REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Replici dure între Palaz şi Cruşoveanu pe tema minorilor care au furat niște plăci de parchet dintr-o clădire a CJC

Replici dure între Palaz şi Cruşoveanu pe tema minorilor care au furat niște plăci de parchet dintr-o clădire a CJC

Replica API 1 martie 2017 | 07:50 306

Consilierii judeţeni au fost convocaţi în şedinţă ordinară, pe data de 28 februarie, unde s-au discutat 25 de proiecte. Au fost prezenți 36 de consilieriși toate proiectele au trecut. Unul dintre proiecte viza o adresă a Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa, prin care consilierii sunt chestionaţi dacă vor ca instituţia să se constituie parte într-un dosar de furt comis de câţiva minori. Mai exact, este vorba despre minori depistaţi după ce au sustras parchet (material lemons) dintr-o clădire degradată, aparţinând Bibliotecii Judeţene (instituţie aflată în subordinea CJC). „În perioada codului roşu de viscol şi ninsori, mai mulţi minori au furat parchet dintr-o clădire situată pe strada Izvor. Este acea clădire pe care noi am împrejmuit-o, pentru că este degradată şi urmează să o demolăm. Nu mai poate fi reparată. Am constatat furtul cu ocazia evaluării clădirii. Acum, Poliţia a prins şi hoţii”, au explicat reprezentanţii CJC. În cadrulședinței a existat un schimb de replici dure între Claudiu Palaz, vicele CJCși Marian Crușoveanu, consilier PNL. „Vreți să ne constituim parte civilă într-un dosar unde s-au furat 3 plăci de parchet? Mi se pare absurd”, a spus Palaz. La rândul său, Crușoveanu a susținut că se referea la cu totul altceva. „Mie mi se pare absurd să se fure dintr-un imobil care era păzit. Nu e neapărat vorba de cât s-a furat ci de ce”, a afirmat Crușoveanu. Ulterior, Mariana Belu, secretara CJC a lămurit situațiași spiritele s-au calmat. În cele din urmă CJC nu s-a constituit parte civilă în acest dosar.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
d-nu palaz altceva nu se pricepe va spun f. serois am stat de vorba cu el .... si se aseamana la exprimare cu dan nicusor de zici ca-s frati ....
2
0
La ciit furati voi ma nemernicilor stati in loc de 2placi de parchet care le-au luat romi sa faca focul puradeilor si pirandelor.Sa va fie pe git kktilor.
0
1
Pt Dinu daca e adevarat aratati identitatea ca sa vb nu te ascunde ca o pizda dupa un comentariu
3
2
Dupa Brailoiu ce dracu sa mai furi?!
7
0
Asta -i furt ,sa vedeti ce fura Palaz
7
2
CRUSOVEANU , DILIMACHE ,TOTO SI SERBAN ROBERT HOTII EFORIEI .
5
10
Pai daca se constituiau parti civile toti carora le spargea casele si magazinele din eforie pe cand era tanar infractor, mai avea Crusoveanu vreun ban azi ?
7
8
..pai daca se demoleaza ce prejudiciu se mai produce in urma asa zisului furt?
3
3
la machidoni se practica des,asa ca nu este ceva iesit din comun.Dar cum facem cu legile,aici este buba.Platim cu salarii grase,cazare la hotel ,masini cu soferi si dame de companie o gramada de parlamentari,culmea,tocmai pt a face legi.Si vine unul ca Palaz sa spuna ca ... Lasa dle legea sa se pronunte ca tiganul ala care a furat,maine iti va da in cap daca vede ca ramane nepedepsit.
11
1
Astea sunt replici dure? Astia 2 fac afaceri impreuna
5
3

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102