REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
11.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Reprezentanții MAI, la malul mării: ACȚIUNI, trafic îngreunat, droguri și alcool la volan, dar și infracțiuni constatate! Video

Reprezentanții MAI, la malul mării: ACȚIUNI, trafic îngreunat, droguri și alcool la volan, dar și infracțiuni constatate! Video

Replica API 17 august 2019 | 01:28 997

Reprezentanții din cadrul MAI s-au aflat, vineri, 16 august, la Constanța, pentru a prezenta activitățile desfășurate și rezultatele obținute de structurile Ministerului Afacerilor Interne de la punerea în aplicare a planului general de măsuri pentru sezonul estival.

Lucrătorii de Poliție au intervenit la aproximativ 212.000 evenimente și au aplicat aproximativ 600.000 de sancțiuni contravenționale. S-a constatat o ușoară creștere a depistării persoanelor care conduc sub influența substanțelor psihoactive dar și a celor care conduc sub influență alcoolului. ”În această perioadă a sezonului estival, au fost detașați 182 de polițiști și 132 de cadre din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență pentru creșterea gradului de siguranță al cetățeanului prin scăderea timpilor de intervenție la evenimentele sesizate. Polițiștii și jandarmii au asigurat măsuri de ordine la aproximativ 10.000 de manifestații publice. Tot în această perioadă, polițiștii de frontieră au intervenit pentru scăderea timpilor de așteptare în punctele de frontieră. Pe această cale, se recomandă cetățenilor să viziteze site-ul poliției de frontieră, să acceseze aplicația online de pe acest site pentru a vedea care este cel mai puțin aglomerat punct și pentru a-și configura traseul în funcție de momentul cel mai potrivit și punctul cel mai puțin aglomerat pentru scăderea timpilor de trecere a frontierei”, a declarat comisarul Georgian Drăgan, purtătorul de cuvânt din cadrul MAI.

Infracțiuni pe bandă rulantă la volan, pe drumurile din Constanța!

Acesta a adăugat faptul că polițiștii din cadrul Serviciilor Rutiere au constatat 8.500 de infracțiuni și au aplicat 440.000 sancțiuni contravenționale dintre care 143.000 au fost aplicate pentru depășirea vitezei legale. Au fost reținute 42.000 de permise de conducere, cu 20% mai mult, față de aceeași perioada a anului trecut, dintre acestea 6.600 au fost reținute pentru consumul de alcool și conducere sub influența alcoolului. Totodată, jandarmii au asigurat măsuri la aproximativ 7.800 de evenimente publice, au intervenit la toate evenimentele sesizate pentru creșterea gradului de siguranță al cetățeanului.

BLOCAJELE de pe A2, A4 și sudul litoralului, în atenția POLIȚIEI!

”S-a dispus dislocarea de forțe pe autostrăzile A2 și A4 pentru a scurta timpii de intervenție la evenimentele sesizate, în special la accidentele rutiere, întrucât valorile de trafic pe aceste autostrăzi au fost crescute în această perioadă”, a spus purtătoruld de cuvânt al MAI. De asemenea, conducerea MAI a dispus măsuri suplimentare pentru creșterea gradului de siguranță a cetățeanului, astfel că aproximativ 21.000 de lucrători MAI se află la datorie în această perioadă pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică normal, pentru a asigura un timp de intervenție rapid la evenimentele seziate.

Vitezomanii, URMĂRIȚI din aeronave!

Poliția română acționează în stradă prin polițiștii rutieri, 1250 la număr, aceștia folosesc și cele 300 de aparate radar, pentru depistarea celor care calcă pedala de accelerație mai mult decât este cazul. Polițiștii rutieri beneficiază și de sprijinul Inspectoratului General de Aviație, aeronave ale acestui inspectorat survolând zonele aglomerate. La bordul aeronavelor se află un polițist rutier care transmite informații utile colegilor de la sol. Tot în această perioadă, Centrul Infotrafic al Poliției Române transmite informații permanent cu privire la traseele aglomerate și cu privire la rutele ocolitoare, tocmai de aceea se recomandă șoferilor români să viziteze site-ul Poliției Române, secțiunea Infotrafic pentru a vedea care este cel mai puțin aglomerat traseu și care este cel mai potrivit interval orar pentru deplasare în siguranță. În ceea ce privește litoralul, în perioada sezonului estival au fost detașați 182 de polițiști și 132 de pompieri pentru creșterea asigurarea unui climat de siguranță și ordine publică normal și pentru asigurarea intervențiilor la cazurile sesizate, în special la cele pentru asistență medicală de urgență. Dizpozitivele de Rutieră au fost suplimentate, au acționat pe stradă mai multe echipaje, inclusiv echipaje moto pentru fluența traficului rutier. De asemenea, elicopterul Inspectoratului General de Aviație a survolat autostrada A2 și a dirijat efectivele de la sol în zone cu probleme de fluență a traficului. Pe unele secțiuni ale autostrăzii, viteza de rulare a fost de aprox 80km/h, însă nu au fost blocaje în trafic, acesta s-a desfășurat în condiții normale și fără evenimente nedorite, a mai transmis Georgian Drăgan.

L.C., I.R.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tipul din imagine este imbracat in politist ceea ce inseamna ca isi iubeste meseria nu este o panarama ca tine care iubeste doar statul de plata.Macar 10% din politia romana sa va faceti datoria retul sunteti panarame aduse in sistem pe pile cunostinte relati.
1
0
Putzoiul asta , purtator de cuvinte care recita ca un robot niste cifre seci , sigur este angajat la apelul bocancilor din surse externe la fel ca mignona de la IPJ ! Chiar nu se mai poarta tinuta regulamentar ? In spatiu exterior este obligatoriu portul caschetei pe cap ! Dar cine sa-i invete ! Ca de purtat armament din dotare la acesti pseudo purtatori de cuvant e mai bine ca nu il poarta : s-ar impusca singuri in picior !
4
4
Antimilitie
5
2
Reclama mult pt nimic. Unde su teti mah voi oe litoral cand lumea trage cu pistolul in club .drogurile se vand cum se vindeau semintele pe vremuri la pahar direct din punga .Mie scarba de politia romana
12
1
transmite sefului IPJ Constanta sa detaseze in sezonul 2019 si in urmatori ani lichele care freaca piticu in politia Cernavoda si dorm non stop in serviciu.Printre remarcatii nostrii sunt Plesa Viorel,Memet Aldo Denis,Movila Adrian,Berechet Constantin si nu in ultimul rand purcelusul cacacios Dragomir Alexandru o putoare ordinara.Cred ca nici in visele lui nu se putea gandi sa gaseasca asa munca de trantor.Si mai ales ca si-a angajat nevasta la clanul Grigore zis Gazanu un proxenet de renume in Cernavoda.Nu mai este mult pana cazul de la Caracal se muta la Cernavoda.
5
3
Mult timp va mai trece pana o sa isi spele imaginea militia romana
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102