REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Reprezentanta INSP le cere medicilor să-i convingă pe pacienți să se vaccineze

Reprezentanta INSP le cere medicilor să-i convingă pe pacienți să se vaccineze

Replica API 4 decembrie 2020 | 00:00 1036

Reprezentanta Institutului Naţional de Sănătate Publică (INSP), Florentina Furtunescu, a avut un mesaj pentru medici şi personalul medical prin care i-a îndemnat să îi informeze pe cetăţeni cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19. Ea a avut un mesaj şi pentru populaţie: „Stimaţi concetăţeni, vaccinaţi-vă! Este în folosul propriei dumneavoastră sănătăţi”.

„Consider că această campanie de vaccinare este un obiectiv extrem de important pentru sănătatea publică în România, că este practic singura măsură care un potenţial real să reducă consecinţele pandemiei în toate planurile cu care ne confruntăm. În plan personal să reducă suferinţa, numărul de cazuri şi de decese care ne marchează pe toţi în fiecare zi, să reducă criza din sistemul de sănătate profund suprasolicitat în acest moment, să reducă şi consecinţele socio-economice care ne marchează pe fiecare dintre noi. Ne dorim ca această campanie să fie un obiectiv de succes prin implicarea tuturor într-o măsură cât mai mare şi cât mai pozitivă, astfel încât să se ajungă cât mai rapid la acea imunitate de grup care să ne permită protecţia populaţiei generale şi ajungerea la o formă de normalitate, cât mai rapid”, a afirmat Florentina Furtunescu, într-o conferinţă de presă vineri în care a fost prezentată Strategia de vaccinare împotriva coronavirusului în România.

Reprezentanta INSP a mai spus în încheiere că are două mesaje, unul pentru personalul medical şi altul pentru populaţie.

„În încheiere aş avea două mesaje, un mesaj pentru profesioniştii din domeniul medical – stimaţi colegi, dumneavoastră sunteţi informaţi. Ajutaţi-vă pacienţii să facă alegerea corectă. Al doilea mesaj este pentru populaţia generală, pentru toţi oamenii din România – stimaţi concetăţeni, vaccinaţi-vă. Este în folosul propriei dumneavoastră sănătăţi”, a conchis Furtunescu, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dragi cobai romanache.......vaccinati-va....Asociatia doctorilor malpraxisti si criminali din RSR.
4
1
Pai si n-ar trebui sa fim NOI cei care stabilesc ce este in folosul propriei sanatati? Stii tu ce mai bine pentru mine?
8
1
cu mastile a mers, cu vaccinurile ramaneti pe stoc
10
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218