REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Replică USTURĂTOARE a Simonei Halep, după un comentariu jenant al premierului Tudose. E o lecţie şi pentru Olguţa!

Replică USTURĂTOARE a Simonei Halep, după un comentariu jenant al premierului Tudose. E o lecţie şi pentru Olguţa!

Replica API 2 decembrie 2017 | 12:01 769

O declaraţie a şefului de la Palatul Victoria a enervat-o pe Simona Halep . Tudose era alarmat de faptul că statul roman i-ar putea plăti o indemnizație uriaşă Simonei Halep, în cazul în care va avea un copil, notează stiripesurse.ro.

"Şi, mai în glumă, mai în serios, râdeam cu câțiva colegi: Domn'le, hai să schimbăm legea până când nu se apucă sau nu încolțeşte foarte serios ideea cuiva să rămână gravidă să facă un copil şi mă refer la Simona Halep, fiindcă veniturile pe ultimul an au fost destul de mari, de importante, câteva milioane de euro şi va trebui să-i dăm 85% din venituri", spunea Tudose înainte ca ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu să plafoneze indemnizațiile pentru creşterea copilului.

Simona Halep i-a oferit acum un răspuns pe măsură declaraţiei premierului din luna septembrie. Numărul 1 WTA s-a aratat deranjată şi a tinut să-i transmită premierului că nu îşi doreşte să încaseze indemnizația pentru creşterea copilului din partea statului român. "Sincer, pe moment nu mi-a plăcut că am fost inclusă în acest discurs. Nu cred ca aş avea nevoie de banii statului ca să-mi cresc copilul. Nici până acum nu am primit ceva pentru sport ca să ajung aici, unde am ajuns, iar eu am avut foarte multe greutăți. Pot să-i spun să stea liniştit, e ok, n-o să iau atâția bani de la stat", a spus Simona Halep, la Digi Sport.

Simona a menționat că nu este de acord că suma primită de mame a fost plafonată. "Toată lumea trebuie tratată la fel, indiferent de situația financiară", a mai spus Simona.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru comentariile jignitoare si xenofobe la adresa drei simona halep,publicate de catre fascistii ,comunisti si securisti de la replica, ,acest tabloid fascist trebuie dat in judecata si sa i se ceara in Instanta despagubirii de peste 10 milioane de euro dupa care sa fie desfiintat. Simona este armanca cea mai romana dintre romance,mesajele xenofobe nu pot fi adresate simonei deoarece este armanca-romanca.Jos fascisti de la replica.
0
2
Tudose a facut o gafa dar are dreptate _copiii trebuie tratati la fel indiferent de cistigurile parintilor
5
0
Indemnizatiile trebuie plafonate!!! Copiii sunt toti la fel si toti necesita aceleasi resurse materiale pentru a fi crescuti! Este total aiurea ca unele mame sa primeasca sume astonomice doar pentru faptul ca au au o slujba mai bine platita! Copiii SUNT LA FEL SI NECESITA ACEEASI GRIJA DIN PARTEA STATULUI ROMAN!
11
0
corect comentariu, s-au folosit de rezultatele ei, s-au umflat in piele ba chiar cineva a indraznit sa emita o aberatie, aceea ca face parte din programul de guvernare si acum , o toapa orecum amanta vasilescu cu amant platit de ea din buzunarul meu si al tau ramanule cu 1400 euro lunar, acum vin cu mizerii. Oricum acesti nemernici nu mai pot fi luati in considerare , indiferent de ce anunt fac, ptr ca mint mai des decat respira
4
0
Roademiati carw
0
0
Adevarat,Simona s-a descurcat singura,statul Romani neavand nici o contributie. Tot adevarat este ca frustratii cu cacat in cap se tot leaga de etnia oamenilor ajunsi sus prin munca proprie,pentru ca ei nu sunt in stare nici sa se spele zilnic,duhnesc si se coc in prostia lor de nazisti tembeli. Ei nu sunt constienti ca fac de rusine majoritatea romaneasca prin putoarea lor,duhoare la propriu si la figurat.Valoarea ramane valoare,indiferent de marimea etniei din care provine.
7
0
... deocamdata i-o suge vartos boshorogului de Tiriac .
5
6
Sa ne sugeti voi pwla, de ziua voastra nationala, aa..dar stai ca voi sunteti doar o etnie migratoare, nu aveti asa ceva!
13
5
Mai buhaitule betiv, erai beat sau treaz cand ai emis aberatiile? Daca face Simona vreun copil o sa spui pensionarilor si medicilor ca nu mai sunt bani la buget pt pensii si salarii din cauza ei? Pacat ca Simona nu-si pune mintea cu ziarele, cu cei ce dau mesaje calomnioase si mai nou cu ministrii, si nu va da in judecata, caci la banii ei ar putea sa va distruga usor si sa faca si rost de bani sa-si creasca copiii apoi. Astfel nu ar mai avea nevoie de banii de la buget
14
4
De cand aceste personaje detestate, ajunse intamplator, nu pe competenta, intr-o functie pt o anumita perioada scurta de timp, se cred stapanii banilor tarii? Ei sunt pusi acolo pt a-i gestiona, nu pt asi da cu parerea despre x sau y. Ei ar trebui sa-i inmulteasca, dar nu-i duce capul, sunt re.....ti. Atunci se gandesc doar cum sa-i economisesca. Si cum sa-i primeasca doar votantii lor. Ordinarilor. Sfat pt Simona: fa vreo 5 copii la rand si ia banii pt toti 5
11
4
sa le sugeti pwla machidonilor de ziua Romaniei. daca era o romanca, aia infuleca banii de la stat cu ambele maini.
6
30
Atat timp cat a platit ,taxe si impozite pe salariul ala mare sau mic ,statului roman oricine are dreptul sa incaseze ,cf legii,acea indemnizatie.Si sa stie toata lumea ca,aceasta indemnizatie,nu este data de Tudose ,Olguta sa de vreun penal al ciumei rosii psd-iste.
16
5
daca este moca ,Haplea mananca tot.
7
6
Fata asta,haleputza,sa nu ne spuna si locul unde o ustura! sic! Sa-si dea cu replica la usturatoare...
7
6
niciodata nu se stie;cum aceasta etnie albaneza are ca religie banu-aoa,Tudose saracul,mai in gluma sau nu s-a gandit si el.Exista destui escroci cu salarii fabuloase care tocmai asta au urmarit;mai nou si barbatii se pretind mame si stau cu bebelusii.In privinta d-rei Halep cand a fost cazul sa reprezinte Romania la Rio,s-a speriat de-un tantar...si-apoi sunt destui sportivi care chiar au adus medalii si tiluri pt.Romania si nu se face atat tam-tam.N-am vazut nicaieri articole elogioase prea multe ca cele dedicate D-rei Halep.
11
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218