REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.3° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
19.3° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Reprezentanţii Antidrog, propunere inedită pe litoral, pentru ca tinerii să nu se mai urce băuţi la volan

Reprezentanţii Antidrog, propunere inedită pe litoral, pentru ca tinerii să nu se mai urce băuţi la volan

Replica API 5 iunie 2017 | 01:03 347

Reprezentanţii Agenţiei Naţionale Antidrog - Centrul Constanţa au organizat sâmbătă, 3 iunie, o întâlnire la Prefectură, pentru a discuta cu autorităţile locale. Şedinţa de lucru a avut loc pe fondul dinamicii consumului de droguri. Având în vedere că în sezonul estival incidenţa traficului şi consumului de stupefiante dar şi de alcool pe litoral este mai mare, reprezentanţii centrului au propus mai multe măsuri. Spre exemplu, a fost avansată ideea ca, măcar în weekend, să existe un program prelungit al mijloacelor de trasport în comun. "Cei care merg în cluburi ar putea pleca din cluburi cu mijloacele de transport în comun, dacă orarul ar fi modificat. Am evita astfel ca tinerii să urce băuţi la volanul maşinilor personale", explică reprezentanţii Agenţiei Antidrog.

Totodată, aceştia au precizat că vor continua acţiunile împreună cu poliţiştii de la Serviciul Rutier, privind testarea şoferilor în trafic, inclusiv cu testere pentru depistarea substanţelor halucinogene.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Alo,paparudo,cu cine te certi,bre!stai calma,draguta pampaloaica! Ah,de ai dovezi despre droguri,da fuguta la autoritati si anunta,ptr ca altfel te banuiesc de complice sau tainuire si tot la morcovet ajungi si tu,asa cum ai scris!apropos,iti faci meseria bine?ai copiat cand ai dat bac-ul?
1
3
Mai bine va faceti voi meseria si numai vinde nimeni droguri.Nu stiu daca va dati seama dar sunteti complici, si peste cativa ani sar putea sa dati socoteala.Si altii s-au crezut nemuritori si acuma sunt cu morcovul in fundulet
4
0
Ptr 19:06 pentru un transport civilizat la orele 04:00,adica,eficient ptr toata lumea,e mai potrivita inchirierea autobuzelor in regim de autocar.Cu plecari la ore fixe,cine nu-i gata,treaba lui! Dar petrecaretii din cluburi trebuie sa scoata banutul!
3
10
Ptr 19:06 Tu gandesti ce vorbesti sau mai bine zis ce scrii? Pai se vede ca esti habarnista ptr ca nu gandesti cum vor fi soferii aia de pe autobuze incadrati la program sa te care pe tine acasa la ora 4 dimineata! Ce vor face soferii cat stai tu in club? cine plateste cand roata autobuzului nu se invarte,dar soferul e la program,e o vorba despre profit asta!?chiar nu te gandesti logic ca soferii trebuie incadrati la un program costisitor cu spor de noapte,si sa adune cele 8 ore de munca,doar ptr cativa inghititori de bautura,si apoi sa fie schimbati cu altii la o ora total nepotrivita ptr o
6
8
Permis anulat pt cei ce urca bauti sau drogati la volan.destructurate cat mai multe grupuri care vand droguri
11
0
Ce spui tu habarnista! Dar cine curata autobuzele dupa tiganii si boschetarii care circula toata ziua? Gratis inca!!! Citeste articolul cu atentie si o sa vezi ca problema transportului se pune intr-adevar pentru cei care consuma alcool cu moderatie cum bine zici. Adica pentru persoane ca mine si ca tine. Si care vor sa aiba un mijloc de transport la ora 04.00 cand pleaca de la club.
10
6
Ptr12:04 Intr-un mijloc de transport in comun plin cu betivani si betive moderate,da ,da,sa crezi tu ca e calatorie normala!sti cat se reconditioneaza un autobuz la retragerea din cursa de dupa concerte,meciuri,evenimente,etc?Sa suporti tu costul intretinerii acestor bus-uri ,,ca alternativa eficienta ptr toata lumea",bezmetico!
6
9
Ideea se refera la oamenii civilizati, care vor sa se simta bine moderat , cei care beau cumpatat alcool,dar au respect si bunul simt de a nu se urca la volan.Este o alternativa eficienta pentru toata lumea.
15
6
Cea mai idioata idee pe care am auzit o vreodata....
2
13
Sa vezi batai intre calatori!
4
10
De ce nu desfiintati gruparile care vand droguri? Le stiti voi foarte bn
20
0
tineri ai acestei natii sa mearga pe jos...Vrem controale la sange...
14
1
Esti asa intrebatoare!Sper ca tu esti de la salubrizare!sa te ocupi de transportul betivilor sa fie in siguranta si curat.Ai priceput da,adica sa speli podelele igienic ptr ca sti tu,mai are cate unu rau de masina si de la asa petreceri placute ,mai da la rate in timpul transportului!
9
10
Mai idioti cu idei idioate, tu ori esti sofer la RATC ori esti taximetrist. Ar fi misto
12
8
Am vazut lucrul asta la Budapesta la un concert rock cu 70000 de oameni. Transportul in comun a mers toata noaptea. Si in Bucuresti la fel la evenimente importante metroul si alte linii de autobuze isi prelungesc programul sau circula toata noaptea. Da ar fi bine
23
3
Este de bun simt ca sa mai lasi masina proprietate si sa te deplasezi cu transportul in comun. Si sa ai si o alternativa in cazul in care bei un pahar sau doua. Plus ca nu mai ai treaba cu locurile de parcare si probabil traficul ar fi mai liber. Eu cred ca ar trebui luata in calcul aceasta idee mai ales in weekend sau la petreceri ca Neversea.
23
3
Vaaai ce frumos ar fi! Atatia betivi si betive adunati si incarcati laolalta intr-un mijloc de transport in comun,si sa scrie ca e cursa speciala ptr drogati,sa nu se mai urce altii treji si cu copii!E o idee aaaaasaaa de buna!ba,cine dreaq a avut ideea asta ,nu s-a gandit si la sofer ca trebuie sa-i ajute pe betivi sa coboare!altfel ramane cu ei in autobuz pana se trezesc din betie!sau va fi platita o persoana sa-i basculeze pe betivi si betive la statie?astia de la antidrog cred ca sunt mai aerieni ca etnobotanicii cu asa idei
17
19

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218