaţie. Este recidivist postexecutoriu, fiind condamnat la 2 ani şi 7 luni, după care eliberat condiţionat, având un rest de 187 de zile. Daniel Viorel Pandel are 23 de ani, fără loc de muncă, fără ocupaţie şi este cunoscut cu antecedente penale. În continuare, Cătălin Ionuţ Oană are 17 de ani, nu munceşte, nu are ocupaţie, dar a mai fost trimis în judecată şi s­a luat măsura educativă a libertăţii supravegheate pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie şi lipsire de libertate. Ajungem şi la Ilie Nuţu, de 44 de ani, fără loc de muncă, fără ocupaţie, dar cunoscut şi el cu antecedente penale. Mai exact, Poliţia Cernavodă a fost sesizată prin plângere penală de către o persoană, despre faptul că în autori neidentificaţi i-au pătruns fără drept în imobil prin forţarea şi escaladarea unei ferestre, de unde au sustras bijuterii din aur, argint şi gablonzuri în valoare totală de 1.500 lei. Este vorba despre faptul că inculpaţii mai sus precizaţi au pătruns fără drept într-un imobil prin forţarea şi escaladarea unei ferestre, iar din interiorul imobilului au sustras bijuterii din aur şi argint şi gablonzuri în valoare totală de 1.500 lei. În tot acest timp, Ilie Nuţu a asigurat paza, pentru ca ceilalţi inculpaţi să nu fie descoperiţi. Apoi, au fost depistaţi de către o patrulă de Poliţie pe strada 24 ianuarie, la aproximativ 30 de metri de locuinţa prădată. Acestora li s-a solicitat să se oprească, însă Costel Ioniţă a vrut să îşi continue drumul, însă la solicitarea patrulei, a revenit lângă ceilalţi trei, precizând că el nu se afla în compania celorlalţi şi că vine de la Spitalul orăşenesc Cernavodă, potrivit rolii.ro. La finele lui 2015 au fost condamnaţi, apoi apelul s-a judecat în februarie anul curent.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614